Ai curajul sa spui cine esti cu adevarat?
Raspunsuri - Pagina 4
qsar spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Miha,am citit cu o placere deosebita povestea ta [...] si de aceea vin si eu cu o intrebare:povestea e compusa de tine sau ai rescris-o din alta parte (si daca "da!" de unde?)
Pai la o simpla cautare (google) eu am gasit "aproximativ 138" de www.google.ro/search?q=%22Incepand cu acea zi DRAGOSTEA E OARBA SI NEBUNIA O INSOTESTE MEREU!%22&hl=ro&lr=&start=0&sa=N" target="_blank">posibile surse.
Daca n-ati observat, sectiunea aceasta se numeste Cabinetul Psi - consultatii de psihologie. Nu mi se pare chiar o idee grozava postarea unor texte (mediocre, de alftel) care "bantuie" internetul si posta electronica.
Q
mariussimiuc spune:
"Povestea" am primit-o pe mail de la o prietena si nu mi-am pus niciodata problema sursei sale de inspiratie,oricum ar fi ea,mediocra sau nu...Mie personal mi-a placut...mi-a placut si cum este descrisa fiecare calitate umana si tocmai de aceea am vrut sa v-o transmit si voua. Si unde in alta parte puteam sa o fac mai bine decat la Cabinetul Psi...in special la acest topic unde se vorbeste de calitati si defecte..?E adevarat ca nu suna ca o caracterizare,dar este oare in povestea asta vreo calitate sau vreo..."calitate" in care care sa nu ne recunoastem???
Scuze,daca am suparat pe cineva...departe de mine aceasta intentie...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
lena spune:
Cum m-as descrie pe mine, dar asa pe bune...really, really, really...este ca sunt o supravietuitoare, dura, ambitioasa, puternica...mai rar sa dau de o problema si sa nu incerc sa o rezolv cumva, nu conteaza cum "scopul scuza mijloacele"...iubitoare-depinde cum defineste fiecare chestia asta...dar sunt cam rece de felul meu (nu degeaba imi place Nordul ) adica pe mine chestiile alea cu apusul de soare, rasarit, si etc etc etc...daca nu le simt eu asa cum vreau poate chiar si singura, degeaba! Dar nu inseamna ca nu sunt pasionala, dar asta referitor la intimitate, adica asa vulcanica, neimplicand neaparat ideea aia din carti cu "femeile fac dragoste si nu sex" se poate si doar sex...de-asta zic eu ca eu am un creier de barbat intr-un trup de femeie.
Prefer ca un barbat sa-mi dovedeasca dragostea nu sa mi-o "povesteasca" dulce la ureche, sunt mai pragmatica, pamanteana, capricoarna...hehehe...nu suna prea dur, sper!