Ai curajul sa spui cine esti cu adevarat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Cred ca asta e o adevarata provocare pt fiecare dintre noi...sa ne apreciem sincer si obiectiv.Eu....pot sa va spun ca sunt Varsator...si nu suport sa fiu centrul atentiei...ador sa stau in umbra...sa ascult...sa sprijin din spate "scena"cu ce pot si sa ma bucur din toata inima atunci cand cortina se lasa cu ropot de aplauze si stiu ca am si eu un merit mic...Sunt incapatanta si nu a lasa pana cand problema nu are o rezolvare buna pt toata lumea.Imi place sa fac DOAR CE VREAU..insa cu conditia ca ceea ce fac sa nu ingradeasca cu nimic bunastarea si binele celui de langa mine.Mereu ma gandesc la altii....ii pun pe primul loc si sunt fericita cand cei din jurul meu zambesc.Imi place sa ma retrag atunci cand simt ca povara vietii e grea....si sa cumpanesc bine totul, dar sa nu stau la pamant mai mult de 5 minute....nici dupa cele mai fatale lovituri(Slava Domnului...am primit destule si puternice), insa am invatat ca in fiecare lucru rau care ti se intampla...tre sa cauti partea buna si sa vezi ca lucrurile nu vin cand le ceri...ci cand ai neaparata nevoie de ele.Am un sot minunat si sunt sigura ca e mult mai mult decat merit, nu pot sta departe de el mai mult de 8 ore...cat e la servici(asta dupa primii 5 ani de convietuire..sper sa zic asa si la 80).Am complexe...ca sunt plinutza bine, ca sunt prea tacuta si timida....si de asta sunt carpa de spalat pe jos pt unii(prost e cine se lasa),pt ca abia acum la aproape 24 de ani incep facultatea...din motive independente de mine.Si cea mai mare dorinta a mea e sa aduc pe lume un bebe....asta cred ca e cea mai mare implinire din viata unui om....sa fie parinte...pt asta ma pregatesc si sper sa reusesc!!!Mie- greu sa spun mai multe despre mine....v-am spus deja ca nu suport sa fiu in centrul atentiei sau sa vb despre mine....si la cat de fain s-au descris fetele ianinte...a mea descriere cred ca merita cosu de gunoi.poate revin cu completari......ca acum sunt cam in graba

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Doris, foarte interesant subiectul propus.
I-as da cu mare placere curs numai ca eu consider ca ar trebui sa mai astept un pic pentru ca tocmai am trecut printr-o noapte in care m-am sucit si rasucit atat la propriu cat si mental, si am mai si plans cu nasu-n perna, si-s epuizata pe toate planurile si confuza....singura luminita din mintea mea imi indica insa ca uneori facerea de bine nu-ti aduce si bine si desi am si eu neajunsurile mele macar lupt clipa de clipa sa mi le repar.
Zambetul pe buze mi-l aduce de fiecare data copilasul meu, dar divin, Danut de 1 an, o luna si o saptamana.
Lacrimile in ochi si nod in gat, durere in suflet imi aduc multe, printre care suferinta altora, aroganta, ingamfarea si rautatea

mai revin cand imi revin
te pup
lia, concitadina (off topic am si eu nevoie de o stilista buna ca sa zambesc si cand imi vad freza in oglinda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mai,Timisoara! Ce clan aveti aici! Iaca,vin si eu,cu Capitala!
Eu sint o berbeaca capoasa.....dar capoasa fetelor! Rau!
Pe masura ce am inaintat in virsta am constatat ca nu suport sa fiu contrazisa,mi se ridica parul in cap cind aud ca sint contrazisa(de aia am mereu conflicte cu mama,care e capricorn).
In fine,lasind la o parte zodiile,cred ca......caracterul meu de fond se bazeaza pe o bunatate prea iesita din comun.Sint miloasa,sint foarte usor impresionabila,sint sensibila la tot ce e durere,suferinta,drama,si asa am fost intotdeauna.Cred ca asta ar fi unul din motivele pt care am primit atitea palme de la viata.
Inca mai an naivitatea fetitei de 16 ani,ma surprind visind de multe ori asa cum visam cind eram pustoaica.
Iubesc la nebunie marea,iubesc tot ce e frumos si-ti incinta simturile,imi iubesc famiilia,mai presus de orice imi iubesc copilul....
Sint o romantica incurabila si asa voi fi mereu,de asta sint sigura.
Pt prieteni as fi in stare sa dau orice,din pacate.......sint asa de putini cei care mai pot darui prietenie adevarata....
Ma surprind adeseori ca sint invidioasa,uneori chiar si egoista,dar nu vis-a-vis de persoanele la care tin,in nici un caz.
Urasc minciuna mai mult decit orice altceva,prefer un adevar dur decit o minciuna frumoasa.Cine m-a mintit o data,a doua oara nu mai are ocazia s-o faca.
Si.......urasc singuratatea,se spune ca,daca vrei sa distrugi un berbec sa-l lasi singur.
Ar mai fi multe de spus,dar,zic eu,cam asta e esenta.
Va pup!
Revin cu siguranta

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dorsilia, imi pare bine ca ai raspuns...
Hai, iesi din starea asta si mai vino la noi, pe Impreuna Timisoara, sa te scoatem din starea asta.
Fetele reusesc cu siguranta si ca un inceput, promit sa-ti schimb look-ul.
Iti va face foarte bine o astfel de schimbare...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc frumos Doris.
Daca ati reusi sa ma faceti un picut mai nesimtitoare tot ar fi destul, mai mi-se-rupista si mai egoista....poate as fi mai greu de lezat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Mai,Timisoara! Ce clan aveti aici!

Este vreo problema?Nu am stiut ca acest site e doar pt. anumite persoane din anumite localitati sau...numai pt.cei din Bucuresti.Acum am aflat.Ce noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Cosmina, zau asa!

Uite, ia o cafea de la o Mitica, sa-ti mai revie nitel simtul umorului... care este :)) (?)

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Eu am simtul umorului foarte dezvoltat,cu sau fara cafea de la o Mitica.Deja mi-a venit zambetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, interesant subiect ... daaar ... la intrebarea ce priveste 3 calitati si 3 defecte, scrise pe o hartiuta ... am reusit sa aflu ca am o calitate - simtul responsabilitatii, iar la defecte ... ups ... o lista fara sfarsit ... rautatea, faptul ca nu uit si nu iert, sunt de neinduplecat, sunt capoasa si etc etc etc ...
Cum sunt eu ? ... Huh ... ma simt singura, ma simt obosita si batrana , sunt serioasa si trista, ma bucura doar cand sunt acasa cu fiica mea, sotul, tatal meu. Sunt o nebuna de neschimbat

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Mi ar fi placut sa stiu mai multe despre mine... Insa iata, pe un scurt la ce caracterizare am ajuns: sint o egoista cu limite, nu uit niciodata un afront adus insa nu ma razbun ci doar ignor pina la raceala de gheata, desi de felul meu mi s o optimista expresia cel mai des folosita atunci cind mi se cere ceva (exceptindu l pe "nu") este "maybe yes, maybe no" dar intotdeauna iese invingator "yes"-ul. Sint capoasa, fac ce cred eu ca este bine desi le dau senzatia celor din jur ca voi face precum doresc ei. Am in dotare o sinceritate dureroasa uneori, nu stiu sa mint si nu mi place minciuna de oricare parte ar fi ea!Cei apropiati folosesc acea expresie: "da, diplomatia ta caracteristica" Dar daca i musai reusesc foooaaarteee bine sa umblu cu manusi.
Prefer drumurile drepte. In plus sint loiala si foarte corecta, imi iubesc familia si prietenii. Nu as face vreun rau deliberat nimanui si urasc violenta indiferent de modul ei de manifestare. Desi uneori scopul scuza mijloacele, masor de zece ori si tai doar daca este necesar Sint un monument al calmului, enervindu ma extrem de rar insa atunci explodez si lumea din jur odata cu mine Nu mi plac oamenii si ii consider din start vinovati... de ce anume? nu conteaza, se gaseste ceva. Dar daca reusesc sa mi cistige increderea au un prieten pe viata
Sint rea de gura dar cica buna la suflet si ah, da, eficienta
Ma consider "o mina de fier intr o manusa de catifea"

Ce ma bucura? Tot ce este frumos, linistit, echilibrat. Sotul, copii, famila mea, toata, atit cit este ea.
Ce ma deranjeaza? prostia, rautatea, mizeria, chestiile astea normale
Ce mi intuneca sufletul? durerea si moartea

Eh. cam atit despre mine, sper sa fi reusit sa ma caracterizez cit mai bine, mai ales sa fi reusit sa mi afisez tarele, caci de calitati suntem plini!

Pupicei grasunei

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput