Constanta la apel (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

io pariez ca NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

An plin de impliniri si note numai de f.b. pt. scolareii nostrii si gradinita placuta piticutilor!

Azi am externat-o pe mama. E stabila....i s-a facut transfuzie de sange pt. ca ajunsese cu hemograma la 7,4. Am reusit sa vorbesc cu medicul care a operat-o vineri si mi-a dat sperante...in sensul ca poate sa traiasca si 10 ani...in conditiile astea insa(electrocauterizari la nevoie). Mi-a spus ca faptul ca este in varsta..paralel si cancerul are o evolutie lenta. Nu apar alte forme de metastaze nicaieri si e posibil sa fie singurul loc care...recidiveaza, dar lent....Nu stiu ce sa fac , m-as mai consulta cu cineva si nu am cu cine...poate o varianta ar fi o alta operatie de...iliocostomie(punga urinara), dar nu stiu daca poate sa-mi garanteze cineva cat de cat ca aceasta varianta e salvatoare...E asa de greu..Sta bine psihic( nu i-am spus nimic)...si nu pot deschide discutia cu cu ea pe aceasta varianta...asteptam sa vedem cum evolueaza...daca stagneaza si nu apar complicatii...n-o mai chinui...
Va las ca..numai de vesti triste nu aveati nevoie...multumesc pt. incurajari...aveam nevoie...
O saptamana super buna si ...asteptam poze Sanzi, de la intalnire!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, sa stii ca imi dau seama ce poate sa fie in sufletul tau...ai grija de mama ta, si bucura-te de ea in continuare
Mama nasei lui David a trecut prin aceiasi suferinta...si a murit anul trecut...desi nimeni nu i-a spus ca cancerul a recidivat a stiut si a refuzat sa stea in spital sau sa ia vre-un tratament...Dar a fost fericita pana la sfarsit si a fost mereu acasa langa cei dragi...

Rox, David a marait un pic, dar a uitat repede, cand am ajuns eu acolo era tare vesel si desena (un pic pe pereti!!!) hihi...a zis ca mai vrea sa mearga si maine!!! Deci e bine!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

sinzi, super!
m-am uitat shi eu pe poze, david e un dragalash, shi pare incantat acolo, de ce face el!
pupici, mai vb
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Tania, va doresc in continuare multa putere! Sper sa fie asa cum ti-a zis medicul si sa nu mai fie nevoie sa treceti si prin alte suferinta.

Despre gradi: Dimineata se trezeste hotarata: nu merg la gradinita! Stau acasa cu buni! Reusim sa plecam fara scandal. La intrare, in hol copilasii se jucau cu baloane! Bucurie mare, pana cand au inceput sa le sparga. Maria s-a pus pe un urlat!!!!!!!! Era singura care plangea, am iesit cu ea afara, am convins-o ca s-au spart toate baloanele si am intrat din nou. A repartizat-o la grupa de cresa, am intrat, s-a dus la jucarii si nu m-a mai bagat in seama. Pe hol a inceput un spectacol de teatru de papusi pt. copiii de la cresa. Maria a trecut tacticoasa printre picii de cresa si a intrat la grupa mica la gradi. S-a instalat frumos, a luat jucarii, carti si ...am lasat-o acolo. La doua m-am dus dupa ea. Educatoarele (si cea de la cresa si cea de la gradi ) mi-au laudat-o si mi-au zis ca ea si cu inca o fetita au fost cele mai cuminti. Nu a plans de loc, a fost receptiva, s-a jucat, a evitat scandalurile si a mancat tot . Cand am ajuns eu, ceilalti copii incercau sa faca nani. Maria, se plimba printre patuturi si nu avea de gand sa doarma. Mi-a zis ca mai sta si a plecat la grupa de gradinita, la copiii care aveau program scurt si urmau sa plece acasa. Asa ca am mai lasat-o jumatate de ora. La plecare, a "trecut" si pe la scoala: a intrat intr-o sala de clasa, si abia am reusit sa o mai scot de acolo . Ii lua pe copii in brate, ii pupa.

Totul bine si frumos, dar dupa asta, a devenit un monstrulet. Nu ma asculta deloc, tipa, ma impinge, zice numai nu. Sper ca din cauza obosealii se poarta asa si nu pt. ca e suparata pe noi. Nu cred ca s-a prins ca trebuie sa mearga in fiecare zi la gradinita, asa ca zilele urmatoare ma astept la ceva circ. Si oare o va convinge cineva sa doarma la pranz???

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Off Cornelia si noi spunem "numai", "nu" hotarat! Nu stiu de unde-l ia atat pe NU in brate! Noi incepem peste o saptamana, ca tati se lasa ff. greu convins!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Bogdan abia astepta sa inceapa gradinita. Ca dovada la 4 cand m-am dus sa-l iau mi-a zis ca mai sta putin sa se joace.
Azi i-am facut Andradei vaccinul Varilrix si sper sa nu aibe reactii adverse.
Narcisa ce mai fac puii tai, nu am mai citit despre ei in ultimul timp...Cum e la noul job, iti place?
Tania, poate de acum incolo se va simti mai bine mama ta si nu va mai fi nevoie de internare. Anduta s-a bucurat ca a inceput scoala?
Cami, am vazut pozele cu Alex, sunt foarte dragute iar fetita ta e o papusa

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adinutza care e varilixu??? Si eu trebuie sa a gandesc la niste vaccinuri de imunizare...nu prea stiu ce sa fac...
Poze nu am reusit inca sa pun de la intalneala...cat mai curand...

Cornelia, bravo pt reusita...si pana la urma la ce grupa va sta Maria??? Cred ca Stefan e fericit in sfarsit se bucura si el de exclusivitate si de liniste!!!

Andra, multumim!!! hihi...era chiar enuziasmat de noutatea de la gradinita..sper sa nu se plictiseasca prea curand!!!

Crixia, si David e cu Nu...asa ca eu incerc pe cat posibil sa nu ii mai spun NU...reformulez altfel negatia, astfel incat sa nu continta NU...si asa s-a mai potolit un pic...ca ajunsese sa spuna Nu din oficiu, chiar daca de fapt era da...!!!!
Succes la cresa, sa ne aratati poze!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Ce m-am enervat, dupa ce m-am chinuit o ora sa pun poze de la ultimele intalniri, nu stiu ce s-a intamplat cu netul ca nu am reusit Abia le incarca si cand a terminat albumul era goool
Varilrixul, e impotriva varicelei(varsat de vant) si se face optional. Intr-un timp nu s-a mai gasit si acum ca se importa iar nu am mai scapat ocazia de a i-l face.
Pentru imunitate de ce nu incerci sa-i faci lui David cura cu oua de prepelita? Noi anul trecut am mers pe varianta oua+ Ribomunyl la Andrada si oua+ Oscilococcinum la Bogdan.
Gabi, Alisia e bine? A scapat de bubite?

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu a parut deranjata cand i-am zis c ase duce si maine la gradinita, sa vedem cum se trezeste .

A fost imposibila azi. Incerc si eu s agasesc solutii la "nu", dar daca ar fi numia asta... Se poarta exact cum imi spuneam eu ca sunt copiii rasfatati (asta pe vremuri , cand Maria era un bebe cuminte). Credeam ca ai mei sunt mai breji . Urla, da din picioare, ma loveste . Ajutor!!

Adinutza, cat costa Varilix-ul?

Sanzi, nici eu nu stiu inca. Mi-au zis ca vor sa vada, ca ii testeaza intr-un fel si ca e posibil sa participe si ea la "lectiile" de la gradinita, dar sa ramana la cresa cu masa, somnul etc. Inc anu sunt f. organizati. Mie mi-ar conveni s astea cel putin la inceput pe la gradinita, ca la cresa e dezastru. majoritatea copiilor plang!

Cat despre Stefan, nici nu l-am bagat in seama azi. Eu am fost in oras pana am luat-o de la gradi pe Maria si seara am stat mai mult cu ea. Dar de maine, i-am promis ca ii acord toata atentia! Sper sa manance si el mai bine, fara factorul stresant nr. 1 langa el.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput