Constanta la apel (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Cam pustiu pe aici. Va pregatiti de inceperea noului an scolar?
Alex este o mare terorista, am fost dimineata intr-o vizita (acolo a servit tort cu cacao), a adormit in masina si, cand am ajuns acasa nu a mai vrut sa doarma deloc. M-a obosit pe mine cu energia ei.
am schimbat site-ul albumului cu poze, sper ca aici vor putea fi vazute:
http://community.webshots.com/user/ontica
Succes scolerilor!
Camelia si Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
noi am prelungit santierul, ca ne apucam de faianta in baie si bucatarie.cu balconul aproape am terminat.
va doresc multa bafta cele care aveti copii la scoala si azi e prima lor zi.
sa va dau o veste:sora mea va naste marti sau miercuri, prin cezariana, doua fetite gemene, dar cu 2 luni mai devreme.sper sa fie totul ok.oricum le va tine 2-3 saptamani in spital, dar nu-mi fac probleme de asta ca in germania de drag stai in spital.te trateaza regeste.va tin la curent.o zi buna tuturor.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

succes micutilor la scoala!
numai note bune si chef de scoala.
adriana tinem pumni surioarei tale si bebeilor al puterea a 2a.
copii bolnaviori ce mai fac?
dar mamele copiilor bolnaviori?

se pare ca si azi va fi zi de plaja.
adinutza si eu imi car fetitza peste tot.

va pupam

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello frumoaselor!
Tania draga noastra fruntea sus! curaj si sa speram ca vor fi vesti bune! in orice caz noi suntem alaturi de tine!
succes in noul an scolar tuturor si sa fie un an bun, plin de succese!
Mada, sper sa fie ok Sofi. precis este o enterocolita....bine ca nu ati mai stat in spital! insanatosire grabnica!
si noi am bolit in week end asa ca va rugam sa ne motivati absentele de la Sanzi. Patrick a luat ceva guturai iar pe mine m-a lovit o indigestie din cauza careia am zacut toata duminica!
va dorim o saptamana mult mai buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Nici noua nu ne-a fost prea bine, Alisia are o eruptie si se lupta cu mincarimea (azi dimineata parca era mai bine), iar pe mine m-a chinuit non-stop o durere de cap atroce. Sper sa incepem totusi o saptamina mai buna.
Sinzi, nici nu stii ce rau imi pare ca n-am ajuns si noi la pizza. Abia astept sa vad poze.
Tania, m-am gindit tot we la voi, tin pumnii sa ai putere si curaj sa lupti in continuare, indiferent ce va fi!
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Adriana multa sanatate surorii tale si asteptam vesti despre viitorii noi nascuti, la momentul potrivit.
Cum se mai simt bb-ii bolnavoiri? cred ca au inceput deja sa se refaca.
Tania ce noutati mai ai?
Gabi de la ce o fi facut Alisia eruptia? Poseda cumva teren alergic?
Alexandra nu se dezminte, asta noapte iar a dorit sa-mi faca o "surpriza" (noapte pe jumatate alba) si, a resit. Am inceput deja sa consum doza zilnica de anti-somn.
O zi buna.
Camelia si Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!
Scriu si eu in fuga...l-am dus pe Strumf la gradi...pe drum era viteaz, ca ramane cu miss Alina etc...cand ne-am apropiat a zis ca s-a razgandit si nu mai vrea la gradi...de abia l-am convins sa mergem...am stat juma de ora cu el (timp in care s-a jucat linistit si si-a lins acadeaua) si apoi am plecat tip-til!!!! A inceput sa intrebe de mine ca l-am auzit...acum sa vad cand il iau in ce stadiu va fi!!!

Cornelia, de abia astept sa povestesti si tu cum a fost!!!
Va pupam...
O zi buna la scoala si la gradi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza mamici de cta!
sunt super busy, asha ca o sa scriu un mesaj super scurt: a fost super super la sinziana sambata, imi pare rau ca nu atzi fost mai multe, sa va cunosc shi eu! iar juniorii au fost traznet, mi-au facut pofta.
va las,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tatiana, nuuuuu nu mai zice nimic de peste pls!!!! ca de aia am zacut io toata duminicaaaa!!!!
Sanzilescu bagi si tu ceva pozne?
Gabi, sper ca ti-a trecut durerea de cap! pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/449174428uOCPNd
poze din prima zi de gradi!!!
am fugit sa il recuperez...am emotii...o fii plans???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput