Constanta la apel (48)
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
neata, fetelor.vad ca ati scris nu gluma.din cate am reusit sa citesc sunteti ocupate cu gradinita si cu scoala.eu am intrat sa va anunt ca azi pe la ora 12 voi fi oficial matusica a doua fetite gemene nascute prin cezariana(Alexia si Sophia).sper sa le poarte noroc data de 13.noi suntem tot in santier.ieri ne-am ales faianta asa ca de azi incepe munca.
va pup pe toate si ma duc sa mai citesc din urma ca sa fiu la zi cu "lectiile" facute.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Madamsadamy spune:
Multa bafta la scoala elevilor si multa atragere spre gradi celor mici sa nu se plictiseasca repede-mai ales cei care prefera somnul de dimineata.
Ne-am intors mai obositi decat am plecat,gratare pana tarziu in noapte si chef,e normal.Am fost dezamagiti de ravagiile pe care le-a facut inundatiile in zona Lepsa.Cu cativa ani in urma am fost in zona si a fost tare bine dar de atunci nu s-a mai investit si cea fost atunci acum e si mai vechi si nearanjat.
Tania-putere pentru a putea trece peste moment,daca nu i-ai spus nu o cocolosii prea tare,ea oricum simte ceva, dar nici nu o lasa prea mult singura;comportament cat mai aproape de normal;va fii foarte greu pentru tine,dar pentru o cauza asa de nobila depasesti usor momentul;vb din experienta,tu stii.Cat despre papanasi oricand,si diseara daca puteti e OK.Oricum nu mai vreau carne si nici peste,numai cand ma gandesc mi-e rau.Am adus si acasa ceva pastrav dar l-am congelat pentru data de 24 septembrie cand vom sarbatorii 18 ani de la casatorie.
Imi pare tare rau de ratarea intalnirii de la Sanzi,abia asteptam sa va cunosc,dar o sa recuperez altadata.
Mii de scuze Angelique ca ti-am suspendat oferta-ramane pe altadata sa ma revansez,promit.(si Andeea zbarnaia sa te cunoasca,mai ales ca te-a vazut mireasa;stii tu cum sant fetitele)
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
BDana spune:
Salutare mamici!
Mult succes scolareilor si distractie maxima celor de la gradi.
L-am surprins Azi de dimineata pe Cristi ca era inca cu ochii inchisi, nu se trezise de tot, dar se opintea sa se ridice in fundulet. de fapt, asta este principalul lui scop in viata ridicatul in fund sau in picioare. a avut si zile in care a stat agatat de mine ca scaiul, eram ca siamezii; m-am gandit eu ca din cauza durerilor de dinti (raportam 3 dintisori) simtea nevoia sa fie mereu aproape de mine. Spune toata ziluica mam. mem, ma-ma, mai ales atunci cand ma vrea langa el si cu asta ma face sclava lui.
In we am profitat de vremea frumoasa si am mers la manastirile din nordul Dobrogei. a fost frumos, nu mai fusesm din copilarie si uitasem ce frumoasa este partea aceea a Dobrogei. Cris a stat tare cuminte la dus, a fost cea mai lunga calatorie a lui. La intors insa, a fost suuper agitat ne-a bodoganit tot drumul. Nu plangea dar se ratoia la noi...Cam certaret copilul nostru! De fapt asta a fost ca o pregatitre ptr ca vrem sa plecam in delta sapt asta. Cam am emotii ca va trebui sa mergem si pe uscat si pe apa, pana la Mila 23. Acolo are o matusa a sotului o pensiune, unde stiu ca vom avea tot confortul si totul pus la dispozitie ca altfel nu ma miscam eu de acasa cu bb.
Va doresc copii cuminti (pe cat se poate).
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
lizuca spune:
Buna dimineata, duduci.
Pentru noi, gradinita a inceput cu bine, Alisiei ii place de noua educatoare si azi dimineata chiar a tinut sa-i duca si ei o punga de spaghetti (niste chestii gumate, lungi, colorate si dulci).
Cornelia, am trecut si noi printr-o faza de-asta negativista (destul de scurta, slava Domnului.)Stiu cum e, iti trebuie nervi tari si o caruta de rabdare. Cind era in mijlocul crizei, o lasam sa se desfasoare fara a-i acorda atentie (am lasat-o o data sa se intinda pe jos, in mijlocul pietii, sub privirile revoltate ale trecatorilor, si am stat cu miinile in sin, zimbind "superior", pina s-a potolit singura. Incercam sa-i explic apoi,in momentele de acalmie, ca ma supara foarte tare comportamentul ei, ca imi da dureri de cap si ca, suparata si "indurerata" fiind, nu mai pot sa ma joc cu ea, nici s-o mai dragalesc sau sa-i fac toate poftele. I-am aratat in citeva rinduri copii care urlau si se tavaleau pe jos, sa vada si ea ce priveliste ofera. La noi a functionat, nu stiu cum e la altii. Pentru voi oricum va urma o perioada mai dificila, de adaptare - e absolut fireasca pentru evolutia copilului, atita doar ca te da peste cap pe tine, ca parinte. Alisia a plins vreo doua saptamini pina s-a obisnuit la cresa -si in fiecare dimineata plingeam si eu cu ea, ca sa nu mai spun ca, in plus,trebuia sa ma lupt si cu toti membrii familiei, care imi reprosau ca n-am lasat copilul acasa, ca o chinui, ca e prea mica... Abia dupa vreo luna a inceput sa se integreze, sa doarma si sa manince bine,sa faca progrese vizibile, sa vina cu deprinderi utile. Nu regret nici o clipa ca am "colectivizat-o" de la doi ani si doua luni.
Adinutza, de bubitze n-am scapat definitiv, azi dimineata o minca una de pe piciorus (ale naibii, sunt mici-mici, dar mincacioaseeee!). Cred ca "inamicul" a fost o omleta pe care a mincat-o in we, fiindca,altminteri, n-avem probleme cu alergiile.
Nu stiti vreo solutie pentru mincarimi (vad ca alcoolul mentolat n-are nici un efect)?
dadi_t spune:
Buna ziua si de la noi!
Lizuca...Anduta face si acum urticarie la anumite mancaruri.Am depistat in special la laptele de vaca de la soacra mea(care e f gras) si cateodata la ciocolata. Eu o cam chinuiam cu clorocalcin(are gust naspa) sau cu prednisol;local- tot alcool mentolat.Acum ca a crescut folosim cu succes jumate de pastila de Claritin.Cred ca siropelul de Claritin e f bun pt.Alisia.
Dana- tare scumpel trebuie sa fie Cristi...Doamne, ce se uita momentele astea din evolutia lor...
Adriana, ne rugam sa fie bine...Sa dea Dumnezeu sa se nasca doua fetite sanatoase, norocoase si mancacioase!
Cornelia,succes in continuare cu gradi....e perioada 2-4 ani...e ff grea. Noi am apelat la psiholog...o data...dar a fost suficient ca sa ne schimbam NOI atitudinea!Ideea e ca nu trebuie sa cedam in fata lor indiferent ca e un lucru minor sau mare...asa pe scurt spus...sa stie cine sunt ...sefii/...
Dana, s-a facut!
plec ca maraie bubulina.....o zi buna!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!
Cornelia spune:
Pupici tuturor!
Gabi, incerc si eu sa nu o bag in seama, dar nu prea reusesc. In ultimul timp m-au cam lasat nervii. O sa incerc sa ma staopansc. E clar ca in momentul in care eu ma enervez, ea face mai rau.
Am lasat-o si in dimineata asta la grupa mica. A intrat direct acolo si nu a mai vrut sa iasa. A asezat-o pe un scaunel si au inceput "lectiile" . Era parca mai pleostita si m-a intrebat unde plec. Eu stau ca pe ace. Abia astept s atreaca timpul. Azi o iau la 4! Cred ca daca o duceam la program scurt, nu as fi avut probleme cu ea, dar asa...
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Tania !
Cu psihologul, cred ca in primul rand noi am avea nevoie . La c epsiholog ati fost?
Vic, mai sunt masinute? Ca ne-am hotarat si noi pt. una. O tinem in beci pana la Craciun.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Ontica Camelia spune:
Buna, se pare ca dorm in front. Am scris un raspuns si, in loc sa-l trimit l-am sters, asa ca o i-au de la cap.
BDana felicitari pt dinti si la mai multi.
Adriana cred ca esti deja matusica, te felicitam si dorim celor doua domnisoaresanatate si multa dragoste din parte parintilor si a rudelor. Cat despre santier, lasa ca trece.
Cornelia, copii nostrii au invatat arta santajului prea repede. Eu cu Alex aplic cam ceea ce a descris si Gabi, si merge.
Camelia Si Alexandra
nastasie spune:
multumesc fetelor.astept vesti de la cumnatul meu din clipa in clipa.acolo in spital nu te lasa cu telefon, deci de-abia dupa ce pleaca de acolo ne suna.sper sa fie bine toate trei.va pup si va tin la curent
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
buna dragelor.
Tania, ceva vesti? ce face Bibitza? dar Andutza? ce zice de reinceperea scolii?
Cornelia, am aflat de decizia matinala a Mariei de la sursa no. 2 inainte de a scrie tu. sper ca azi a fost ok cand ai luat-o.
Sanzi, fa-i antigripalul cand apare. e musai ptr ca acum e in comunitate.
Adriana, sa iti traiasca nepotelele!