Constanta la apel (48)
Raspunsuri - Pagina 5
nastasie spune:
si eu ma gandesc cu groaza la gradinita desi razvan are acum abia 10 luni, dar mai mult ca sigur ca mama nu va putea sta cu el ca lucreaza in fiecare zi.este cam mic la doi ani asa ca mai mult ca sigur ca voi mai sta cu el macar un an acasa, desi o sa fie greu daca nu pot munci.dar mi se pare prea mic la 2 ani.poate la 3 ani e altfel.e mai maricel.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
Cornelia, sper ca Stefan a dormit bine azi-noapte. ai grija sa fie hidratat chiar daca nu maninca. daca nu face febra este totul ok, starea de apatie trece in 2-3 zile. asa era si Patrick dupa vaccin cind era mai mic. sanatate!
Crix, si eu sunt "pro" socializare si nu cred nici pe departe ca esti mama vitrega! fiecare are parerile lui despre cum trebuie crescut un copil si nu e musai sa coincida cu ale altora!!!
Vic, sper ca Sebi e mai bine azi.
Sanzi, stiu ca nu iti merge prea bine net-ul, ai primit mesajul meu pe YM?
Simonici, ia linistita pastilele de acid folic, orice surplus este eliminat de organism doza recomandata este de 5micrograme, dar inchipuie-ti ca in romania nu exista decat comprimate de 5mg. si nu-s probleme niciodata. pupici multi!
va doresc tuturor o zi buna!
Ontica Camelia spune:
Neatza, neatza, se pare ca o parte din noi am dormit pe "unde" scurte.
Cornelia, cum se mai simte Stefan? A inceput sa isi revina?
Si eu am avut o noapte asemanatoare cu a lui Mav, pe la 1 ma striga Alex de mama focului, cand m-am dus in camera ei imi cerea "mai-mai" (traducere: dorea sa o "gatesc" cu ceva), i-am pus o agrafa in par ca sa o pot face sa se culce la loc . S-a linistit pentru putin timp apoi a gasit un alt motiv de a ma chema la ordin, of... . Draga Mav pentru a putea face fata unei noi zile cred ca trebuie sa bem nu una ci mai multe cafele .
Ieri Alex s-a gandit ca si papusile ar trebui puse la olita sa faca pipi, din acest motiv abia am reusit ieri dimineata sa iesim afara fiindca papusa nu dorea sa faca pipi si pace .( Cred ca avea probleme cu rinichii )
O zi buna!
Camelia si Alexandra Elena
sinzi_ana spune:
Neata fetelor!!!
Cornelia sanatate lui Stefan!!! E normal sa fie agitat...saracutul...daca nu are ferba prea mare nu trebuie sa te ingrijorezi!!!
MAv, cred ca toti trec prin trezitul noaptea...si mai mari...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri
lizuca spune:
‘neata, fetelor. Si eu sper ca Stefanu’ cel mic al Corneliei sa-si mai fi revenit. Cite am mai patimit si noi dupa ultimul vaccin ! Piciorusul cu intepatura nu mai putea fi miscat deloc, iar febra a depasit 39. Vreo doua zile pline am mincat numat nurofen si paracetamol (pluc cite un novocalmin pe partea aialalta !) Asa ca, cunoastem prin ce treci, Cornelia.
Petrecerea de aseara a fost reusita, imi pare rau ca n-ati putut ajunge mai multe. Adinutza si Camelia, multumim pentru prezentza si cadourile frumoase si utile ! Sinzi, voi ce-ati patit ? Alisia m-a intrebat de David in citeva rinduri. Sper sa putem ajunge noi la voi, simbata.
Crix, si eu am patit la fel cind mi-am dat copilul la cresa. Chiar incepusem sa ma simt vinovata, parerea unanima era sa mai las copilul acasa, cu bona (ale carei pretentii erau tot mai mari si mai iritante). A fost greu la inceput, pentru ca, inevitabil, copilul va plinge o vreme dimineata, pina se va obisnui cu noul mediu si va vedea ca mama se intoarce sa-l recupereze.
Pupici si o zi buna tuturor!
Madamsadamy spune:
Multe probleme ne apasa weekend-ul asta,imi pare tare rau de cei mici care au probleme de sanatate.
Si imi pare tare tare tare rau ca s-ar putea sa nu fiu prezenta la Sanzi,s-a ivit o ocazie de a merge la munte in vrancea pentru trei zile,adica sambata-luni,si nu pot sa-i dau cu piciorul ofertei.Il iau pe Andrei cu mine iar pe Andreea ca sa nu fie suparata am tratat cu o cumnata sa o ia la ea.Sper sa nu va suparati prea tare pe mine dar sotul meu zbarnaie ca un copil,ii place la drum intins si.....
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
jone spune:
si eu am avut noapte alba ...din cauza alexandrei nu a lu tasu (din nefericire)
nici eu nu imi explic ce a avut.
cu greu a adormit la 11 noapte si la 1 era fresh si vroia tzatzi a supt o ora O ORA! ca in vremurile bune cand era cocutza apoi de la 3 si ceva am luat-o de la capat, nu a vrut sa adoarma si pace, nici leganata nici nimik dea bea pe la 7 (dupa ce a semnat condica la serviciu) a adormit
acum...e proaspata pustoiaca ca un cintezoi, nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase.
fiquelle - facem un deal amandoua?facem un schimb de nr de telefon si daca eu gasesc la mate si care vor si romana ii pasez spre tine si tu invers.
eu deja am dat anunt in ziar, de obicei de acolo imi vin o parte, restul sunt adusi de fosti elevi.si eu i-am facut pe toti sa isi ia examenele si chiar cu note bune, spre surprinderea lor si spre multumirea mea ca mi se adevereste ca iar eu am stiut ce poate si cat poate fiecare.
va pup
ps. tati nu e acasa asha ca am furat o juma de ora de net
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
dadi_t spune:
Buna Dimineata iubitele!
Simona, La multi ani!Iubita si fericita!
Cornelia, Si Andutei si lui Bibi le puneam comprese cu felii de cartofi udati un pic cu spirt.Ca sa nu se miste felioara de cartof peste noapte ii puneam o fasa circulara obtinuta din partea de sus a unui ciorapel(taiam circular) .In plus Bibi cand se loveste la cap nu ma lasa sa-i pun nimic, nici sa o ating.Am gasit solutia si in cazul ei.Am cumparat o bentita elastica mai lata si i-o pun pe frunte, infasor un cubulet de gheata si-l pun peste vanataie( sub bentita).Asa sta fara probleme.
Pt Maria daca nu ai de unde sa faci rost de bat steril de exudat, cand are drum Doru prin C-ta il trimiti sa-i dau. Mai am eu acasa unul steril la tipla.(doar nu lucrez la aprozar). Stau in km 4-5 chiar in spatele complexului mare. Sunt trei blocuri turn .Eu stau in primul din dreptul cofetariei Crizantema(mai vb. daca te hotarasti)Cu problemele de sanatate s-a rezolvat la Doru? Cu ocazia asta poate ii reamintesti de adaptorul de la sticla de apa plata...Pupici.
Camelia, scumpa tare Alexandra la faza cu mai-mai!Si Bibica a fost atre maraita si s-a trezit mereu peste noapte de cand avem musafiri....Astazi au plecat...ne-am linistit pe vara asta..
Mav, multumim de invitatie.Intre timp am vazut pozele cu masinuta la Tatiana. Azi tb sa merg la spital sa vedem ce a iesit la analize si restul investigatiilor. Sunt asa stresata...mama prietenei mele care a fost operata acum 5 ani de acelasi lucru ...e rau tare.E adevarat ca nu a tinut ca mama nici regim cat de cat mai naturist sau poate...soarta...
Sanzi, prezenta noastra sambata depinde de rezultatele mamei si starea de spirit de atunci. Sper sa fie bine..
Dana(madamsadamy)-distractie placuta si drum bun. Nu am uitat de papanasi....cand va intoarceti!
We placut tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Nu a fost o noapte prea buna. Inca imi vine sa plang. Acum e bine, doarme, dar tare imi e frica sa nu o luam de la capat. Multumesc pt. sfaturi.
Nu stiu daca ajungem la Sanzi. Suntem toti intr-o bucla neagra.
Tania, multumesc mult, am fost in dimineata asta cu Maria, care a plans tare. Niciodata nu s-a manifestat asa. Ea chi8ar vorbea cu placere de mersul la doctor. In sfarsit, s-a lamurit c anu trebuia decat s adeschida putin gurita . Eu eram f. obosita si poate si asta a contat.
Scuza-ma, am vorbit cu Doru despre "pompita" Bucovina, dar apoi am uitat si eu de tot!! El face fizioterapie acum la Eforie Sud si nu prea ajunge in oras, dar o sa rezolvam cumva. Imi spunea ca ti-l da pe al lor de la firma (folosit la o sticla, apoi si-au luat dozator "Cumpana"), daca nu reuseste sa faca rost de altul.
Nu stiu cum o sa o las luni pe Maria la gradi, ca s-a facut tare plangacioasa. Dupa cum o vad in ultimul timp, cred ca nu o sa vrea sa coopereze de loc. Eu ii vorbesc mereu zambitoare despre gradinita, sper sa nu ii transmit si tensiunea mea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
laura111 spune:
Refacere rapida tuturor copilasilor bolnaviori ! Si putere de a rezista parintilor !
Tania, multa sanatate si mamicii tale !
A fost maica-mea sa-l inscrie pe Vlad la gradi. Miss Noha (directoarea) si Miss Gyulser (educatoarea lui Vlad) au zis ca copilul e mult peste medie ca inteligenta si sa-l inscrie in clasa I, ca-i pacat sa repete ce a facut anul trecut la grupa mare, sa nu faca progrese. Asa ca am facut consiliu de familie cu barbate-miu si am hotarat ca vom avea copil scoler de anul asta . Cam pe nepusa masa... dar sper sa faca fatza si sa-i placa.
Pupi-pupi tuturor !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
http://community.webshots.com/user/florea_tatiana111