Constanta la apel (48)
Raspunsuri - Pagina 4
CRIXIA spune:
Si noi intentionam sa ne inscriem la cresa! Numai ca unii se cam opun! Sunt eu nebuna, mama vitrega, cumva!?! Unde-i greseala?
Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com
Ontica Camelia spune:
Cornelia imi pare nespus de rau ca aveti reactie asa de urata in urma vaccinarii. Alex ca reactie a avut doar febra dar, cum spuneai si tu, sunt copii diferiti cu organisme diferite. O noapte usoara iti doresc.
Noi am fost la petrecerea Alisiei la Mc'D, a fost suuuuuuper, cum era si de asteptat . Cand am ajuns in casa Alex incepuse sa ceara deja "nani", era franta de oboseala.
O seara buna si copii sanatosi.
Camelia si Alexandra Elena.
poze: http://up.photos.yahoo.com/ed/onticadc/album_hadler
jone spune:
la multi ani mariilor!!!!!!!!1
intru pe fuga ca de .
vad ca va dotati cu masinute.f.bine.ca vine iarna si sa aiba copii ce sa faca.
va pup
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
Fiquelle spune:
Buna seara, fetelor!
Am citit o parte din ce ati scris cat am lipsit noi. Petrecerea Alisiei am ratat-o, ne pare rau tare....
Am inteles ca e rost de intalneala sambata asta, la Sanzi? Mai este deschisa lista? Ca am veni si noi...nu de alta, dar de luni incepe scoala si cred ca nu voi mai sta grozav la capitolul "timp liber". Si apropos de scoala: daca auziti cumva pe cineva care isi cauta profesor pentru meditatii la romana pentru bacalaureat/capacitate, poate imi puneti o vorba buna...sunt profesor titular la un liceu foarte bun din Constanta, am rezultate cu elevii etc, pret rezonabil, prezenta agreabila , nu musc, nu injur...doar ca am nevoie de ceva extra-cash...
PS: Sanzi, ne primesti la tine?
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
sinzi_ana spune:
Mada, cu placere!!!!
Mav o treci tu pe listuta???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri
Cornelia spune:
Stefan tot nu e bine. A facut si febra, nu mare: 38. Plange f.f.tare si geme. Il doare ceva tare d etot. Sper ca e vorba de manuta, nu de altceva, ca plange tare si cand umblu la ea. I-am tot pus comprese. Acum doar ce a adormit. Sper sa fie bine noaptea asta. I-am dat eferalgan supozitoare si sunt pregatita si cu Nurofen si sosetele cu otet.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Crixia, nic Doru nu prea e de acord cu mersul la gradinita. Zice ca nu e posibil "sa i s etermine copilaria" la 2 ani!!! Stiu si eu ca intr-un fel are dreptate, dar exista atatea parti bune. Plus ca noi nu prea avem alte solutii, ca mama nu are cum sa stea cu amnadoi.
A, si tuturor celor care le spun ca va merge la gradi, imi spun : e prea mica? De ce nu o mai tin acasa. Sper sa fie alegerea buna. Nu stiu exact ce termen sa ii dau sa se obisnuiasca, pt. ca nici nu vreau sa o traumatizez (a, Doru imi spune ca sigur e o trauma mersul la gradi). Sa vedem cum va fi. E destul d esensibila si ma astept la ce-i mai rau.
Plec la culcare. Vad ca Stefan nu s-a trezit. O s ail pazesc noaptea asta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
aida_o spune:
La Multi Ani Mariilor, La Multi Ani Liris!
Mie, medicul mi-a zis ca 40mcg de acid folic pe zi e suficient. In schimb, vitaminele Materna, pe care le iau acum, contin 1mg de acid folic. Cum sunt special pentru gravidute, ma gindesc ca or si ei ce-or sti :)
Se mareste clanul :)
mav spune:
Neatza!
Offf, ce de necazuri! Cornelia, cum este Stefan acum? Sper ca n-a fost nevoie sa ajungeti la urgenta! Sa stii ca si eu intentionez sa-l dau pe Sebi la cresa/gradi, de la anul, cand va avea 2 ani si 7 luni. Daca ar fi dupa mine, l-as da de acum, dar cum a fost asa bolnavior toata vara.... Sper sa-l "pun pe picioare" in anul care va urma!
Btw, eu am fost dusa la cresa de la 6 luni!!! Mama imi zice ca mereu am fost o descurcareata si ca n-am pierdut nici macar un nasture pe acolo!!!
...Eu nu stiu ce s-a intamplat cu copilul meu... Toata noaptea a tipat in somn si s-a si trezit de cateva ori, chemandu-ma la el. Nu vroia sa mai adoarma singurel, dar si langa mine in pat se fatzaia! Sa nu mai spum ca pe la ora 3 imi cerea banana....
Si nopti din astea agitate, avem de vreo saptamana.... Iar ziua refuza sa manance orice este "solid", dar cere insistent lapticul... Sa dau vina pe dintisori?! Sau o mai fi si altceva...?!
Imi face impresia ca l-a speriat ceva, dar nu-mi imaginez ce anume (cel putin comportamentul lui nocturn ma face sa ma gandesc la asta!)!
Vic & Sebi (04.02.2004)
mav spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
INTALIREA pe 10 septembrie, INCEPAND CU ORA 17.00
la Sinziana acasa?
PARTICIPANTI:
1. SINZI SI DAVID
2. TATIANA SI BIA
3. VIC SI SEBI (+TATI?)
4. ROXA SI PATRICK
5. MADAMSADAMY CU ANDREI SI ANDREEA