Constanta la apel (48)
Raspunsuri - Pagina 3
mygirl spune:
Mav, daca ajungi la prietena ta poate te uiti si la jucariile muzicale, ca sunt interesata. ca in afara de chicco n-am prea vazut jucarii frumoase ptr bb si astea ne cam golesc buzunarele. dar am vazut ca zilele astea a devenit interesata de sticlele de plastic si de brosurile metro...asa ca se pare ca o sa scap ieftin
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze
anelize spune:
Buna ziua,constantencelor!
Am o intrebare off topic,dar va rog ajutati-ma,daca puteti.
Vreau o croitoreasa (croitor) SUPER in Constanta.Imi mai fac eu cate ceva ici-colo,dar am nevoie de o "lucrare" foarte fina si destul de complicata si as vrea pe cineva care chiar se pricepe.
Va multumesc mult si im cer scuze ca sunt atat de off-topic.
Cornelia spune:
Anelize, din pacate nu te pot ajuta cu fineturi. Eu mai imi duc un pantalon la scurtat si chestii din astea , dar atat.
Simona, pupici speciali pt. tine azi! Multa fericire!
Vic, intelesesem, nu-i o problema. A primit atatea laude masinuta, incat am devenit fan . Ma mai gandesc la cumparatul dinainte, ca tocmai Maria e "problema". Nu rezista nimic impachetat .
Tocmai am aflat ca trebuia sa ii fac Mariei exudatul faringian si examenul coproparazitologic. Spuneti-mi si mie unde sa ma duc, sa rezolvam eventual repede si sa fie ok pt. Maria. Pt. exudat exista vreo interdictie de genul nemancat? As putea sa merg undeva si dupa amiaza? Si cum procedez cu kk ? Maria face dupa amiaza, niciodata dimineata sau seara.
Multumesc!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nastasie spune:
buna ziua, fetelor.am intrat sa urez si eu la multi ani tuturor mariilor.
tatiana, eu vreau sa ajung la Lisa dar nu stiu cand ca suntem incurcati si cu santierul din casa.doar daca am o portita sa dau o fuga, dar nu stiu exact.ca trebuie sa-l iau si pe razvan dupa mine si trebuie sa fie odihnit ca altfel nu sta si nu pot nici sa ma uit atenta.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Cornelia spune:
Tocmai am aflat ca pt. exudat trebuie sa fie nemancata, nebauta si nespalata pe dinti.
Va pup,
poze
sinzi_ana spune:
La noi la gradi nu se cere decat o adeverinta ca are vaccinurile...dar asta pentru ca nu doarme si nu mananca acolo!!! DAr la exudat stiam si eu ca se face pe nemancate...
Poti sa iei un "batz" si sa i-l faci tu acasa (eu asa am facut de 2 ori) dimineata cand se trezeste, sa nu o tii prea mult nemancata!!!
Mav, David de cand ia singulair nu mi-a mai racit deloc, o singura data (cand am fost la BV si a intrat in toate baltile si era ud mereu pe picioare) a tusit vreo 2-3 zile, dar i-a trecut fara nici un tratament (doar apa cu nalba)!!!
Acum nu stiu daca e coincidenta sau singulair-ul ...dar la noi a tinut (si asta primavara a fost si la gradi si nu a luat nimic de acolo!!!)..
Ieri am fost si noi la Dr Calin si ne-a spus ca e placut impresionata de cum a evoluat DAvid, si ca se pare ca dupa a 6-ea luna de singulair terminam cu totul si tinem pumnii sa fie bine!!!
Simona, eu am luat 2 sapt acid folic, si apoi am renuntat pt ca ma balona ff tare...si imi dadea o stare de discomfort...
Ideea cu o clinica particulara e buna...desi scumpa...eu am preferat sa nasc in Ro (desi in Londra imi gasisem un spital ff bun si intram in gratuitate) si a fost ok...(se putea si mai bine...dar nu ma plang)
Fug la bucatarie ca am potolul pe foc!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri
Ontica Camelia spune:
Simona, felicitari de doua ori, pt ziua ta si pt bb.
Cornelia, coprocultura se recolteaza trei zile la rand, se pune kk la rece intr-o cutiuta pana le recoltezi si pe celelalte. Indicat este sa scrii pe fiecare cutiuta ziua recoltarii. Despre un lab care sa le lucreze rapid nu-ti pot nici un pont,sorry.
mav spune:
Sebi are doar o laringita usoara. Vom lua 4 zile> Nurofen, Prospan si Sumetrolim (la 12h). Totusi, eu nu mai am chef de venit la McD.... ca-s franta de oboseala.... Sebi mi-a adormit in brate (are vreo 13kg), pe strada, si mai aveam de carat si ditamai geanta si sacosa (vis-a-vis de Policlinica 2 este un magazin cu articole pt copii si au lichidare de stoc, aveau lucruri dragute si nu m-am putut abtine si am mai cumparat cate ceva pt nazdravan). Bine-nteles ca am deja febra musculara si "bagajele" mi-au "omorat" spatele!
Asa ca, va rog sa ne scuzati pt absenta!
Cornelia, un laborator f bun este la Pol.2, la parter. Nu mai stiu cum se numeste acum, ca este particular, dar va trebui sa platesti pt analize. Daca vrei sa le faci fara plata, te programeaza peste muuuult timp.
Acelasi lucru pot sa-ti spun si despre Biomedical, lab pe care il gasesti pe str Traian, la parterul unui bloc turn, aproape de gara. Ba chiar la Biomedical gasesti niste asistente f dragute si pricepute (daca este cazul si de luat sange).
Pt exsudat, puteti lua "batul" steril, despre care vorbea Sinzi, de la lab si sa-i recotezi chiar tu proba, acasa, dis-de-dimineata (iti explica asistentele cum)!
Nu inteleg de ce n-ai vrea sa se bucure si Maria de masinuta acum?! Ai putea sa-i faci un cadou, doar asa, ca-i "fetita cuminte" si merge la gradi si nu plange dupa mami!
Eu asa as face! Cred ca i-ar ridica moralul! Cica e bine sa ne "recompensam" si sa ne incurajam copii atunci cand fac lucruri bune, nu numai sa-i certam cand gresesc!
Sinzi, parca tu ziceai ca ai fost cu carutul sport al lui David la munte. Avand in vedere ca noi mergem la Sinaia doar pt 5 zile si ca plecam cu trenul (masina noastra este cam veche si n-avem nici scaunel pt Seba), are rost sa car si carutul dupa mine?! Crezi ca ma poate ajuta cu ceva? Sebi este oricum hiperactiv, nu-i un copil lenes si sta in carut doar daca-i obosit, altfel.... Astept un sfat!
Oana, Mada are o jucarie muzicala, dar pt copii mai mari (ceva ca o scena/ discoteca, cu microfoane, casti si nu mai stiu ce, dar nu mi s-a parut cine stie ce si cred si ca cere cam multi bani pt chestia asta.... eu n-as lua-o!)
Simona, LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI (si tu si bb mic din burtik)! Eu n-am luat acid folic deloc si totul a fost ok!
Tania, poate veniti maine pe la noi si vezi masinuta cea vestita! Sper sa o lase Sebi si pe Bibi sa se joace cu ea!
Ema si Biba or fi ajuns acasa ok?
Vic & Sebi (04.02.2004)
Cornelia spune:
Fetelor, eu sar de la una la alta. Nu ajungem la petrecerea Alisiei. Va dorim petrecere frumoasa!
Stefan a facut o reactie urata de la vaccin. l-am tinut in brate de la ora doua. Abia acum a adormit si am putut sa il las jos. Nu mancat, nici ceai nu vrea, tipa, geme apoi e apatic, sta cu gurita deschisa. Are niste ochisori! Locul vaccinului i s-a inrosit si eun pic umflat. EU sunt de vina, ca nu i-am pus compresa . Febra nu are sau f. f. putin (37 in ureche, de obicei avea 36,5). EU m-am cam speriat pt. ca nu am avut nici o problema la celalalt vaccin, iar cu Maria am trecut cu brio peste toate. Trebuie sa imi intre in cap ca e diferit si nu trebuie sa il compar mereu cu Maria!!! Am inteles ca daca trec 48 de ore si este tot asa, ma dul la dr. Eu mai aveam putin si plecam acum la urgenta, dar vad ca s-a linistit si doarme.
Va pup,
poze
sinzi_ana spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!!!! (ca am cam uitat)
Mav, eu am luat si anul asta si anul trecut carutul sport la mine...anul asta nu l-am folosit deloc, dar cand DAvid avea 1,6 ani l-am folosit....
Acum depinde si cat de mult mergeti voi pe munte!!! Noi plecam dimineata dupa masa (pe la 9) si veneam la 12-13 la restaurant, mancam, dormeam si iar hoineaream pe munte...
Si David obosea, il mai puteam un pic in carut...uneori daca intarziam prea mult la pranz si adormea in carutul sport...plus ca ii luam ceai, apa, schimburi, si alte chestii pe care le caram in carucior!!!
Dar din cauza drumurilor de munte (urcusuri, pietre, pamant, radacini) s-a rupt caruciorul!!!! A cedat o bara care s-a taiat in 2!!! (dar dupa 8 zile din 10!!!) DAr l-am folosit din greu...pe unde a urcat bietul carucior, era ca o capra de munte!
Cornelia, daca nu face febra...si nu se inflameaza locul cu pricina foarte tare...nu prea ai de ce sa mergi la urgente!!! Eu oricum am "pica" pe vaccinuri ca am avut pb mari!! Vezi cum face kaka si sa nu vomite...
Oricum nu e tarziu nici acum sa ii pui compresa!!!
DAr macar ceai tot trebuie sa bea un pic...
Dar sa vezi ca dupa ce se va trezi va fi mai bine!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri