Constanta la apel (48)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Laura, felicitari!!!! sa va traiasca scoleru'! si sa aiba numai coronita 12 ani!
Cornelia imi pare rau ca Stefan te-a facut sa nu dormi. sper sa fie ok azi. si mai ales Maria sa treaca de "faza plangacioasa". pup!
sinzi_ana spune:
Gabi, David ieri s-a culcat tarziu si s-a trezit prea tarziu sa mai ajungem...Dar noi am pregatit ceva pt Alisia, daca veniti sambata...sau cu prima ocazie cand ne vedem...
Cornelia, nu mai fii asa panicoasa...las' ca trece Stefan si peste vaccinul asta (nu de alta dar mai e putin si vine urmatorul!!!) si toate or sa fie iar roz!!!! Si Mariei ii va fi foarte bine la gradinita, se va acomoda bine!!
Laura, felicitari pt scoler!!!! SA-ti traiasca!!! Chiar ca pe nepregatite v-a luat!!! DAvid trebuie sa se dea bine pe langa el...2 boboci vor fi!!!
Tania, sper sa fie bine mama ta, si sa ne vedem sambata!!!
Va pup, io ma apuc sa mai fac curat...macar sa nu ne impiedicam pe aici de jucariile lui DAvid in primele 5 min !!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/445759919mkZjvn
am pus cateva poze noi!!!
Sinzi si David
CRIXIA spune:
Va multumesc fetelor pentru incurajari! E cumva obligatoriu sa ajungem luni, in prima zi , ca n-am terminat pomelnicul de analize de facut!
Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com
mav spune:
Sinzi, sigur ne mai primesti? E cam lunga lista... Avem loc toti? Nu-i mai bine sa ne vedem in parc, la pitici?
Crixia, nu e musai sa mergeti la gradi din prima zi, dar cred ca o zi va primeste si fara analize... asa de "deschidere" (sau nu?!)!
Laura, abia astept sa ne povestesti cum au fost primele zile de scoala ale lui Vlad!!!!! El ce zice? Este nerabdator?
Sebi este in continuare in greva foamei.............. Ma lasa nervii!!!!!!!!!!!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
razvan e nedormit toata ziua ca a spart vecina alti pereti si nu ma mai inteleg deloc cu el.sunt cu psihicul la pamant.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Mav, las ca maine o sa fie toti balamuc calare pe pizza...David oricat de indarjit sa nu manance e, nu refuza niciodata pizza!!! hihi...
Nastasie, de ce nu iesi afara? Sa il culci in carucior???
Crix, mie mi-au spus in principiu sa aduc analizele inainte de prima zi de gradi, dar nu e o pb daca intarzii cu ele!!!
Sinzi si David
nastasie spune:
sanzi, razvan sa doarma in carut?nu ai sa vezi niciodata.si can era bebe dormea un pic dar dupa aia sa nu cumva sa-i scape lui ceva din ce se intampla afara.nici in maina nu mai doarme.o seara buna!
albumul meu
ziua marinei
dadi_t spune:
Pana luni, kand imi v-a fi konfirmat sau infirmat diagnostikul
,inima imi este o rana adanka.....http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57107
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze AUGUST!
Ce nu poti controla...evita!
nastasie spune:
dady, poate totusi se infirma diagnosticul.suntem alaturi de tine.bafta multa.
albumul meu
ziua marinei