Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, uitasem : 2 pachete mari vata, cred ca sunt suficiente, oricum iti dau si infirmele tampoane din vata si comprese sterile.
Cu cat cotizezi mai bine, iti dau mai multe tampoane

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

IRINA bine ai revenit si felicitari, mi-as dori si eu o nastere ca a ta . da sie bebe sanatos si mancacios!

Ana felicitari si tie, asteptam mai multe amanunte cand ai timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hei cine se pricepe sa o treca si pe Ana_Oana la mamici !!!! ca a stat destul la gravidutze !!!

Mergi la inceput

Adresa ptr mag virtual BabyCare este:
http://www.babycarero.netfirms.com/

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Ce e ati mai scris de ieri pana azi!!!!

Multumim pt povestea nasterii Oanei si Irinei. Personal le consider foarte utile si nu pot sa nu o invidiez pe Irina si sa-mi doresc o nastere la fel de usoara ca a ei.

Eu acum m-am intors in birou dupa o zi nebuna de negocieri. Cred ca faptul ca sunt atat de activa in timpul zilei ma face sa dorm noaptea foarte bine. Chiar si la toaleta ma duc de 2-3 ori pe noapte cu ochii inchisi si apoi cad iar secerata.

Cat despre pregatirea sanilor, geaba masaj, geaba crema...nik rezultate. O sa incerc si eu cu ceaiul - complex de 3.....

In seara asta mergem la control pt ca s-a intors nenea doctorul din concediu si vrea sa ne vada. Desi am luat in greutate 12 kg mie mi se pare ca sunt imensa. Totusi, de dormit, eu inca dorm pe spate si chiar mi se pare o pozitie comoda...

Mi-am luat rezultatele la analize si am viteza sangelui foarte mare, colesterolul si trigliceridele si fibinogenul. Cica totusi sunt valori normale in sarcina. Dar la viteza sangelui, unde normal este intre 2-12 eu am 54!!!!!!!. NU e de mirare ca mie mi-e cald tot timpul...de-mi vine sa ma mut intr-o camera frigorifica.

Cam atat...maine vin cu vesti noi despre noi.

Mihaela 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mary, da Cristina a dat bine link-ul pentru carucioarele BabyCare. Modelul cu pricina, care stie sa faca de toate este K 689 A, in josul paginii. Eu l-am gasit in magazine la 3000000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza !
Azi am fost si eu harnicutza si m-am trezit la 5 dimineatza, ba chiar v-am si scris cite ceva, dar din pacate era prea devreme pentru mine asa ca am pierdut mesajul (nu ma logasem inainte sa scriu si cind l-am trimis s-a sters). Drept urmare m-am dus si m-am culcat!
Fetelor, nu va mai stresati cu laptele inainte de nastere. Aparitia laptelui este declansata de nastere! Asa e normal si natural. Scopul laptelui este sa hraneasca copilul, daca copilul nu s-a nascut inca ce nevoie este sa curga laptele? Asa ca nu va mai chinuiti si bucurati-va de ultimele saptamani de nastere.
Cristina, eu de o saptamana stau cu dilatatie de 2cm, iar cervixul era redus 75% joia trecuta. Cred ca o sa aiba o surpriza doctoritza sa ma vada miine la cabinet. Ma gindesc ca iar o sa se infinga miine in mine si iar o sa am contractii 3 zile...In ultimele zile tot m-au sagetat niste dureri ascutite de-a lungul cervixului, dar degeaba...
Gata, mai citesc si va mai scriu!

Anca 37+

Mergi la inceput

V-am spus ce mindra sunt de tati ca mi-a reparat masina de uscat rufe? Asa imi place de el cind o face pe mesterul casei . Daca si-ar pune si o curea cu scule nu l-as mai lasa sa iasa din dormitor .
Se vede treaba ca organismul isi cere drepturile .

Anca 37+

Mergi la inceput

Anca, si mie mi-a zis dr ca la a doua sarcina, este normal ca sa fie colul dilatat mai din vreme.
Felicitari sotului tau ptr reparatie, incurajeaza-l sa mai repete faza asta

Junghiuri ascutite am avut si eu si ieri si azi, dar eu sunt si sedata cu no-Spa si scobutil.
Ce face Andreea ?

Cristina

Mergi la inceput

Cristina, Andreea abia asteapta sa vina baby, dar se pare ca nerabdarea ei e mai mult din cauza ca o sa mearga sa aiba un "sleep over" la niste prieteni de-ai nostri. Prima data cind va dormi singura in alta parte decit acasa! Cred ca i se pare o adevarata aventura . Tati insa nu e chiar asa de incintat de ideea ca odorul lui o sa doarma pe la altii asa ca m-a anuntat ca imediat cum nasc si se asigura ca suntem bine se duce sa isi recupereze puiul si sa o aduca acasa . Tatii astia de fete...
Victor mai are rabdare ?

Anca 37+

Mergi la inceput