Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

cge, Ia spune-mi, te-a durut cand a constatat dr ca esti dilatata 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Eu nu iau nimic pentru durerile alea si am constatat ca in ultima vreme sunt mai dese atunci cind merg cu masina. In weekend am mers prin oras si la intoarcere am trecut pe linga spitalul unde trebuie sa nasc. Imediat dupa ce am trecut de el am avut niste intepaturi asa de puternice ca am sarit de pe scaun. Sotul ma intreba:zi repede, intorc masina, ca suntem aproape?

Anca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare dragelor, acum m-am linistit si eu cit de cit... mai am de spalat pe jos in bucatarie si de pus covorasul, in rest sint toate la locul lor, inclusiv un balcon plin de 5 masini de spalat si inca una in functiune... dupa asta mai am una si gata.
Am muncit de mi-au sarit capacele iar azi am fost si la cumparaturi: mi-am gasit comoda culoare cires pentru lucrurile lui bb la carrefour cu 1.800.000 pe care am si montat-o impreuna cu verisoara mea.
Mi-am luat si un sistem de acela de uscare cu 2 brate pentru pus in baie in cazul in care nu am loc pe balcon... nu stiu cum ii zice.
Imi cumparasem mai demult din Metro si fotoliu balansor plus taburet de pus picioarele pe care le-am montat ieri... fotoliul nu se poate monta intrucit sezutul nu se imbina cu spatarul, tipic romanesc , nu? ramine sa improvizez ceva cu socrul meu ca sa intre surubelul in piulita.
Azi a plecat si mama acasa asa ca pina vineri sint cu socrul, el dimineata e de servici la cumnata-mea, plimba copilul, una alta ca sa poata si ea sa faca ceva prin casa si dupa amiaza vine aici... acum bate covorasul din bucatarie si in genere a terminat ce mai avea de facut pe aici.

Am aflat ca de fapt asa zisele miscari bruste ale bb-ului meu sint de fapt contractii, deh daca nu stiam cum se manifesta, acum pot sa zic ca am contractii mai mereu dar nu ma doare nimic, e de bine , e de rau.. poate imi zice si mie cineva, daca nu oricum ma duc luni la control. Nici ieri si nici azi nu m-am odihnit absolut deloc, ieri am luat chiar 2 spa si o sa iau si azi unul.

Felicitari Ana-Oana si sa ne dai mai multe amanunte ca sa completez in pagina 1 si anume cum ai nascut, unde, cum il cheama pe bb si daca stii scorul apgar.

Alea Alea
Jadi
35+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina Marlen bine ati venit acasa si sa va traiasca puiuti mari si sanatosi

Ana Oanafelicitari pt baietel sa-ti traiasaca mare si sanatos

jadi bine ca ai treminat cu treaba

cit despre noi sintem bine dar un pic, mai mult cam obositi

nanadana36+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna tuturor!Ioana, e tare dragutza Miruna; are un super nasuc.Eu inca nu am nascut desi duminica am crezut ca asta se va intampla.Mi-am facut manichiura,pedichiura, m-am pensat, mi-am completat bagajul de spital si i-am dat sotului ultimele indicatii; la ora 2 dimineata m-am trezit cu niste dureri groaznice de burta si cu o minunata senzatie de ciclu. M-am deranjat la stomac, asa incat asteptam fie sa se rupa membranele fie sa inceapa contractiile. Din fericire d-ra Sarah ne-a pacalit si nu a vrut sa iasa. Luni am fost la control si se pare ca mai sta putin in burtica la mami;are 2,700 kg si cum maine intru in sapt.38 pot sta linistita. Pe mine ma doare in continuare pe sub burta si simt ca-mi vine ciclul;eu tot spun ca zilele astea nasc, dar cine stie...Eu am gasit tampoane de san de la Chicco cu 330.000, 60 buc. Gabriela 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, iaca si noi pe aici. Bebelusul meu doarme, dar nu stiu pentru cat timp si mi-am bagat putin nasul pe aici. Cu lapticul tot prost stau.. ii dau san si apoi completare formula. Oboseste repede la san si adoarme, pentru ca nu am lapte mult si curge putin. Sta si 45 minute la san. Papa muuult.
Ioana, mie mi-a mancat de prima data 50 ml de formula, din prima zi de viata. Apoi am constatat ca mananca din ce in ce mai mult si s-a intamplat sa pape si 120 ml la o masa. Nu are un program chiar fix. Mananca si la 3 ore si la 4 si la 5 ore, depinde. La cerere, dar nu-l las mai mult de 5 ore sa doarma.
Deseara facem iar baita, speram sa dormim mult si bine. O sa adaug si fenicul si anason in ceaiul de chimen ca e pacat de bidoanele mele aproape pana la brau sa fie asa seci. Cand alaptez la un san abia umezesc un pic tricoul la sanul celalalt-cand va aud pe voi ca nu ajung nici pad-urile pentru sani..
Ma duc sa sterilizez biberoanele, poate mai am timp sa revin.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, ce-ar fi sa intrebi medicul? Pe aici sunt tot felul de tratamente pt stimularea lactatiei!

Valen, tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, da' m-a durut un pic cand a constatat dr dilatia.
Oricum, cred ca s-a purtat cu menajamente, ca ei vor sa streseze prea tare zona.

Dr. mea nu m-a mai controlat jos, a zis ca sapt viitoare ma paste un nou control.

Anca, Victor nu e acasa, e la socri.
Nici nu mai intreaba de bebelusha, nu constientizeaza ca mai e un pic si bebelusha o sa iasa din burtica.
Sunt tare curioasa cum vor reactiona cand isi vor vedea fratii prima data.

Valen, avem domnisoare grabite, asta e.
Am vazut ca suntem apropiate ca DUM.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna ziua mamici si burtici!
Mamici eu nu stiu cum de puteti fi atat de active. Eu abia azi am inceput sa intru in ritm.
Da, Ioana, m-a operat Florina. Am avut noroc, s-a intors cu 1 zi inainte.
Multa bafta celor ce urmeaza sa devina mamici.

Pupici

Nicole si Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara,
Iaca mi-am facut si eu manechiura + pedichiura si ma simt o doamna! De tuns m-am tuns saptamana trecuta. Sotu', cumintel, auzind ca n-o sa mai fie rost de pizza si spaghete daca nu facem suc de rosii (ca noua ne place sa ne facem singurei sosul) a dat rosii prin masina, si acum mesteca in oala! Iar eu stau pe net, halal nevasta! Dar se cheama ca supraveghez catelul, sa nu-si scoata firele!!
Karmenutza, certificatul de cezariana este de la oftalmolog. Evident, este o mare exagerare (ca altfel n-as putea conduce) pe o oarecare baza de adevar (port ochelari). Dar sunt spitale, cum e Cantacuzino, in care cezariana trebuie aprobata de seful sectiei, care in cazul de fata e anti-cezariana, cu incapatanare. Ca atare solicita certificat ca sa aprobe cezariana, ba chiar timbrat!! Cum propriu-zis contraindicatii pt nasterea normala n-am, asta e o varianta de rezerva. Ciudatenii....
Bravo fetelor, curajoaselor, care ati terminat amenajari si curatenii!! Eu am ramas cu traume de anul trecut, de cand am renovat jumate de casa, anul asta a fost la rand doar Cartierul General (camera lui bebe)si ceva reparatii la calorifere, si tot au fost de ajuns!
De-abia mi-astept si eu bebeul, asa ma induiosez de cate ori va vad pe voi fetele cu puiutii vostri...

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput