Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
mary ilie spune:
multumesc Cristina si Karmenutza, am intrat si eu si am vazut carucioarele imi plac, dar as vrea sa le vad, ca nu-mi vine sa comand pe net fara sa vad si eu materialul, si alte detalii. Karmenutza zi-mi si mie te rog la ce magazin ai gasit caruciorul....si eu tot modelul ala il vreau!
multumesc
mary 37+
karmenutza spune:
Mary, am gasit la magazinul Piciul, care e la mine pe Drumul Sarii. Dar mai exista "Piciul" si in alte locatii, uite aici: http://www.piciul.com/magazine.html
Si e la 3 milioane, nu la 5 cum e pe net. Adica 2999900 lei.
Si mai au la Cocor la et. III la 3600000.
karmenutza spune:
Eu inca nu l-am luat, mai caut, vreau sa merg si la alte locatii, ca la mine aici au numai cu bleu. Adica bleumarin + bleu. Si eu as vrea cu rosu sau portocaliu, verde, alta culoare, ca eu am fetita. Si mai era unul bej - maroniu cu un fel de carouri fine negre. Dar foarte fine.
Noki_Lara spune:
Karmenutza + fetele interesate de BabyCare - pont gras: in Niro - da', stiu, e super-cocalar si de prost gust, dar ieftin - exista un stand BabyCare unde sunt preturile de producator. Eu am fost acolo si mi-a dat tipul-patron nr. de telefon - 0724/156363. Il cheama Viorel si el se ocupa de toate produsele BabyCare care se comercializeaza in tara! Daca va alegeti ceva, parerea mea este ca nu are rost sa dati bani in plus, luind de la magazin. El poate sa aduca si pe comanda. Ii spuneti ce vreti si va aduce, numai sa aiba pe stoc!
Sper ca am fost de folos! Eu una de la el imi cumpar patutul. Pe site e 2.700.000 in magazine peste 3 mil. si de la el il iau cu 2.300.000.
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
Gina M spune:
Buna mamicilor,
Am ceva timp liber si m-am gandit,sa mi petrec parte din el alaturi de voi.
In ultima vreme am avut ceva mai mult de lucru,iar aseara am avut niste contractii ingrozitoare...
Dupa o baita calduta si ceva masaj m-am simtit insa mai bine ,iar acum sunt din nou in forma.![]()
In privinta laptelui, eu nu ma ingrijorez(la cea mai mica presare a sfarcurilor imi curge colostru din ambii sani de parca asi fi nascut deja). Important este sa fim relaxate,sa nu ne stresam,si sa ne alimentam sanatos.
Pentru a produce cantitatea de lapte de care bebelusii nostri au nevoie,trebuie sa adaugam la regimul nostru obisnuit 500 calorii.Trebuie sa consumam produse din lapte deoarece acestea contin calciul si fosforul necesare cresterii,apoi trebuie sa mancam alimente variate precum:-oua,peste,carne - pentru proteine;fructe(la fiecare masa) si legume,pentru vitamine si saruri minerale;feculente ptr" vitamina B.
Stiu ca in primele doua saptamani de alaptare este indicat sa evitam legumele uscate precum..varza,(citricele)etc,care pot face grea digestia bebelusului...Trebuie sa bem cel putin 2 litri de lichide pe zi:(apa,supa de legume,ceai,cafea decofeinizata,...), sa nu luam medicamente fara avizul domnului
si trebuie evitat fumatul,consumul de bauturi alcolice sau somniferele ,pentru ca toate trec in lapte.
In ceea ce priveste topul propus,(acela cu datul chilogramelor jos cat mai repede dupa sarcina)-nu ma inscriu.
In aceasta sarcina am luat in greutate cam 13 kg pana acum ,si nu ma stresez. Sotul este mandru de mine si spune ca arat foarte bine - si aceasta este ceea ce conteaza cel mai mult...
Corpul isi va reveni la normal treptat in oricare situatie ![]()
Jessica Priscilla 35s & 4/7 zile in:
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Gina M spune:
PS: Pe cand o alaptam pe micuta Rebecca,am observat ca:sucul de portocale cu pulpa crestea productia laptelui.Incercati-l ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
cge spune:
Gina, bine ca ai reaparut pe forum.![]()
Chiar ma intrebam ce e cu tine.
Pupici multi,
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
miflore spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu un pic acum, inainte de culcuseala!
Norina, curaj!
Sa nu-ti fie frica! Noi toate suntem alaturi de tine!
Cristina, eu n-am inca programare la cezariana dar urmeaza cat de curand; vineri am programare la doctor si cred ca atunci voi afla!
Simona, si eu vreau sa-mi tin bebelusha in brate, dar vreau sa se si nasca atunci cand trebuie, sa mai creasca in burtica si sa iasa maricica!
Felicitari Ana_Oana!!! Sa fiti sanatosi si mancaciosi!!!

Mihaela 36++
Gina M spune:
Mai dispar si eu Cristina
. Ce sa-i fac daca responsabilitatile imi sunt multiple?! Daca ar fi fost sa se intample ceva as fi anuntat dar,sunt bine.Multumesc si apreciez faptul ca te-ai gandit la mine.

miflore spune:
Karmenutza, si eu am o hartie pentru cezarianal eu am ceva probleme cu inima si in timpul sarcinii am fost urmarita si de un medic cardiolog care mi-a dat o hartie prin care-mi recomanda interventie chirurgicala- cezariana; doctorul ginecolog mi-a zis ca vrea o copie dupa ea, s-o bage la dosar; ideea este ca in anumite spitale nu se mai face cezariana doar pe ochi frumosi, ca vrea gravidutza asa, trebuie sa existe si motive; si sunt destui medici care sunt pro nastere naturala (vezi Polizu, unde o sa nasc eu) si atunci le trebuie dovezi;
Valen, stai cuminte acolo, eu sunt deodata cu tine ca UM!!!
Eu ma gandeam la un simultan, dar mai incolo un pic!
Cum e cu ceaiul asta, anason+chimen+fenicul, se poate bea si dinainte de nastere sau nu? Eu am acasa, daca e, de maine incep cura
; mie nu-mi plac deloc ceaiurile...
...asta e...
Mihaela 36++