Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
Gina M spune:
Hihihiiiih...Mihaela!
Daca sunt bune si trebuie,vrei nu vrei(vorba aceea)-bea Grigore "aghiazma".
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
miflore spune:
Beau, Gina, beau, ce sa fac!
Daca trebuie! Macar un litru pe zi!![]()
Raluca, multa sanatate catelului!!!
Fetelor, s-a facut cam tarziu! Cred ca ma duc la nani!
Noapte buna tuturor!
Mihaela 36++
Gina M spune:
Noapte buna si vise placute Mihaela.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
ege spune:
noapte buna va doresc si eu
ma duc sa dorm.Am niste dureri de spate........
pe maine!!!!!
ege
Antoanela23 spune:
Buna seara somnoroaselor,
Nu am mai scris de catva timp, dar v-am citit zilnic. Nu am nimic special de raportat, doar ca ma dor burta si bazinul la fiecare miscare si sunt mai lipita de canapea decat inainte.
Le multumesc tuturor fetelor care au felicitat-o pe Whisky. Ea cred ca e un pic racita, dar puii sunt bine, am vorbit si cu un veterinar care a zis ca o sa vina sapt viitoare sa-i examineze.
Ana-Oana, felicitari, sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi cu totii.
Puuupici proaspetelor si viitoarelor mamici, somn usor,
Anto, 35
Tonnia spune:
Neata! Am dormit bine, nu m-am trezit nici pt toaleta!
Antoanela, dar nu iei ceva pt durerile astea? Si pe mine ma cam deranjeaza dar iau no=spa.
Chiar, de cand incepeti cu ceaiul de fenicul...?
kristinutza spune:
ana_oana, felicitari pt flacau! paste 4 kg, mamaaa, pai si tu ai fost constiincioasa si l-ai "fabricat" maricel!
irina, ce bine ca ne mai povestesti cate ceva!
in rest, toate bune si frumoase? ![]()
cristina 36+
poze
norina spune:
'neata fetelor!Aseara am ajuns tarziu acasa si am scris un ditamai mesajul, pe care ulterior l-am pierdut

...cum rabdarea nu a fost vreodata punctul meu forte, am cedat si am inchis PC-ul plina de nervi, desi eu fusesem de vina nu "computadorul"...Multumesc din suflet fetelor care mi-au trimis incurajari 
Sa stiti ca ati reusit sa-mi ridicati moralul si sa-mi dati mai multa incredere....ma bucur ca sunteti alaturi de mineJadi,iti multumesc pentru PM, ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi si mie desi ai avut o gramada de treaba.Sper sa reusesc sa fac ceva. Inca odata merci si
Norina in sapt 38
jadi spune:
M-am trezit de dimineata la 7.30 ca azi era zi de gimnastica... si ce daca! Din cauza ca am stat 2 zile numai in picioare si probabil pentru ca bb e din ce in ce mai mare, am probleme cu spatele in zona mijlocului si anume sint anchilozata... aseara si azi noapte nu am putut sa ma intorc de pe o parte pe alta , pur si simplu ma blocam si nu imi puteam trage picioarele... asa ca am sunat-o pe Anya si i-am zis ca sint incompatibila sa stau pe spate dar sa mai si merg la gimnastica.
Daca stau lungita nu ma ajuta... singura pozitie convenabila este stind in fund, noroc ca socrul mi-a montat balansoarul si acum stau cu picioarele in sus.
Alea Alea,
Jadi
35+
iaca_poze