Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Tonnia, eu in spital am folosit o pijama/zi. Uneori mai schimbam partea de sus si de 2 ori. Iar vata am folosit aproape 3 pachete (in 4 zile).
Chiar, nu cred ca e bine sa te mulgi inainte de nastere. Nasterea in sine face laptele.
Ieri am stat in parc aproape 4 ore. Normal ca s-a trezit si i-am dat sa suga in masina, inclusiv am schimbat-o.
De la 37 saptamani nu prea e indicat sa se mai ia no-spa.
Cea mai buna stimulare pentru lactatie este sa stea bebele la san cat mai mult. Am vazut pe "propria piele".

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Mariilor!!!

, 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, dar sutienele pt alaptat ti-au folosit? Cate trebuie? Oare trebuie luate cam cu un nr. mai mari decat acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata, dolofanelor si la multi ani tuturor Mariilor !
Iar n-am somn dimineata, umblu chiauna prin casa de pe la 6...
Aici e o caldura infernala, in ultima saptamana am slabit 2 kg, cred ca de la caldura si smotru mi se trage. Aseara mi-a cumparat sotzuŽun scaun pricopsit de balcon, cu salteluta, ma duc sa ma lipesc de el si sa fac un pic de plaja...va pup si revin mai incolo.
Ah ! Ana Oana, felicitari pt. bebelush !

Carmi aproape 34 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Jadi, exact asa patesc si eu cu mijlocul , dar sa-ti spun un secret: e din cauza efortului pe care l-ai facut ieri. Cel putin mie asa mi se intampla, cand nu stau cumintica ma astept ca in momentul in care ma asez in pat sa nu mai pot sa ma ridic. E nasol si cateodata il chem pe sot sa ma tin de el pana la wc ca nici nu pot merge.Sfatul meu e sa nu mai faci efort si sa eviti mersul pe jos si statul mult in picioare, la mine functioneaza.Multa sanatate, Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, in spital nu mi-a trebuit (pentru ca apasa sfarcurile) si nu prea e bine, ca trebuie sa se formeze.
Dar acuma folosesc, mai ales cand mergem in oras. Prin casa nu prea port, ca stau cu sanii "pe afara" la ventilat.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!! AZI E SARBATOARE!!!
MARYILIE, LA MULTI ANI!!!
Si maine e Sfanta Ana!
Eu am dormit cam naspha, ma dor toate oasele; nu stiu, ori m-a prins curentul ori de la efortul de ieri; am fost sa platesc niste facturi (printre care si parcarea ca tot gasesc locul ocupat non-stop ), am mai fost prin vreo 2 magazine, am spalat, mi-am mai facut de lucru si prin bucatarie...nu-mi place asa...

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Miflore, dar ai facut ceva miscare,nu te-ai incurcat!!...ei si acum normal ca nu-ti e bine, incearca si tu sa te menajezi..... iti zice una, care acum 2 zile a copt vinete si ardei pt zacusca si ieri cine murea de dureri????.....tot ea( de la statul mult in picioare si in fund)deci la teorie merge, dar practica ne omoaraNorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La multi ani pentru toate Mariile!
Pentru cele care alimentati mixt (biberon si san) bebelushii, le dati si ceai? Mie de la spital mi-au zis fara ceai, iar pediatra cu ceai. I-am dat Baby Drink si vad ca-i place.

Nicole si Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Neata fetelor!

M-am intors si eu din cruciada impotriva angajatorilor care se imbogatesc de pe urma CAS_ului meu, pe jumatate castigatoare. Mai am o runda si termin. De saptamana viitoare incerc sa intru in concediu. Probabil ca o sa ma santajeze sa mai vin insa in mare vreau sa stau pe acasa sa imi vad de lucrarile mele.
Raportez ca mi-am cumparat patut Graco - contour electra si voi face un mic rezumat:
Aspect: bleumarin - adoarme copilul doar uitandu-se la culoarea aceasta "vesela"
Usurinta motarii-demontarii: floare la ureche daca esti sef in inginerie spatiala: are 1000 de mecanisme , bare, saltelute, agatatori. Cert e ca aseara eram vreo trei in jurul patutului si ne chinuiam sa il montam. Ne-a luat vreo juma de ora. Asa ca motivul : putem sa il caram dupa noi oriunde mergem nu mai e valabil. Nici macar caratul dintr-o camera intr-alta nu mai e bun pentru ca nu incape pe usa.
De fapt nu lucrurile astea ma deranjeaza cel mai tare ci faptul ca se cam bataie pe picioare. Nu e foarte stabil. In rest e OK, vb serios. Da, da, nu imi pare rau deloc ca l-am luat. Nici cel mai mic regret, serios, pe cuvant de cercetas...
HELLLLPPPPP!!!! nu stiu ce fel de cearceafuri sa ii pun...e prea mic...
In rest, toate bune.

Aseara a sughitat fii-mea vreo juma de ora si s-a format caoda la pus mana pe burta. Parca era pelegrinaj....

Felicitari Ana-Oana si La multi ani pentru maine!
La multi ani si Mariilor si copiilor care se nasc azi sau maine...

Jadi, la giulesti poti sa te duci oricand la gimnastica, nu trebuia sa fii de la inceputul cursului inscrisa. Ca daca doamne fereste nu o sa am activitate saptamana viitoare, o sa trag si eu o fuga.

Gata, pauza
Sofia, 32+

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput