Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sofia,

am ris cu lacrimi despre patut, dupa ce il 'demontezi" complet vii si zici ca in rest e ok? hehe.

La gimnastica cred ca poti sa mergi oricind mai ales ca esti mai mica in sarcina, daca te intereseaza, am mobilul Ceraselei si vorbesti cu ea, prima sedinta este de fapt un test de efort si apoi e indicat sa mergi de cel putin 2 ori pe saptamina (eu nu am reusit decit 1 data pe saptamina). Prima sedinta e 100 mii celelalte 50 mii si dureaza cam 1 ora.

Norina, hai cu pozele alea sa vedem si noi

Jadi
35+

PS: bb sughita la mine de cel putin 2 ori pe zi, dar rau de tot , cred ca e lacom!

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari noilor mamici si La multi Ani pentru toate Mariile!
Eu nu am uitat de voi dar nu prea mai apuc sa dau drumul la comp. fiindca Victor Alexandru e un mare fomist si mananc destul de des..de 2 zile de cand am venit acasa mananca si dupa 30 min sau o ora si asta dupa ce suge cate 30-50 min.
Nici nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris.
Incerc sa ma odihnesc dar nu reusesc mai mult de 3 ore pe noapte ..nu stiu nici ucm mai rezist.
Cele care nu ati nascut va recomand sa aveti totul pregatit ca dupa nastere nu o sa mai aveti timp nici sa mancati ..eu mananc deseori in pat in timp ce alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Fetelor, incerc si eu timid sa pun niste poze nu stiu ce o sa iasa, vedemNorinahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/narcy76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

'neata!
Corect, Norina, aia cu practica! Nicicum nu merge, zici ca am scarpinici sub coada! Noroc ca nu fac zacusca, dar ma simt vinovata ca n-am pus si eu un pachet-doua de vinete de tocat la congelator... de parca n-as gasi vinete la supermarchet toata iarna, daca chiar nu mai pot de pofta!!
La multi ani Mariilor, Marinelor, Marianelor si... avem vreun Marian pe listuta?
Stiti ce tot patesc eu? Aia cu atinsul burtii de catre tot soiul de persoane, o stiti si voi, ma enerveaza de mor, zici ca au senzatia ca poarta noroc!! Ei bine, mai nou, cum ma vede o tiganca, cum imi zice: "sa-ti traiasca baiatu', da' si mie ceva!" Normal ca le ignor, dar am intrebat-o o data pe una de unde stie ca nu-i fata si a ranjit la mine, aratand la burta : "asta nu minte!". E drept, daca ma vezi din spate zici doar "ce fund mare are asta", toata burta mea e in fata si tuguiataaaaa! sfideaza gravitatia, nu alta!
Cateloiu' meu e bine, am fost la antibiotic azi, era sa sparga geamul usii cu botnita, asa era de grabit sa plece din cabinet!
Va las acum, fiti cuminti si linistite (ca eu ma duc sa-mi fac de lucru!!).
Pupici,

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Alinam acum am vazut intrebarile tale. Am dat asa:1.000.000 lei moasa, iar la asistente cate 50.000 , 100.000 lei in functie de ceea ce-mi faceam: pansat, toaleta, infirmiere: 50.000 lei.
Sa stii ca au destul de dragute chiar dinainte de a cotiza..oricum se vedea ca asteptau ceva dar in general a fost bine.
Am avut si camasa de noapte buna si chiar nu am vazut pe nimeni cu ceva rupt, in general a fost ..in ultima zi m-a enervat o ifirmiera in rest a fost ok. Pot sa zic ca desi dr. mea a fost de garda nu prea a asistat la nastere si totul a fost facut de moasa careia i-as fi dat cat as fi putut la un moment dat ca sa scap mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Sofia, supeeer partea cu patutul! Si eu care am cedat la carut, dupa ce m-am uitat la "tati" cum sta juma' de zi sa se dumireasaca ce si cum, an conchis ca nu-i de capacitatea mea intelectuala actuala sa ii invat toate chichitele! Zau ca-s prea tehnice, mai degraba jucarii pt tatici, ca mamele simt nevoia de ceva mai simplu.... cred...
Crezi ca cearceafurile cu elastic nu merg?

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Oana iti doresc sa ai laptic mult si bun../eu am deocamdata si imi curg sanii ca la vaca Milka ..nu credeam ca o sa fie asa.
Referitor la kg ..am dat 6kg dupa nastere iar acum de 2 zile de cand sunt acasa s-a diminuat burta si am doar +5 kg. Burta aproape ca e ca la 3 luni..zici ca e grasime fara sa fie evazata insa nu prea ma mai incap bluzele sus la sani fiindca mi s-a marit mai mult decat intimpul sarcinii acum de cand alaptez..parca sunt Pamela Anderson ..nici sutienul nu prea mai imi vine .
Prin casa stau semidezbracata uc sanii goi ca sa se usuce , nu e indicat sa stau cu tampoane pe ei, plus ca nu mai apuc sa-mi pun sutienul .
Pachete de vata am folosit 2 si jumatate in spital.
Astazi mi s-au scos cele 6 ate de jos is nu am voie sa stau in fund asa ca va scriu in picioare si asta pana nus e trezeste Victoras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Neata fetelor!

M-am intors si eu din cruciada impotriva angajatorilor care se imbogatesc de pe urma CAS_ului meu, pe jumatate castigatoare. Mai am o runda si termin. De saptamana viitoare incerc sa intru in concediu. Probabil ca o sa ma santajeze sa mai vin insa in mare vreau sa stau pe acasa sa imi vad de lucrarile mele.
Raportez ca mi-am cumparat patut Graco - contour electra si voi face un mic rezumat:
Aspect: bleumarin - adoarme copilul doar uitandu-se la culoarea aceasta "vesela"
Usurinta motarii-demontarii: floare la ureche daca esti sef in inginerie spatiala: are 1000 de mecanisme , bare, saltelute, agatatori. Cert e ca aseara eram vreo trei in jurul patutului si ne chinuiam sa il montam. Ne-a luat vreo juma de ora. Asa ca motivul : putem sa il caram dupa noi oriunde mergem nu mai e valabil. Nici macar caratul dintr-o camera intr-alta nu mai e bun pentru ca nu incape pe usa.
De fapt nu lucrurile astea ma deranjeaza cel mai tare ci faptul ca se cam bataie pe picioare. Nu e foarte stabil. In rest e OK, vb serios. Da, da, nu imi pare rau deloc ca l-am luat. Nici cel mai mic regret, serios, pe cuvant de cercetas...
HELLLLPPPPP!!!! nu stiu ce fel de cearceafuri sa ii pun...e prea mic...
In rest, toate bune.

Aseara a sughitat fii-mea vreo juma de ora si s-a format caoda la pus mana pe burta. Parca era pelegrinaj....

Felicitari Ana-Oana si La multi ani pentru maine!
La multi ani si Mariilor si copiilor care se nasc azi sau maine...

Jadi, la giulesti poti sa te duci oricand la gimnastica, nu trebuia sa fii de la inceputul cursului inscrisa. Ca daca doamne fereste nu o sa am activitate saptamana viitoare, o sa trag si eu o fuga.

Gata, pauza
Sofia, 32+

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Oanaacum mi-as dori si eu ca Victor sa doarma cate 4 ore dar din pacate nimic deocamdata..oricum e bine din punctul asta de vedere..referitor la lactatie mananca multe proteine..nu stiu ce sa-ti recomand, eu nu am baut deloc ceai de fenicul .
Vad ca Victor deja se agita desi doarme de la 10.55 si dupa ce a mancat o ora si ceva. Eu il mia ciupesc de obraji si vorbesc cu el daca adoarme..nu il las sa faca pauze.

Mergi la inceput

Am sie u o intrebare pentru fetele care au nascut..ai vostri dorm si mai mult de 3 ore acum? La mine doar in primele zile ..acum manca, pface kk, pipi , doarme maxim 2 ore si iar .

Mergi la inceput