Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
norina spune:
Am uitat sa va spun de ce "soon soon", pt ca la ultima vizita la dr (cand eram aproape sa nasc) mi-a zis ca s-ar putea pe 10 sa ma taie
(adica sambata asta)..dar mai sigur va spun maine ca ma duc pt stabilirea datei in functie de cum se prezinta situatia...asa ca va rog din suflet sa-mi tineti pumnii, ca deja sunt cam morcovita![]()
Norina
karmenutza spune:
Norina, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungem (la nastere). Tot trebuie scos cupilu' de acolo intr-un fel sau altul, nu? Nu trebuie sa-ti fie frica. Mai ales daca ai incredere in medicul tau.
Eu vroiam sa va mai intreb ceva: eu pe 19 septembrie merg la control la cabinetul doctoritei (unde cotizez) si dupa aceea ma cheama la spital saptamanal. Io tre sa cotizez si la spital de fiecare data cand merg? adika la fiecare saptamana? Cam cat? Ca la cabinet dau cam 800. Si dupa aia urmeaza nascarea unde iar cotizez la greu...cum fac? Voi cum faceti (ati facut)?
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Permiteti-mi sa va dau un sfat, celor care alaptati: nu mincati 3 pachete de biscuiti cu crema de ciocolata unul dupa altul; efectul asupra cupilului nu e tocmai placut
. Asa agitata a fost ieri, mi-era mila de ea; iar as'noapte cred ca a facut si un pic de colici; i-am bagat insa pe git 5 picaturi de sab simplex si s-a calmat.
norina, foarte bine ca ai colostru, sa vezi ca o as vina si lapticul repede; si nu plinge dinainte pentru cezariana - fii optimista, dureruile trec foarte repede; eu miine fac 2 saptamini, si parca m-ash baga la condus masina - aproape ca nu mai simt durere indiferent de ce miscari fac.
miflore, da, o sa fac prima botezul
. Miine o sa-mi citeasca molifta de 8 zile (ce conteaza ca am depasit termenul
), dar nu stiu daca ma lasa in biserica; oricum botezam copilu indiferent daca ma lasa sau nu sa particip.
jadi, cum merge shmotrul?
oana, la cite ore maninca bb tau? 100 ml mi se pare mult, a mea minca 60 ml la 3 ore si se mirau asistentele ce mult maninca.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
Ah, am uitat sa ma laud ca am mai dat jos un kil: am ajuns la +4
. Nu prea am pofta de mincare, ma chinui sa maninc cit mai mult ca sa fie laptele bun, dar nu reusesc.
Gravidutelor care va apropiati de termen, nici o veste nimic?
locca, tu esti cap de serie no. 1!
Ioana &
Miruna
cge spune:
Norina, va fi bine, fii "barbata".![]()
Noi suntem din grupa cu bebei grabiti sa scoata nasul afara.
Si eu ma tot gandesc, sa nu fie prea mica bebelusha ; sa fie sanatoasa.
Ganduri de femeie gravida, deh.
Miflore, tie cand ti-a programat operatia sau inca nu ?
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
ege spune:
norina iti tinem pumnii.sincer si mie imi e foarte frica ,parca cu cat se apropie termenul cu atat ma sperii mai tare dar mai apoi imi dau curaj si imi zic ca nu sunt singura care vatrece peste asta au mai trecut atatea femei,asta e trebuie.......
karmenutza eu zic ca nu ar mai trebui sa cotizezi la spital
.cand am fost internata mi-a facut si mie dr.control,echo dar nu am cotizat nimic
ioana multumim pt.incurajari
36
ege
Ioana75 spune:
Ma intreba cineva de tricoul sotului cu "Tatic voinic" - desenul e facut acasa pe calculator, si printat intr-unul din centrele care fac tricouri, nu stiu exact in care, dar sint si in Unirea, si in Cora. L-a primit cadou sotul de ziua lui de la prieteni
.
Ioana &
Miruna
Hildegard spune:
Buna fetelor,
Apropo de colostru...eu cand strang sanii iese un lichid asa galbui, dar daca nu strang nu iese. Rar cand pe tricou am cate o pata mica asa fara sa strang. E normal? Oare o sa am lapte?
Am dormit tun azi noapte...si pana la 11 am dormit. Ce ziceti? Am un somn de numa. Asta iarasi din cauza ca bebele creste, nu?
In rest un picut de acid la stomac din cand in cand. Si ce sa zic spatele care ma doare daca stau in picioare in picut mai mult prin casa.
Mysweetest, felitiari pentru baietel!

Dar cum ai stiut tu ca e fetita, nu inteleg. Asa s-a vazut la eko? numai un eko ai facut? Povesteste-ne.
Va pup,
Vero
34
http://community.webshots.com/user/hildegard122
ege spune:
![]()
![]()
am si eu o intrebare:voi ati spalat si aparatorii pt.patut??noi vrem sa montam patutul si nu stiu ce sa fac
la cat ati stors??
ege
codruta_grg spune:
Vero, eu nu am avut nici o scurgere din sani inainte de nastere si acuma am lapte.
Ege, noi am spalat in masina aparatoarele de patut si le-am spalat normal (la 40-50 grade si clatire de 2 ori).
Eu acuma am 59 kg (mai trebuie sa dau jos 4-5 kg) dar e tare greu..... mai ales ca manac de toate (dulciuri la greu). Kilogramele astea trebuie sa le dau jos de pe fund si de la burta. Cred ca 1-2 kg sunt totusi in sani. Deci ar trebui sa dau doar 3..... dar e cel mai greu!!! Mai avem vreme.
Mergem acuma prin oras si la plimbarica!!!
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze