Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
karmenutza spune:
E liniste. Cred ca fetele mai dorm inca (unele)
iar altele sunt ocupate cu bebicii. 
alinam spune:
neata!
MARLENA cand ai timp te rog sa imi dai cateva detalii despre spital : cu cine ai nascut??? cam cat ai cotizat? sau alte lucruri care crezi ca ar trebui sale stiu despre marele nostru spital....
da saptamana asta nici o mamica????? hai mai fetelor, nu mai naste nimeni??? ![]()
karmenutza spune:
Am o intrebare pentru Marlena: tie la eco morfologica ti-a spus medicul ca este fetita? Sau la eco normala? Poate se mai inseala si altii la morfo...
cge spune:
Neata gravidute, mamici si bebici!
Eu am dormit ca valiza in gara azi noapte, dar tot m-am trezit de la 6.00. Deh, de la programul de la spital, cand faceam injectie.
In rest, incerc sa nu ma agit prea tare pe acasa, dar e destul de greu cand esti singura. Sotu' din dotare are un program super incarcat in perioada asta si nu pot sa ma bzez pe el.
Gata, trezirea la toata lumea.
Mary, te inteleg cu dr astia care tot pleaca in concedii.
Cred ca dr ta nu a vrut sa te primeasca, ca probabil era prea aglomerata.
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Am dormit ca porcu', de la 11 seara la 8 dimineatza (cu 2 pauze de pipi)! cred ca nu mi s-a mai intamplat de vreo cateva luni...
Kristinutza, eu am optat pt. toata gama Nuk, am luat tot ce exista Nuk deci si absorbante de san; astea sunt la cutie, de unica folosinta, 30buc si costa pana-n 200mii, nu mai stiu exact cat, dar se si termina repede, depinde cum stam noi cu lapticul; mai am scoicile acelea colectoare (2buc) care m-au costat cma 300mii si care se refolosesc (tot Nuk); altceva nu am, am zis ca totusi sa vad si cum stau cu laptele si cu care ma adaptez eu mai bine!
Karmenutza, si eu vroiam s-o intreb pe Marlena acelasi lucru!!! Acum asteptam raspunsul, cand poate si Marlena!
De joi intru in saptamana 38!!!
Tonnia, eu ca ghicitoare, zic c-o sa mai stai cu BB la purtator macar pana-n saptamana 38! Oricum sa vb. cu medicul!
Mihaela 36++
alinam spune:
KARMENUTZA incerc sa iti raspund eu in locul MARLENEI ... sper sa nu gresesc , ea e din Galati , aici eco morfo nu avem din cate stiu eu .....deci e vorba de eco normala ![]()
Carmi spune:
Neatza, dolofanelor !
Si eu am dormit bine si mult, cu o singura vizita la wc.
Eu absorbante mi-am luat tot de la Nuk, cica-s bune. Si tetine tot de la ei am luat, de silicon.
Pup fetele acum, ma duc la treaba...inca 10 cutii si TERMIN!!!
Carmi 33 si bebe Fabiano
alinam spune:
CARMI cat te invidiez ca esti gata cu curatenia, noi nici pana la craciun nu cred ca terminam cu balamucul din casa 
alina in sapt 38 
mary ilie spune:
buna dimineata!!!! am reusit si eu sa dorm de la 11 pana la 9, asa ca sunt fresh
CGE, dr. meu chiar nu venise(cel putin la cabinet)ca era pustiu pe acolo si toate usile incuiate.....oricum tot neseriozitate se cheama.....
Carmi spor la treaba!!!!
Eu cu chestiile pentru sani am hotarat sa mai astept sa vad cum stau cu laptele si daca o sa am nevoie de ceva trimit sotul repejor.....
mai eu mi-am luat o cutie de bomboane chokotoff si nu ma mai pot opri, cred ca acus le dau gata
mary 37+
norina spune:
)'Neata fetelor!Karmenutza, eu am cumparat carut de la babycare exact cum l-ai descris tu, noua ni s-a parut functional si dragut, desi e un pic cam greut (eu stau la et 3
) dar am zis ca o sa-l urcam pe bucati pt ca se demonteaza, eu iau scoica si restul- ta-su, nu?
Acum, cum crezi tu...dar rap calitate-pretz mi s-a parut convenabil.Tonnia stai linistita! Aceleasi simptome le-am avut si eu de cateva luni bune si tot timpul am stat cu frica-n san
, dar cu gynipral am reusit sa o tinem pe bebelusa acolo(eu am intrat in sapt 38) si cu ajutorul lui Doamne-Doamne speram sa fie bine
.Eu am inceput sa beau de azi ceai de fenicul ( am un stres cu laptele pt ca evenimentul se apropie) si am constatat ca e si bun la gust si e si diuretic (efect garantat). Deci am rezolvat 2 probleme:- au inceput sa apara niste bobite de colostru pe sfarcuri- am rezolvat si constipatia care nu-mi da pace de cand iau fierSincer, nu ma asteptam la atatea efecte de la un biet ceisor( de cin'spe mii)
- caci cu garmastanul( aproape 300) m-am lamurit, ma dau de 1 luna si...sfarcurile tot ma dor si lapte ioc
...parca era vorba ca pregateste sanii pt alaptat, sau poate cer eu prea mult de la el...Norina, 37+ soon, soon (incep eu
)