Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Anca, asta este..din cauza diferentei de fus orar. Stiu, este frustrant..
Marlena, Irina, bine ati revenit, va asteptam sa ne povestiti.
Noi suntem binisor, aseara am facut asa o mica baita cu prosopelul, bebelusul a reactionat bine, nu a plans, sa vedem cand o sa facem prima baie adevarata dupa ce cade buricelul. Este mare mancacios, dar eu nu am mult laptic, am reusit sa strang odata in pompa 60 ml de la ambii sani si apoi lapticul se reface greu. Ori bebelusul meu mananca deja 100 ml, restul completam cu formula. Sunt foarte trista ca nu am laptic, aseara am plans toata seara(depresia postnatala?). Am inceput sa beau ceai de chimen, sa vedem rezultatul. Vad ca doarme destul de bine, deja s-au facut 4 ore si nu da semne ca ar dori sa se trezeasca. Ultima data a dormit 5, a lasat-o si pe mami sa se odihneasca mai mult. Nu-l mai las sa doarma mult, vrem sa iesim si afara dupa aceea.
Multa sanatate la gravidute si mamici, puiuti sanatosi si cuminti tuturor.

ps: Whisky sa ne traiesti, mama noastra eroina.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc fetelor pentru urari si pentru sms !
Felicitari noilor mamici !
Nu am foarte mult timp de scris acum fiindca as vrea si eu sa dorm mai mult decat 2 ore pe noapte cat a fost de joi incoace.
Am nascut sambata dimineata la ora 5 un baietel de 3500g, 50 cm, apgar 10 desi ma asteptam la fetita.
Contractiile au inceput vineri dupa amiaza dar rare, insa aveam o ciudata durere de spate si simteam picioarele fara vlaga. Dupa ora 20 au devenit regulate cam la 15 min. interval, iar dupa 20.40 la interval de 4-5 min. Au continuat asa pana pe la 00.30 cand m-am internat. La internare aveam dilatare doar 1 si mi s-a facut o injectie pentru dilatare care i-a dat contractii si mai dese si de intensitate mare. Pe la 3.30 am crezut ca nu mai rezist cu atatea contractii ce erau dese si de intensitate puternica si chiar ma gandeam la cezariana, plus ca incepusem sa am foarte multi carcei la gambe.La ora 4 aveam dilatatie maxima, mi-au taiat membranele care nu se rupsesera si mi s-a facut epiziotomie.
Cand am nascut si mi s-a zis ca e baiat nu am fost foarte surprinsa insa speram ca totusi glumeste moasa. Am fost multumita ca e sanatos, tipa cat il tinea gurita...insa cateva ore mai tarziu m-a apucat o stare de depresie si imi venea sa plang continuu, probabil si datorita oboselii si lipsei de somn.A 2 zi dupa nastere dupa 2 ore de somn ma simteam insa mult mai bine, iar faptul ca bb era baiat nu mai conta.
Seamana foarte mult cu mine si sunt o mamica fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nu am recitit mesajul anterior fiindca sunt tare obosita insa sper ca ati inteles cate ceva.
Lapte am avut din prima clipa, acum sunt si eu ca vaca fulga si chiar m-am muls si am aruncat din laptic fiindca mi se intareau sanii.
Viitoarelor mamici le dau un sfat: sa nu plecati la spital fara pompa pentru sani, tampoane pentru sani(cand baietelul meu suge la un san celalalt curge ca un robinet.
In prima zi baiatul meu a fost cam lenes la mancare, insa de 2 zile e un fomist..mai ales astazi de cand am venit acasanu am apucat sa fac mare lucru din cauza ca e permanent infometat.
O sa va mai scriu maine fiindca acum sper si eu sa dorm putin.
O sa pun si niste poze curand si sper sa am timp sa citesc maine mesajele voastre din urma.

Marlena+ Victor Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Oana te inteleg foarte bine la faza cu laptele, dar nu te descuraja si pompeaza in continuare si pune-l si pe pui sa suga. Cantitatea de lapte se regleaza in functie de cit cere baby. Ca sa mai cresti "productia" incearca sa maninci si tu bine si sa bei lichide dupa ce a supt Andrew si apoi, cam la o ora de la masa lui pompeaza. In felul asta s-ar putea sa incepi sa ai mai mult lapte. Nu te descuraja, vorbeste cu o "lactation consultant", o sa te ajute mult. Sigur ai ceva brosuri din spital, daca nu incearca sa gasesti pe cineva pe aproape de la Leche League.

Marlena ce bine e sa auzi de baby fomist. Sper si al meu sa fie la fel ca Andreea imi scoate peri albi cu mincarea din prima zi cind s-a nascut.

Anca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Marlena si Irina, bine ati revenit !
Fetelor, multumesc pt. urari, mai e putin si terminam cu despachetatul si montatul, incepe sa arate totul a casa umana...
Pupici la toate fetele si noapte buna !

Carmi 33 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, eu sunt la post pe forum.
Si eu cred ca nu avea rost sa imi rupa membranele, daca eram in sapt. 36.
Si noi avem pb asta cu luatul de la gradinita a lui Victor, ma gandeam sa vorbim cu un vecin taximetrist ca ptr o suma de bani sa il aduca el pe Victor acasa. Dar nu stiu cata incredere pot avea.

Marlena, cand ai plecat tu la spital, am plecat si eu.
Vroiam sa iti scriu sa te incurajez, dar aveam niste contractii de n-am mai apucat.
Sa te bucuri de Victoras al tau

Oana
, nu renunta la alaptat. Insista ca o olteanca incapatanata ce esti
Tu esti si foarte obosita, o sa vezi ca intr-o sapt vor intra toate in ritm normal. Incearca sa te odihnesti cat mai mult.

Sa stiti ca eu am mai congelat mancare gatita inainte si acum de cand trebuie sa stau la pat o mancam.

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Claujro, cred ca ne-am intersectat prin maternitate.
Eu am stat la salonul 10, tu ?

Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

miflore, ce absorbante de sani ti-ai luat? eu vroiam de la avent, refolosibile (sa le spal si sa le pot folosi din nou). insa pachetul de 6 buc e 400.000 lei... mi s-a parut mult si nu m-am indurat. inca.
voi, fetelor, ce v-ati luat? mamicilor, avem nevoie de tampoane de sani? e bine sa ne luam refolosibile, sau cele de unica folosinta sunt mai indicate? cred ca de fapt asta depinde de cat alaptam, cat ne curg sanii... voi ce stiti?
mmm, vad ca raspunceti incet-incet... (eu scriu pe parcurs ce citesc, scuze).
irina, marlena, bine ati revenit!
eu vin de la cumparaturi pt bebe: am mai luat monitor, saltea de infasat, termometru, perie de spalat biberoanele, ulei de corp si ceva hainutze. nu mai am cine stie ce de luat... of, dar cu lenjeria de patut si aparatorile de rigoare inca nu m-am lamurit. si nici sac de dormit nu am gasit. mi se par prea mari! asa o trebui sa fie? ca mi-e ca se pierde copilul prin ditamai sacul!

cristina 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata la burtici, mamici si pitici!
Cum ati dormit? Eu m-am trezit iar dis de dimineata, pe la 6. Asta e...cred ca ma antrenez pentru perioada cu bebel.
Kristinutza, este ok daca sacul de dormit este mai maricel, pentru ca oricum bebe creste repede si daca e mic, risti ca in vreo 2-3 saptamani sa nu mai incapa in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineata!!!
si eu ma trezesc devreme de vreo 2 zile,nu stiu de ce????
in plus am niste bubite la picior si ma scarpina de nu mai pot.Am incercat fel si fel de tratamente dar nimicla spital daca ma atinge vreo asistenta la picior e grav ca ma apuca iar mancarimea
e cam liniste pe forum!!!!!
36

ege

Mergi la inceput