Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadm spune:
Am mai citit ceva din urma si am vazut ca s-a intors Cristina acasa, cu bebelina la purtator. Felicitari! Desi ma mir ca au oprit nasterea acum, mie de la 35 de saptamani mi-au spus ca daca se intimpla lasa lucrurile sa isi urmeze cursul, pentru ca medicamentele pe care mi le-ar da pentru stopare ar face mai mult rau decit nasterea...
Anca 37+
karmenutza spune:
Si dupa ce ai luat No-Spa tot nu ti-a trecut? Vezi cum te pazesti, ca mai ai cateva saptamani bune pana nasti. Suna la dr. daca tot nu-ti trece.
Eu am constatat ca merge greu DC-ul ziua, de cand stau acasa
. Parca e pe dial-up. Cand eram la servici intram numai dimineata si seara si atunci mergea bine.
Tonnia spune:
Nu prea mi-a trecut, nu ma doare tare e ca o presiune constanta. Ma gandesc ca daca ar fi contractii nu ar avea caracterul asta constant...Sa mai vad pana maine.
Carmi, felicitari pt casa noua! Nu exagera cu smotrul!
cge spune:
Anca, la mine cred ca in spital au tras de timp ca sa nu ia nici o decizie fiindca dr mea era in concediu.
Membranele sunt intacte si poate si de asta au preferat sa o mai tina pe bebelusha.
Acum am venit de la consult de la policlinica: bebelusha e ok, are varsta 36sapt si 5 zile si greutatea in jur de 2,700.
M-am dus ca sa ma mai intepe, mi-au facut o injectie cu Gravidion, si iau in continuare No-spa + scobutil 2 pe zi.
Ioana, imi pare tare rau ca pleci la BT asa devreme.
Poate le gasim la domnisoarele noastre aceeasi cresa.
Daca nu, trebuie sa ne impartasim experientele cu bonele.
Karmenutza, si la mine la pranz merge super greu site-ul DC.
Si eu si Marlena, am luat carucioare de la Baby Care si scaunel de masina. De rezistente sunt rezistente, ca l-am plimbat pe Victor de 5 ani cu caruciorul.![]()
Irina, si la Victor al meu tot 3 luni au tinut colicii

Carmi, ai grija, dupa o curatenie in casa si o repriza zdravana de calcat am intrat in spital.
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
mary ilie spune:
buna fetelor!
am reusit sa adorm si eu azinoapte pe la 3 si am dormit pana la 9
azi am umblat pe la doctori. am fost la medicul de familie sa-mi dea hartiuta de concediu pe luna asta( cica pentru concediu pre si postnatal ne putem duce in orice zi, nu neaparat la inceputul lunii....) apoi am fost cu hartiuta la serviciu la medicul care se ocupa de concedii medicale, am trecut si pe la colege si toata lumea imi zicea ca am burta mica si nici nu se cunoaste ca trebuie sa nasc
Si am mers apoi la dr. ginecolog ca doar aveam programare, si ce credeti, inca nu a venit din concediu zice asistenta

bineinteles ca m-am enervat ca doar ieri la 12 m-am programat la aceeasi asistenta si nu a zis nimic cum ca n-a venit dr.
asa ca am fost degeaba.... am reinnoit programarea pentru joi....asa ca sunt dezamagita ca nu l-am vazut pe bebe azi..... mai asteptam pana joi.
Ioana deja aveti botezul!!!!!Ce frumos!!!!si este asa de cald si frumos afara!!!1
IRINA si MARLENA bine ati revenit acasa!!!! asteptam pozici cu bebelusii!!!!
IRINA vecina, acum ma uit la pozele cu Vladut!!!!
mary 37+
miflore spune:
Bun venit Marlena si Irina 81!!!

Cand aveti timp sa ne mai spuneti si noua ce si cum! Cum a fost Marlena cu surpriza? Cum ai reactionat?
Ioana, se pare ca mai esti o data prima in grupul nostru! Cu botezul!
Sa fiti sanatosi si s-aveti o sambata frumoasa frumoasa! Sa ne spui ce tignal a avut Mirunica la contactul cu cazanul cu apa din biserica! Tu ti-ai facut molifta de 8 zile ca sa poti sta in biserica?
Carmi, sa stapaniti sanatosi casa cea noua! Si usor cu treaba!
Mihaela 36++
miflore spune:
Multumim frumos Caterina71!!!
Si la mine merge greu forumul dar asta dintotdeauna; cred ca e o problema cu site-ul in general, multe alte site-uri se deschid imediat...asta e...s-ar putea sa fie serverul de vina, nu stiu...
Tonnia, o prietena de-a mea care a nascut acum 3 luni imi zicea ca a simtit o presiune destul de intensa pe jos pe-acolo, constanta, asa cum spui si tu, cu 2 saptamani inainte de a naste; tu in ce saptamana esti acum? oricum, daca vezi ca persista, vb. cu medicul!
Mihaela 36++
ancadm spune:
Gata, ne-am intors si noi din peregrinarile noastre! Am mers la inot cu Andreea si am alimentat pe toata saptamana. Acum imi trag sufletul putin si dupa aia ma apuc de facut papa.
Cristina, e posibil sa mai fi amanat nasterea pe motiv de lipsa de doctor si membran intacte. Cu atit mai bine pentru voi, nu? Eu am inceput sa ma ingrijorez cum va fi cind va merge Andreea de 3 ori pe saptamana la gradinitza si o sa trebuiasca sa ne deplasam cu totii (mai putin sotul) sa o aducem acasa. El a promis ca o duce dimineatza, dar cineva trebuie sa o aduca...
Tonnia si eu aveam presiune mai mare pe bazin acum citeva saptamani. Daca nu ai contractii nu e nici o problema. Copilul a crescut, lichidul amniotic e mai mult si de aici vine si senzatia de presiune. Plus ca e posibil ca si copilul sa fi coborit mai mult in bazin. Eu iti tin pumnii sa il tii cit mai mult la caldurica.
Anca 37+
ancadm spune:
Nu stiu cum se face ca de fiecare data cind intru si eu toata lumea dispare asa ca parca vorbesc singura in fiecare zi...
Anca 37+