Mamici de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, la Botosani o sa ai internet? Sau nu mai dai pe la noi pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna fetelor,
am ajuns si noi acasa ..revin mai tarziu fiindca nu am timp acum.

Mergi la inceput

Marlena, bine ai revenit acasa, impreuna cu puiul tau-surpriza! Chiar azi ma intrebam cand vii sa ne povestesti. Cand ai timp, te asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marlena, bine ai revenit acasa! PS: Sa-ti schimbi semnatura, ca ai carucior roz.
karmenutza, o sa am dial-up la Botosani. Nu cred ca o sa ma tina nervii sa intru mai des de o data pe zi, sa va citesc si sa va sriu ce mai facem. Dar din ianuarie ma intorc si recuperez toata tastarnitza pe care o s-o string. La mine DC merge bine de obicei, azi s-a miscat mai lent.
diana, si mie dr mi-a zis in spital, cit avea bb glicemia mica, sa o alaptez la maxim 3 ore; sa vezi ce ma chinuiam sa o trezesc; daca pina joi nu ia bine in greutate, ma apuc iar sa-l trezesc pe bb la 3 ore sa-l hranesc, ca sa creasca mare.

Ioana

Mergi la inceput

Fetelor, si-a luat cineva carucior de la Baby Care? Ca eu am okit unul care stie sa faca de toate (landou, sport, scaunel de masina si se si leagana) la bani putini si vroiam sa stiu daca este bun, daca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

bine ati revenit irina 81 si marlena
abia astept sa ne povestiti
irina 81 te rog daca poti sa imi dai sfaturi,cum e la noi in spital ,cand ai dat banii,cat se da??la moasa ai dat ceva??auzisem ceva de prosop si sapun ,e adevarat??
carmi sa aveti numai bucurii in casa cea noua!!!!!!
cge tu cum te mai simti??
va pupic

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna, burtici

Am venit in vizita la voi ca sa va doresc nasteri usoare, bebei sanatosi si veseli, cat mai putini colici, iar acum, inainte, sa reusiti sa va odihniti cat mai bine, ca sa aveti rezerve dupa. Eu sunt mamica unei minuni de 6 saptamani, dar chinuita de colici, mititica. Daca aveti ceva nelamuriri, va asteptam cu intrebari la noi, mamici de iulie-august 2005.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor,
ma cam doare in partea stg sub coasta. Oare ce o fi? O fi de la picioarele lui bebe?
Multumesc fetelor pentru informatiile cerute

Vero
34

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'neatza !
N-am apucat sa citesc decit cele dou pagini de la capitolul asta! La mine nu s-a mai intimplat nimic asa ca m-am linistit cu totul cu nasterea si am revenit la programul de dinainte. M-a "speriat" degeaba doctoritza. Azi am program sa merg cu Andreea la lectia de inot si apoi ma opresc la supermarket sa alimentez cu papa pentru saptamana asta. Miine am sedinta cu parintii la Andreea la gradinitza, iar vineri merg cu ea la "open house" sa vada clasa si sa faca cunostinta cu noua educatoare. Baby se pare ca nu a vrut sa profite de weekendul lung asa ca sa fie sanatos si sa stea in burtica pina cind e pregatit .

De Cristina (Cge) ce mai stiti? Parca era de vineri in spital, nu?
Marlena tu cum te descurci? Mare surpriza v-a facut baby!

Anca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ati venit acasa, Marlena si Irina! Vrem sa ne povestiti cum a fost, cand aveti timp bineinteles!

Karmenutza, intr-adevar, merge DC ingrozitor ziua , pe la pranz, chiar si acum. Celelalte site-uri se incarca rapid. E problema mai veche.

pe mine ma cam doare burta, cam ca la ciclu, foarte jos, si ieri m-a durut, am luat no-spa dar parca nu s-a schimbat nimic.

, 33++

Mergi la inceput