Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
dordia, te anuntam cu voiosie ca inseamna ca vei avea sigur laptic pt. bebe si nici n-o sa mai trebuiasca sa te dai peste cap in primele zile in acest scop. cu privire la stransoare, nici in perioada de negravidie nu este indicat sa stea sanii foarte stransi. in consecinta, trebuie sa investesti in doua(macar) soutiene noi si maaaari.
http://community.webshots.com/user/anda1977
joy04 spune:
LEEA bine ai “revenit” in grup , esti binevenita oricand!! Sa-ti traiasca baiatelul jucaus si sa te bucuri de el .
Ce-mi place ca vb despre cumparaturi…si eu inca nu am terminat cu casa de aranjat . Adica mai am sufrageria, dar astept “meseriasul “ care a promis ca vine duminica (cea care a trecut!!) si o sa se apuce probabil peste o saptamana. In mare asa am facut ce puteam face, dar pana nu este gata acolo, nu prea mai am ce aranja in restul casei.
Patut eu am de la o prietena, este de lemn, nu f mare(ar merge pana pe la 2 ani) are si vreo 2 sertare parka, saltea si tot ce-I trebuie….Fetitza ei nu a stat 2 luni in el ca a invatat-o sa doarma in pat cu ei.
Mai incolo o sa cumpar ceva mai mare…functie de ce loc o sa am in camera.
Lucrusoare….inca nu am cumparat nimic. Tati de uita dupa masinutze deja….
joy + bocanila27+
dordia2000 spune:
Anda merci pt. vestea cu lapticul; si eu sper sa am laptic mult si bun pt bb; iar in ceea ce priveste sanii, am sa incerc sa gasesc sutien pe masura desi din cautarile mele au fost zadarnice! Am sanii f. mari si... Totusi nu ma simt stransa cu bustiera, dar nici de "atarnat" am auzit ca nu-i bine sa-i las ca de cand au crescut in volum s-au lasat si cam "atarna"; Oricum mai caut sutiene marimi extraordinare si daca gasesc imi iau vreo 2 cel putin!
Merci pt raspuns
Diana 29+
lavi02 spune:
Dordia, toate marimile (chiar si cele imposibile) le gasesti la Triumph, dar preturile sunt la fel de imposibile dupa parerea mea(in jur de peste 1 milion bucata). Stiu de la sora-mea care e clienta fidela Triumph, ghici de ce! Nu, nu e . Eu o mai cum poate sa dea atata pe un sutien dar are dreptate totusi ca numai alea ii vin bine si fiind de calitate o tin mult. Dar eu sunt mai econoama, vorba Dienutei.
Eu cred ca bustiera e OK atata timp cat tu nu te simti stransa.
Lordra mersi de indicatiile cu analizele, eu trebuie sa-mi fac doar hemoleucograma, glicemia si sumarul de urina. Am sa-l intreb pe ginecolog de streptococul B, poate se face chiar la ei la cabinet (din moment de PAP's si analiza de secretie se face...) Dar data viitoare va fi la 34 de saptamani. Eu zic ca e numai bine dpdv al streptococului.
roxica spune:
fetelor spuneti-mi si mie saptamana 32-33 cite luni inseamna si cum se calculeaza saptamina...incepind de cind? de la ultimul ciclu sau cum? caci la un ele dintre voi vad saptamina x plus y zile...ajutati-ma!
multumesc
lavi02 spune:
Coraaaaaap nu stiu cand mai intri, dar vreau sa-ti zic o (po)veste incurajatoare. A nascut o cunostinta cu nostru, copilas de 3.900 normal cu epidurala, primul copil, baietel ca al tau. Avea DPN pe 24 si i-a zis ca daca nu naste pana pe 29 sa vina pe 29 cand e el de garda, sa o declanseze. De frica sau din intamplare, ei i s-a rupt apa pe 29 la 4 dimineata (acasa), s-a internat si la 11 a iesit bebe. A zis ca moasele au fost OK, doctorul OK, nu a traumatizat-o spitalul, totul a fost in regula.
Asa sa "patim" si noi!
felicia74 spune:
lavi02, am vazut ca tu te pricepi sa gasesti solutii cu "resurse mai putine'.
ce zici, este de ajuns sa invelesc bebe-ul doar cu un prosop iarna, in conditiile
in care in casa sunt in jur de 22-24 grade?
eu oricum voi primi un sac de dormit dar nici nu vreau sa o infofolesc ca asa au facut ai mei cu mine si sunt o friguroasa.
dar radiatorul in ce conditii merita sa-l pui?
felicia + Ilinca Teodora
Buluci spune:
Fetelor eu sunt tare suparata! Am repetat toxo IGM si mi-a iesit pozitiv(1.5)! Nu stiu ce sa ma fac, doctora asta mi-a zis ca n-are rost sa ma alarmez ca valoarea e foarte mica, dare eu nu mai pot dormi din cauza asta!Chiar nu stiu ce sa fac, ash lua tratament de una singura, dar mi-e tare frica!Chiar daca valoarea este mica, asta denota prezenta acestui nenorocit virus!
Fierul foarte mic , 69.
Iar analiza la urina arata cam asa:
Appearance: Dull
Ph acid
Density 1010
Protein,Glucose,Keton,Bilirubin,Urobilinogen, Nitrite- Negative
Leucocite 9-10
Epitel 10-11
Salt -CA-OCSALAT
Bacteria- SINGLE
Eu, una, chiar daca ar fi rezultatul in romina nu as stii sa-l interpretez.La rubricile de Fungus, Cylinder, Spittle, Tricomonas au tras linie, doar la bacteria apare SINGLE!
Am o inima asa de inchisa!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
lavi02 spune:
Felicia - radiatorul - la baita, la masajul de inainte/dupa baie...
Nu m-am gandit la invelitul lui bebe cu prosop dar eu zic ca orice bebe trebuie sa aiba o paturica (numai daca ma gandesc la legatura sufleteasca intensa intre Silvia mea si paturica ei).