Mamici de noiembrie - decembrie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LORDRA…super tare ai fost…..Asa am patit si eu cu dr mea de familie, doar ca eu vroiam sa mai merg la servici pan ape la 30saptamani, iar ea imi da de la saptamana 31 concediu asa ca nu ma mai enervez degeaba.
Fetelor, voi stiti ceva ca la gravidele care au sal mai mare decat cel minim brut pe tara, nu se dau medicamente gratuite? A sa mi-a zis la o farmacie si am cautat pe net si am gasit la WWW.CASGR.RO , adica aici http://www.casgr.ro/Download/temp/adresa.pdf si am ramas buimaca....Si in reglementarile care au intrat in vigoare de la 02.08.2005 spune ca se respecta chestia asta in ceeea ce priveste gravidele si lauzele….

joy + bocanila27+

Mergi la inceput

LORDRA…super tare ai fost…..Asa am patit si eu cu dr mea de familie, doar ca eu vroiam sa mai merg la servici pan ape la 30saptamani, iar ea imi da de la saptamana 31 concediu asa ca nu ma mai enervez degeaba stiu ca-i naspa ca ai si anuntata la servici, dar schimba dr mai bine.
Fetelor, voi stiti ceva ca la gravidele care au sal mai mare decat cel minim brut pe tara, nu se dau medicamente gratuite? A sa mi-a zis la o farmacie si am cautat pe net si am gasit la WWW.CASGR.RO , adica aici http://www.casgr.ro/Download/temp/adresa.pdf si am ramas buimaca....Si in reglementarile care au intrat in vigoare de la 02.08.2005 spune ca se respecta chestia asta in ceeea ce priveste gravidele si lauzele….

joy + bocanila27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Lavi, nu aceea bacterie ma streseaza prea tare, caci oricum in aceea perioada cind am dat urina la analiza aveam aceea mincarime jos. Cred ca e candida , dar deocamdata a disparut senzatia de mincarime, eventual voi trata candida pe ultima suta de metri!
Ma streseaza tare Toxo, si fierul care nu se prinde deloc!Cred ca va trebui sa maresc doza de fier, caci eu luam pina acum 21 mg, iar carne nu prea maninc!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

felicia... sincer, la urma urmei poti sa-l invelesti cu orice, daca nu e prea gros si bebe suporta.

radiatorul nu e recomandat. usuca aerul din camera. cel mai bun e un calorifer cu termostat. nu adaug ca e periculos la copilasi mai mari, care pot arunca diverse obiecte pe el si... chemi pompierii...

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina Baku, relevant nu e fierul, ci hemoglobina. Daca hemoglobina e OK, nu te mai streseaza Fe. Intreaba-le pe Cristinamh si Alexandrina, ele au problema asta.

Cristinamh, da, dar nu merita acuma sa cumperi ditamai caloriferul pentru cele 10-15 minute cat e baita. Daca ai deja radiator si daca in casa e in cald, deci nu trebuie sa-l folosesti in restul zilei. Cat usuca el aerul ... se fac aburi de la baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, asa ziceam si eu... ca nu e musai... dar cand ai vecini cretini, care fac cerere sa nu se dea drumul la caldura la jumatatea lui octombrie, ci peste o luna, ca nu pot plati facturile, si afara e frig de-ti cad plombele... caloriferul ala e mana cereasca! e adevarat, cand l-am luat nu aveam altceva, si investitia nu a fost usoara. septembrie 2003 a fost racoros, si trb sa facem cald musai la baita... dar in oct-noiembrie si 2003, si 2004, a stat non-stop in priza... nu pe maxim, dar tot faceam 21'C constant in camera.
nu sariti ca i-am facut cretini, da' mi se pare aiurea sa nu accepte nici macar cu program, seara, cat sa se faca cald. nuuuu, economie la sange! la sange rece... ce conta ca sunt copii mici, nu frate, cica daca ti-e frig sa te imbraci!

da, daca bagi 10 min doar pt baita, merge radiator. dar nu pt incalzire pe termen lung

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna fetelor !
Multumesc frumos pentru incurajari .Nu -mi imaginam ce bine fac mesajele voastre .Citeam si plingeam dar mi-au facut tare bine .Nu stiu cind o sa mai intru ,sint intr-o alergatura .Internare in Municipal si alte investigatii la Cantacuzino si Coltea .Sper sa se termine odata cu toate astea si sa ma intorc cu vesti bune .Seara asta ramin acasa dar de miine o iau de la capat .O sa va scriu cit pot de repede .Spor la cumparaturi si sa cresteti mari !
33 sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Mireluta iti tinem pumnii, sa fie bine. Uite, nu mai e mult, bebe Cristian e deja in 33 de saptamani... Acusi se intoarce si Cosminel de la mare... ai grija maxima de tine!

Cristina aia de la tine din bloc sunt , dusi de acasa in orice caz.

Mergi la inceput

MIRELA sa te faci bine....iti tinem pumnii
LAVO02, sa stii ca asa-i si la mine in bloc cu caldura....Cand vine frigul, nu fac aproape nimic treaba in casa cand vin de la servici. Si asa eu sunt friguroasa, pai abia imi incalzesc sa mananc, sau fac un ceai si la pat direct. Aveam 15-16 grade in casa si mie zau ca mi-era frig...
Cum am reusit sa trimit mesajul de 2 ori...este o enigma si pt mine

joy + bocanila27+

Mergi la inceput

Ooof sunt obosita ca dreak si mai am treabaaaaa (iar cu corectatul de teme, ma mai tineti voi minte din iunie?) si zau ca n-am frecat menta, doar cat v-am mai raspuns voua! Maine am examen (restanta) si eu raspund de tot! Daca supravietuiesc zilei de maine....

Nu-i nimeni pe aici?

Mergi la inceput