Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, dupa lupte seculare, in care m-am chinuit sa ajung si eu sa scriu ceva, am reusit, in sfirsit. Dar am citit aproape tot zilele astea.

Am vazut toate pozele cu bebelusi! Da, se pare ca bebelusii nostri nu numai ca sint supermodele de frumusete, sint si grasuni si sanatosi!!! Sa o tineti tot asa!!!

Noi am fost azi la dr, pt ca Eva baga in ea ca in vremea foametei si am cerut pediatrei sa ne spuna ce sa facem (pt ca Eva si scuipa mult laptic dupa ce maninca - adica apa, cred ca lapticul bun ramine in stomacel). Pediatra mi-a spus ca pt datul afara a lapticului dupa ce maninca, sa ii ingros laptele de san (atunci cind pompez) si formula cu 1 lingurita de cereale de orez (pt bebei). O sa incercam, poate merge.
Au si cintarit-o si la 2 luni si 10 zile (azi), Eva are 6,730 kg, nu stiu cit de lunga, dar este lunga-lunga tare .

In rest, problemele voastre sint si ale noastre; o zi buna, una rea; o zi in care doarme toata ziua si urmatoarea cind ma dispera pt ca nu doarme si urla tot timpul, o noapte cind doarme de la 10pm la 5am si alta cind se trezeste la 2,5-3 ore ... Ce sa-i fac, m-am cam obisnuit.
Dar pe total este bine, mai ales ca ride foarte mult si "vorbeste" din ce in ce mai mult in legea ei, ii place muzica si ii place sa dansam cu ea, a inceput sa isi gaseasca degetul mare (de la ambele miini) si sa il bage in gurita de una singura (dupa care incearca sa ii "suga" / il musca cu pofta si il trage afara imediat speriata ). Isi tine capusorul binisor, cam 80% din timp si se intoarce singurica de pe spate pe o parte.

Anis, la tine a dat rezultate Nutrinatalul si ceaiu de fenicul??? Ca exact asta am luat si eu in ultima saptamina si de la bidoanele de lapte pe care le aveam inainte (dar vroiam si mai mult), am ajuns la niste sani flescaiti si aproape fara lapte. Deci nu a avut efect bun deloc; a avut efect rau, mai mult. Azi nu am mai luat Nutrinatal si vad ca mi s-au umflat iar sanii; putintel deocamdata, sper sa isi revina, ca altfel o sa fiu foarte suparata pe "leacurile" astea de plante din tara.

Am mai pus si noi poze cu Eva ranjita (unele sint cu date setate aiurea - pozele au fost facute zilele astea)

Sper sa am timp mai mult sa scriu de acum inainte, desi nu prea cred ca o sa am in urmatoarea saptamina. Duminica o sa avem botezul, iar fratele si cumnata mai stau o saptamina.

Va pupam.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Poate ma ajutatati si pe mine cu o lamurire: cat se poate tine la frigider laptele matern? ca am auzit tot felul de variante, de la 2 ore (pediatra lui Dani) pana la 8 zile. Si ce fac cu el cand il scot? il fierb sau doar il incalzesc?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

informatia aia cu 8 zile (care mi se pare enorm de mult) am luat-o de aici: http://www.breastfeed-essentials.com/storagehandling.html

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata.
In sfirsit am scapat de virus. Un afuricit de virus nu-mi dadea voie sa mai postez.
Aveti niste bebei frumusei si maricei.Noi mai avem putin si semanam si noi cu un omulet. Acum inca suntem cu fetisoara incretita si ochisorii umflati.Ne doare burtica de la colici si nu prea dormim noaptea dar asta e, mai rezista mami ceva timp pina trec colicii.
Stie cineva cum se da Baby Drink? Dar Bonissan, se da in crize? Se mai poate combina cu ceva?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Kulta, eu ii dau Baby drink combinat cu Sab Simplex. Pina acum cred ca a avut efect, de fapt nici nu mai cred ca a avut colici ca doua zile l-a durut burtica si dupa aia nu a mai avut nimic....Cred ca a fost de la niste suc la cutie, cica natural....Baby drink-ul il dizolv in 50ml de apa sau ceai si il el pun 15 pic de Sab simplex. Cred ca nu prea au efect, colicii trebuie sa-si faca damblaua, doar putem sa-i mai alinam durerea de burtica. Succes cu picaturile! Aaaaaa...Bonisanul cica e mai greu de tolerat de bebelusi ca are gust nasol, mi-a zis dr. pediatra!

Anca si iubirea vietii mele Matei ( 26 august 2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anca, multumesc mult pentru lamuriri.Si mie mi s-a parut ca lui >Sebi nu-i prieste Bonissan, insa Gripe water e bun si i-l dau numai cind incepe criza, vre-o 5 picaturi.Citeodata prinde imediat, citeodata nu prea are efect.Asta e, speram sa nu dureze mult colicii, Doamne fereste sa nu dureze ca la Danuta(4luni), ca m-apuca jalea.Voi incerca si cum faci tu, baby drink si sab. ´Ce cantitate ii dai o data, 50ml?Ii dai numai in crize sau inainte de fiecare alaptat?
pupici si multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Hop si noi, se pare ca incepem sa avem un program bine stabilit, decateva zile se trezeste la aceleasi ore si adoarme tot asa... ma bucura mult, se pare ca si lapticul meu a inceput sa vina ceva mai mult, asa ca suntem multumite...

Kulta, eu ii dau Ioanei Gripe Water in fiecare zi de 3 ori pe zi cate juma de lingurita si vad ca Ioana nu se plange de colici , ea are in fiecare seara show de pe la 6 pana la 8,30 cand ii facem baitza.

Oana, este taaare scumpa Eva, este grasunica, are niste cutisoare tare frumoase, iti vine s-o papi!!! Acum lucram si noi la cutisoare, incepe si Ioana sa semene a bebelus... Cu mulsul m-am descurcat pana la urma, multumesc muuult pentru sfaturi!!!

Pupam fetele,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele..ca la mine asa e acum

Oana...nu stiu exact daca a avut efect nutrinatalul si cu ceaiul de fenicul (ala granulat de la Milutee) dar acum am mai mult laptic..sper sa ma tina tot asa.Cert e ca am schimbat programul...ma odihnesc ceva mai bine..ma fortez sa dorm cand doarme bebe..si ma fortez sa mananc dupa fiecare alaptat..si vad ca merge..Ori e de la programul asta..ori de la faptul ca saptamana trecuta m-a mancat la tzatize f des si deci a stimulat sanii..habar n-am..dar sa ma tina tot asa.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna, mamici dragute...
Imi cer scuze ca n-am dat nici un semn pana acum...n-are rost sa explic motivele...mea culpa...sper sa fiu iertata...
Va felicit pe toate pt bebelusi si pe scurt am sa va spun de odorul meu grasunel: am nascut pe 1 august un baietel de 3.750 kg, 53 cm, scor apgar 9, la maternitatea giulesti cu dr Moisa Marcel, nastere normala cu epidurala...am nascut super usor si m-am refacut repede...am uitat sa va spun..iubitul meu se numeste Vlad Cristian si acum are 5.250 kg...
Evident ca sunt intr-o vizita si nu pot sta mult, dar am intrat sa va felicit pe toate si sa va spun despre mine...
Inca nu mi-am rezolvat cu netul acasa, dar luna asta sigur rezolv intr-un fel...numai ca acum lipseste timpul ..dar cred ca stiti si voi cum e..oricum ...ne mai auzim ..ca zau ca mi-e dor de voi...
Va pup pe toate...si inca o data felicitari..si ne mai auzim...
Nicoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Oana, chiar ca e hlizita Eva, f draguta si grasunica...

Irina, ma bucur ca sunteti mai bine amindoua.

Gabi, asteptam poze noi cu grasutul si cu Eva.

Orca, mie mi-au recomandat sa nu il tin mai mult de o zi in frigider, 24 h. mi se pare rezonabil. 8 zile- orice se strica in 8 zile...

Ankak, ai baiat frumusel si tie iti sta bine tunsa.

MonaI stii ca si actritei Sara Montiel fanii ii spuneau Sarita? e f frumos diminutivul. eu eram topita dupa ea cind eram pici, aveam o poza cu ea sub geamul de la birou si una cu Rock Hudson.

M

Mergi la inceput