Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gabi, imi pare extrem de rau ca ai pierdut lapticul, dar lasa ca au crescut copiii bine si cu laptic praf. Si eu tot Humana ii dau completare Ioanei, este foarte bun dar vad ca se chinuie sa faca kk... Oricum, Lucas a crescut frumos, tineti-o tot asa!!!

Katink, ce bine ca ai ajutoare!!! Emma este o dulcinee, pupici multi!!!

La multi ani Anelor noastre , sa ne traiti si sa fiti iubite!!!

pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Gabi imi pare rau sa aud ca ai pierdut de tot lapticul ins avad ca Lucas a luat f bine in greutate dragul de el frumos!!!

Katink ce dolofanica si frumusica este Emma! Join the club! la dolofanei hihiiii!!!
Si cutite muulte!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am venit si eu cu Sarita (va dati seama ca am reusit sa gasesc formule de alint si la un asemenea nume scurt) la calculator. Azi a fost plina de energie, acum a adormit in scaunul de masina. Ne pregatim sa mergem la ora 14 la un control la o pediatra tare buna. Vreau eu sa stiu ca totul e OK, nu avem de fapt nici o problema, multumesc lui Dumnezeu. Mai bine ma duc regulat, ca asa sunt eu linistita.
Anis , si Sara mea exact asa face cand e nervoasa. Suge putin, scuipa sanul, urla, apuca disperata iar sanul, mai suge, si povestea se repeta... Cred ca atunci o doare burtica, sau urmeaza sa faca kk, sau pur si simplu are toane. Eu de multe ori reusesc sa o calmez cu suzeta (sunt singurele momente cand imi accepta suzeta) sau o iau in brate si-i vorbesc si se mai linisteste.
Oriadam, deja Anis ti-a raspuns cu imbracatul bebelului, subscriu in totalitate. Cu ragaitul, la mine ajuta daca ii mai schimb pozitia, adica eu o tin vertical si o bat pe spate, apoi o las usurel la orizontala si o tin asa cateva secunde, apoi iar o ridic si tot asa... Am stat odata 50 min pana a ragait, iar sotul meu a tinut-o 1h si nu a reusit sa o auda ragaind. E foarte importanta insa aceasta operatiune, nu-i mai doare asa de tare burtica. si calmeaza-te ca sunt sigura ca te descurci de minune.
Delia, ne-am dat seama ca a fost o simpla gresala, stai linistita ca nu suntem asa sensibile.
Corbioara, cum pui ardeii la conge? Asa simpli, cruzi? E mult mai simplu decat cum face mama.
Am mai reusit sa citesc putin de diversificare si surpriza: se poate da fasole verde si mazare si dovlecei in prima faza, deci am asigurate pentru fata cateva portii mai naturale.
In rest suntem ocupati cu pregatirile pentru botez, eu mi-am gasit ieri o rochie si am dus-o s-o retuseze putin. E cam pretentioasa, dar aveam nevoie de o rochie de ocazie care sa ma tina mai mult timp (e neagra cu putin bordo). Bine-nteles ca va trebui modificata cand voi mai slabi, dar oricum ma avantajeaza foarte mult.
Va pupam, sper sa mai intru spre seara.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai...eu dupa ce ii dau laptic ..o pun in patut cam 5 min..dupa care o i-au si o pun pe umar si o bat f usor..si am succes cu ragaitul!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

E chiar buna metoda ta, Anis. Si eu am observat ca daca sta putin culcat si il ridic dupa aceea, ragaie imediat.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mona, da eu pun ardei gras taiat cubulete in pungute la conge, asa cruzi. Sunt superbi iarna cand ii adaugi la mancare dau aroma. La sosuri, la ciorbe, supe la orice. Mie imi lac tare mult. Si se mai pot pune curatati si intregi ca pt umplut si aia se pot pune fie asa cruzi fie usor opariti un minut si pot fi umpluti iarna! Da de fasole verde stiam si eu ca se poate da la bebei. Am pus si eu dar putina ar tre sa mai pun. Am doar 2 pungute, mai tre sa pun si ardei. mazare nu cred ca am timp sa pun.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Intrebare pentru mamicile cu bebei de 2 luni: Puii vostri plescaie din limbutza?

ca Daria se pare ca si-a descoperit limbutza ieri si de ieri cand e linistita (nu plange) plescaie si-si suge limbutza....e tare haioasa. Eu am crezut ca face asa de foame, dar tatza nu vrea ....deci e satula!
Tot de ieri imi chiuie! Creste copilasul meu....

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink...ce seamana cu tine grasunica ta!! ici

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Imi pare bine Anis ca ti-am fost de folos! Eu am iesit azi afara imbracata cam gros, drept urmare Matei a cerut ceai pe drum, noroc ca am intrat intr-o farmacie si am dat ceai la micut! Am ajuns acasa si a papat la sin juma de ora, nu stiu ce ca tare e subtire lapticul meu, cred ca ii tine doar de sete! Eu sint stresata cu imbracatu' ca soacra-mea tare il mai infofoleste! Sa nu-i raceasca odorul...Cind i-am spus ca dr mi-a zis sa nu-l mai imbrac asa de gros a raspuns ca ....de ...ce stiu doctoritele astea....de parca ea ar fi profesoara In rest e mama buna!

Imi pare rau ca vreo citeva zile nu am sa mai intru, dar s-a apucat sotul meu sa-i promita lui taica-su ca ii da monitorul nostru si ca o sa ne cumparam noi altul, asa ca pin' la Sfintu'Asteapta Cind o sa ne luam alt monitor o sa-mi fie dor de voi!

Ma duc sa-i pregatesc de mincare ca fomistu' nu asteapta!
Ne vedem pe alt monitor, cind o da Dumnezeu!
Va pup !

Anca si iubirea vietii mele Matei ( 26 august 2005 )

Ps. Am mai pus poze de la o saptamina!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Sara buna. Da Irda am observat si eu. si am mai observat ca face cu ochiul. Nu e asa ca am luat-o razna?. Cand e obosit inchide doar un ochi, deci copilul meu face cu ochiul!. Sunt nebuna dupa el.
Eu nu reusesc sa pun poze, pentru ca am doar pe film, trebuie sa ma duc sa le pun pe cd, dar nu stiu cand ca vinerea viitoare, pe 16 avem botezul si suntem destul de ocupati.
De citit eu va citesc, dar cand sa apuc sa scriu si eu se trezeste Dinu ca vrea cate ceva. Asta e.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput