Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am reusit si eu in sfarsit sa intru pe la voi cu vesti de la control. Ma bucur ca am fost, acum sunt linistita. Pentru ca Sara a crescut mult mai mult decat media am inceput sa luam Vigantol(noi am facut in spital injectia cu D3 care acoperea necesarul pe 2 luni). Mi-a mai explicat cum e cu dermatita seboreica si cea atopica si ne tratam cu Elidel (e un unguent fara cortizon). Nu trebuie lasata netratata aceasta dermatita ca se poate infecta.
Deci totul e bine, m-a invatat cum sa-i fac masaj pentru ca la un ochi nu s-a desfundat canalul lacrimal . Sunt necajita din cauza asta, dar trecem noi si peste asta.
In rest, ne plimbam cu tati toata ziua.
Mamini, Sarita a iesit din Sari, nu stiu nici eu cum s-o mai alint (adica stiu).
Orca, si eu stiu ca 2h se tine laptele matern in frigider, dar nu pe usa lui!!! De ce nu-l pui in conge, poti sa-l tii mult mai mult (3 luni stiu eu)? Nu trebuie fiert, doar incalzit in apa (nu in cuptorul cu microunde), indiferent daca e din frigi sau din conge.
Va pup, am de calcat o groaza de haine de-ale fetii.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, felicitari pt Sarita, f frumos ca a crescut bine! tare bine ca ai gasit un pediatru bun care te asculta si iti explica si in care poti sa ai incredere, eu sunt cam in ceata pe aici si ma deranja cind era vorba de pielea mea, dar acum cu pisicuta imi ies din minti cind nu stiu cu cine sa vorbesc si unde sa ma duc. am sunat vineri la policlinica o ora pt o problema- minora, din fericire- si abia am reusit sa vorbesc cu o asistenta obraznica. iar la particular te programeaza peste o luna...innebunesti.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

nici eu nu am mai intrat ca suntem cam ocupati cu mutatul.
M-am uitat la pozele bebeilor si sunt super...mari si grasuti

Oana super scumpa nora

Fetele bebeii vostri au tentativa de intors pe o parte ca Aidan tot incearca....reuseste sa isi intoarca corpul dar fundul e prea greu ina sa il intoarca - hahaha.Cel mai mult ii place sa se intoarca cand e pe masa de schimbat ceea ce imi ingreuneaza mie munca - haha.

In rest totul bine doarme bine se trezeste o data sau deloc pana dimineata.Capul si-l tine bine cand e pe umar, pe burtica nu ii place sa stea deloc.
Colici nu mai are de vreo 2 saptamani, numai marait uneori.E ok :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

A si am uitat sa va spun ca Aidan isi suge degetul de zor in fiecare zi - haha, dar numai de la mana stanga....la fel si apuca lucrurile numai cu mana stanga....noi credem ca va fi stangaci.

Pupici ca vad ca nu mai e nimeni pe aici :(

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adriana..ca tot vorbesti de intors...Ingrid se tot intoarce ..cand pe o parte cand pe alta..si de azi am vazut ca o gasesc si de-a curmezisul in patut..nu e cam devreme??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, azi am facut si noi 1 luna!!!!

N-am reusit sa pun poze inca.

Pupici pentru mamici si bebici.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele, scuze de absenta indelungata, am o gramada de lucruri de povestit si frumoase si mai putin frumoase.

Mi-a fost tare dor de voi si promit sa revin macar la doua seri sa vad ce faceti voio si bebelusii nostri!

Raportez dar scurt despre Cristina ca e un bebelus cuminte care doarme noaptea 12 ore (10 seara- 10 dimineata) cu o intrerupere pentru masa in jur de ora 6. In restul zilei suntem pe afra dimineata, facem nani la pranz si seara e mai agitata.

Sper ca voi sunteti bine cu totii, m-am uitat doar pe prima pagina sa vad cine ce si cum a nascut, statistici etc. Cred ca printre cele mai pletoase fetite se va numara si Cristina, daca ne invrednicim sa punem poze sa o vedeti si voi.

Va pup cu mult drag si mi=-a fost tare dor de voi toate!

Bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza...la pranz!!! eu am fost la o nunta azi noapte deci sunt chiaunaaaa. Iar Andrei a fost tare cumintel cu bunica lui, a papat o masa la san inainte de a pleca eu, un bibe pe la ora 9 si ceva si apoi somn pana la 5,30 cand ne-am intros noi deja a primit masa de la san. Dragul de el. Ma bucur sa vad ca deja si ai vostri (cei mai maricei) cum e Aidan au acelasi program, si ma face sa sper ca e deja un obicei
O sa va pun o poza cu moaca mea motata de aseara in rochie tip chinezeasca si cu Andrei in brate cand o sa am pozele.
[blue]Andreea LA MULTE LUNI inaintee!!!!!! pt Tudor scumpel!!!! Sa fie sanatos!!! [/blue]
Adriana si Andrei isi suge degetelul mare dar de la fiecare mana, in fucntie de partea pe care sta Eu cam ma gandesc daca o fi bine sau nu, oare sa dam ?? hmmmm....ca doar nu-s nascuti degeaba in aceeasi zi ;)
Bogdana bun revenit printre noi abia asteptam sa vedem pozele cu micuta Cristina care dupa cum doarme e taaaaaaare cumintica!!!
Irina pupici la nora mea mica, sper ca e bine cu lapticul si cu greutatea si ca tu deja nu-ti mai faci probleme.
Mamini si la voi se stabilizeaza situatia cu mica Veve nu-i asa? ia in greutate e mai bine!!!
O duminica placuta tuturor!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele si

Noi am fost ieri la munte,pt o zi, sa vedem cum ii merge lui Luca. A fost super, in masina cred ca-i place mult (seamana cu mama lui ) ca a dormit tot drumul. Si faza cea mai tare este ca in momentul in care masina s-a oprit la semafor, sau ne-am oprit sa luam ceva, s-a trezit si a inceput sa Acolo a fost bine, a fost si cald, ne-am bronzat putin, iar el a fost OK. I-a priit aerul ca a cazut la datorie aseara si noi pe langa el. In rest e OK, nu prea mai are colici, si exact ca Aidan numa cand are ceva, sau e marait...a trecut ce a afost rau

Andreea, sa fie sanatos Tudor si multe luni inainte.

Cin, Mitub va asteptam printre noi, ca ne-a fost dor de voi. Si poze...vrem pozeee

Adriana, Luca se intoarce de mult. Pe bune!!! Nici nu avea o luna, cand l-am pus in pat pe burta, intr-un capat, si l-am gasit pe spate in capatul celalalt. Cand i-am zis dr a zis ca sigur nu a fost cineva la el??? La baie, cand il pun sa-l ung pe spate, ma trezesc ca se intoarce pe fatzaIar capul si-l tine bine, nici lui nu-i place pe bruta cand e treaza, decat cand doarme. Dar noi il punem ca sa-si intareasca gatul.

Ioana, cum a fost la nunta?! Vrem pozeee

O sa punem si noi poze, sa ne vedeti ca am crescut ca doar avem 2 luni

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

si la mine tot dimineata e ..
Cum dorm copii vostrii asa mult?Ca Ingrid si cand n-are colici se scoala din 3 in 3 ore noaptea sa pepe..plus ca mai devreme de 12.30 nu reusesc sa o fac sa adoarma.
Azi sunt franta de oboseala din cauza somnului fractionat..incerc sa dorm un pic acum..daca ma lasa .....

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput