Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tcelen, cred ca determinarea sexului la fat depinde de mai multi factori: pozitia lui BB in uter, gradul de dezv al organelor genitale si nu in ultimul rand de PRICEPEREA si EXPERIENTA ecografistului. Cunosc persoane care la o echo 2D in saptamana a 14a au aflat ca au fata si asa a fost!! Asta pentru ca fetita a stat fix cu fata si cu mainile si picioarele desfacute, era la sedinta foto doar, nu?

PUPATURI LA TOATA LUMEA

12+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Tina, glumeam!N-am vrut decat sa-ti alung plictiseala. Si nu te mai vaita atat ca arati bine si o sa dai jos dupa nastere. O sa-ti dau eu o dieta care functioneaza. Am tinut-o chiar inainte sa raman insarcinata si am slabit doar 4kg in 14zile, dar n-am mai pus la loc. Altii au slabit 20kg intr-o luna, dar eu am mancat normal dimineata ca mi se facea rau. A, si ce-i mai important: mi-am facut 2 seturi de analize de sange dupa aceasta dieta pe care multi o condamna si ambele seturi sun perfecte!! (si la laboratoare diferite!!)
Important e acum sa mancam de 2 ori mai sanatos si mai bine ca inainte, dar nu neaparat mai mult! Si sa nu exagerati cu dulciurile! M-au sfatuit mai multi medici ca pe cat posibil pe perioada sarcinii si alapatarii sa ma feresc de dulciuri (mai ales de cele concentrate ex:ciocolata - care imi si displace de cand am BB) pt ca bb sa nu faca diabet. Si cel putin pana la 3 ani la copil NIMIC DULCE! Important: daca nu simte gustul nu cere! Asta e bun pt nervii nostri Un amic de-al meu n-a dat la copila carne pana la 7 ani si copila era frumoasa si sanatoasa si avea o stralucire aparte (ca un ingeras) si n-a fost bolnava de absolut nimic!!

Hai ca m-am intins...scuze! Parca n-aveam chef de vorba ce se simte cand se apropie ora de plecare acasa ...imi revin toate poftele

PUPETURI

12+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI tuturor Mariilor !!! sa va dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!
Stiti ce mi se pare hazliu??? Ca toate ii zicem "un bebe", chiar daca ne dorim fetite...

In alta ordine de idei, am vazut ca aveti probleme cu fumatul. Eu am fost fumatoare. Din clipa in care am aflat ca sunt insarcinata, nu am mai fumat, iar sotul meu fumeaza si el pe unde mai are loc, si anume in bucuâatarie la geam, afara, etc.
In ceea ce priveste musafirii...eu le spun clar:
AICI NU SE FUMEAZA !!!
Si u asta i-am linistit pe toti. Cui nu-i convine, sa nu mai vina pe la mine!!!
Noi suntem bine acum, asa speram, si ne creste inima cand citim ce scrieti voi. Abia astept sa simt si eu miscarile bebelului...
Mai fetelor, ce nu integ eu...suntem destul de multe care am simtit falfairea aceea, fluturasul... oare ce sa fie asta ???
Joi mergem din nou la eco, si va rog, din adancul sufletului meu, rugati-va pentru noi sa fie bine. Eu simt ca va fi bine, dar am nevoie si de voi. Acum !!! Nu ne lasati ai nimanui...
Va sarut cu drag,

adar 10+

adar

Mergi la inceput

Adar, o sa fie bine! Gandeste pozitiv si sa vezi cum vor disparea problemele inchipuite!
Nu prea ai insa cum sa-l simti pe BB acum, e prea devreme. El e prea mic ca sa-l simti. Sa nu ma intelegi gresit! Astept si eu cu aceeasi nerabdare clipa cand o sa inceapa bombardamentul, insa sunt constienta de faptul ca e prea devreme. Haideti sa asteptam impreuna pana pe la 14 saptamani. Eu ma tot ascult cu stetoscopul seara si nu aud decat broscarimea din pacate...e mult prea devreme.

12+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Bananutzo, stiu ca devreme, dar nu stiu ce-or fi falfairile alea...
Oricum, tu vei simti mai repede bebelul decat mine. Abia astept sa ne povestesti...
Cu optimismul stau bine...intreaba aspirantele! Dar m-a speriat un pic nenea doctoru saptamana trecuta.
Oricum, sarumana ca ai avut grija de mine. Chiar am nevoie de incurajari in perioada asta. Si daca imi trece faza de neliniste, poate veti avea si voi nevoie de incurajari, iar eu voi fi la datorie...

pupici, adar 10+

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,poti sa-mi spui "sefa" in continuare ca nu ma supar!

ADAR ,o sa fie foarte bine,ai sa vezi!cat despre bebel imi pare rau dar cred ca e prea devreme!dar o sa vina si clipa asta nu-ti fa griji!
DANANITA,mi-ai spulberat sperantele..................!cred ca o sa maduc si eu la echo 3D!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Adar, daca ai temeri e bine sa ceri parerea mai multor medici. Si eu am avut probleme (scurgeri maronii) saptamana trecuta si 3 zile n-am fost om, temerile n-au fost fondate si in consecinta i-am facut Eu mai mult rau lui BB! Asa ca pana nu-l vezi cu ochisorii tai si pana nu-ti confirma mai multi aceeasi parere (fie ea pozitiva sau negativa, desi nu prea are de ce sa fie negativa daca ai ajuns pana in saptamana 10!!) nu te impacienta ca-l stresezi inutil pe puiutz!

Sanatate si PUPETURI!

12+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Tcelen, sa ti le fac praf??? E posibil ca nici la 3D sa nu se vadaIn lunile mai avansate ai cele mai mari sanse sa afli sigur ce este. la baiat se poate confunda de exemplu cu cordonul ombilical foarte usor...de asta am zis ca tine si de priceperea ecografistului.

RABDARE FETELOR RABDARE CA NICI EU NU MAI POT: vreau sa creasca sa se vada ca am BB, vreau sa-l simt, vreau in primul rand sa stiu ca e perfect sanatos, vreau sa stiu ce e, vreau sa stiu cand se termina greturile....uite cum ratam noi toata distractia cu nerabdarea asta. In loc sa traim clipa la maxima intensitate ne si grabim in viitor ... sau asta sa fie distractia??

PUPETURI DULCI LA BURTICI

VORBIM MAINE

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Sarumana si sa va dea Doamne-Doamne tot ce e mai bun. Iaca, m-am linistit o lecuta...
Ma duc si eu acasa sa fac neste nai ca mi-i somn....rau de tot.
asa am zis si eu, daca am ajuns pana aici nu mai are ce sa fie rau, dar unii destepti mi-au zis ca e critic pana in sapt. 12 asa ca.... daca e tara asta plina de dr. destepti, si de...prosti ca mine care-i asculta...
Va pup dulce pe toate si sa aveti grija de bebeii vostri.
Ah, sa nu uit:
SALUTARI LU "SEFA" !!!!

Pupici, adar 10+

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Io o sa intreb ce e cu falfairea… pacat ca nu stiu cum se zice in germana la falfaiala. Fix asa cum zis si fetele, ca si cum ar fi dat un pestosor cu codita, mai mult nu, nu am primit nici pumn, nici suturi, doar asa, parca erau niste aripioare…Dragul de pescutz!

Adar tin pumnii, va fi bine, ai sa vezi!! Am sa ma gindesc la tine!

Cat, vreo veste?

Dananita esti grozava!

Da, asa e toata lumea zice bebe… io cind vorbeam cu al meu sotz inainte sa ramin gravida, vorbeam despre “titza mica”, dar acum ne ferim sa facem vreo aluzie la sex…

Ce mireasa frumoasa vei fi, Tina!! Super!!

Iar m-a luat foamea, e o tragedie!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput