Mamici de martie-aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
dananita spune:
Catrinel, si sotul meu fumeaza
din pacate. Eu n-am fumat niciodata, dar pana sa raman insarcinata aveam momente cand simteam nevoia de fum de tutun
. Acum se ascunde el, dar degeaba ca tot simt fumul care imi da dureri de cap si usturimi la nas. Greata nu mi-e de la fum, mi-e cand mi se face foame (cred ca de la prea mult suc gastric) si se prezinta si cu usoare ameteli (ca la raul de mare/masina). De obicei daca reusesc sa mananc ceva cand am senzatiile astea imi trece greata.
Mirosul este mai accentuat, il aveam oricum mai dezvoltat decat cei din jurul meu (am si de ce
am un naaaas luuuung![]()
)
Nah ca m-ai facut sa vorbesc...
PUPATURI
12+
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Maria28 spune:
Salivatie eu am avut cand si cand ,adica nu in fiecare zi ,si depinde ce mananci ,cand mancam fructe aveam salivatie de la aciditatea lor ,ce am suportat super bine a fost pepenele ,chiar si dupa ce dadeam afara asta era singurul aliment pe care puteam sa-l inghit fara sa imi fie greata dupa .
Si cu fumatul eu nu fumez ,sotu a fumat dar cand a vazut ca in fiecare zi fac scandal pe chestia asta ,s-a lasat DE TOT ,ce ma bucur .Ieri am avut musafiri si desi stiau ca sunt insarcinata au fumat ca turcii ,si nu mai stiam pe unde sa fug .Sa ma scuze fumatorii dar eu nu inteleg aceste fenomene cum nu am fumat niciodata ,chiar nu se poate abtine un fumator 30 min ?Dupa ce au plecat am iesit la o plimbare ,cand ne-am intors inca persista mirosul ..huh ...si marti cand am fost la policlinica se fuma si acolo ,nu stiu ce sa mai cred ,nu vreau sa jignesc pe nimeni dar zau daca inteleg 

15+
Tina_Welsh spune:
LA MULTI ANI TUTUTOR CU NUMELE DE MARIA!

Tcelen asta e adevarul!SI sigur ca se vede ca Silviu e inebunit dupa tine, si te iubeste!
Doina_celti-am schimbat data nasterii!SI placerea e de partea mea!
AIda_oam schimbat si eu data nasterii si lilypie, dar spre surprinderea mea, care pana acum nu am avut nici un simptom de sarcina, de ieri dimineata am inceput sa am greturi, ba ieri chiar am vomitat, si astazi nu pot sa mananc nimic

CEELAFELICITARI! AM ADAUGAT CARUCIOURUL DE BEBEL PE LISTUTA!
Catvreau bataitza ca nu am mai luat de mult.
Am adaugat si poze cu rochia de mireasa daca vrei sa vezi! Si sunt grasuta!
Dananita cu placere!
LAdy Hawk spor la treaba si o zi usoara!
CAtrinel merci! Il stiam dar nu stiam de unde sa incep...de la data conceptiei sau de la Um?Si sotul meu s-a lasat de fumat o data cu mine,insa eu nu stau deocamdata cu el. Varul meu fumeaza si dimineata sa nu simt mirosul ca aia sunt! Eu m-am lasat de fumat cand am aflat ca sunt insarcinata!O voina care nu as fi avut-o pentru nimic in lume!
Maria28, LA MULTi ANI. PAi fumatul e un drog. Te poti abtine jumatate de ora dar trebuie s aai vointa. SI de as avea daca pot fuma?:)) Cam asa gandeam eu cand fumam! Acum numai gandesc asa dar ma abtin de la comentarii.
Acum, fetele care ar trebui eja sa stie sexul bebeilor, unde sunteti? Ia sa va pun eu numele aici. Incepem cu sefa!
Tcelen,Delia21,Ingrid,Irina71,Teodoran,Maria 28(stiu ca e doctora in concediu),LOO, Nicolle27,Darkeyes,Jane04,Cat(dar intai sa rezolvam problema asta cu bebelul),Serj si cam atat! Toate fetele care le-am scris pana acum au Um-ul mai mic decat CEELA deci in consecinta ar trebui sa stiti deja!
Burticutzele disparute: Delia 21, Ingrid, Irina71,Teodoran, Loo,Jane 04,Anyela,Ile77,Motanitza,Cristina_Nagy,Catalina,Catrinutza,Cali,Laurabyby,BitaB,Diana1968,OANADIANA,Adriana mica, Onsami,Liliprejbeanu,Emiiii2,Kit,DAnar, Biuta,Marib,Ileana MArius,Dianad,zuzilici,Ioana 22,Cristina30,ROROSU, POlixeni.CAM MULTE NU? VA pup si inca odata LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Maria28 spune:
Tina ,tu m-ai intrebat data trecuta daca am 15 sapt de la data conceptiei sau de la UM ,e de la ultima menstruatie ,fac 16 saptamani vineri
Si burica e micuta ,dar ma si imbrac in negru ,ca singuri pantaloni care ma mai incap sunt aia negri care ai vezi in poza
si sa stii ca tu nu esti grasa ,eu sunt prea slaba,dar la inaltimea mea e bine
La echo nu sa vazut sexu inca ,astept echo morfologica la 20 saptamani ,adica mai am o luna de asteptat .
Pupicei
15+
Catrinel_17 spune:
Si io salivez acuma in momentul asta de n-ati vazut din astea. Tsunami…si vin usor si greturile, fix cum spui tu, dananita. Eu faza cu salivatia o am de la pa 6 sapt, apoi mi-a dat o pauza, si acuma iar…
Ma duc sa-mi iau ceva de mincare…
Fumul de tigara NU IL SUPORT!! Mai ales daca mi-e foame si deja am probleme, sunt gata. Sotzul meu se ascunde pe unde poate, dar io-s ca un copoi… Si da, am si eu cunostinte care acuma stiu ca-s gravida, si imi fumeaza in fata nu nonsalanta. Io nu-i pricep pe oamenii astia. Poate odata o sa le vomit in fata, ca sa-i invat minte.
Am fost si noi mai demult in vizite la gravide, familii cu copii mici si sotzul meu nu a fumat deloc, sau a iesit pe balcon/in strada.
Tina, incearca ambele variante! Cea standard e de obicei cu UM.
C+ bb mik
Tina_Welsh spune:
Moama ce plictiseala pe forum....ce tacere...dar unde sunteti mai fetelor? V-at ascuns?Helpppppppppp ma plictisesc!
Tina
and Tina and Mark's baby
dananita spune:
![]()
Esti frumoasa miresuco!
Si ce te plictisesti?? Scrie listuta in ordinea descrescatoare a UM ![]()
![]()
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
tcelen spune:
DECI,buna burtici!scriu mai rar ca am prb. cu netul,cand merge ,cand nu,si mai sunt si in cele doua saptamani de inchidere de luna.deci lucrez la calculatorul alaturat,desii nu am chef deloc!
multumesc DOINA CEL SI CAT ptr, complimente si urari!
CELA felicitari pentru baietel ,sa-ti traiasca, sa se faca mare si sanatos!
deci eu nu inteleg,cum unii doctori pot sa spuna mai devreme ce sex are copilul si altii nu?sa inteleg ca daca e baiat se vede mai devreme de 15 saptamani?ca eu cand am fost la 15 saptamani ,mi-a spus ca inca nu se vede sa mai asteptam pana pe la 5 luni,adica 20 de saptamani,adica pot sa trag concluzia ca este fata?ce bine ar fii!saptamana viitore,ma duc iar la echo dar ma duc cu sotul meu si el nu vrea sa stie ce este,iar eu mor de curiozitate!CELA ce ti-a spus tie ca se vede,cum,ce fel...etc?
CATRINEL17 ,sotul meu fuma la primul copil,si cat timp am fost insarcinata,dar si dupa cat a fost copilul mic,se ascundea pe unde putea,pe la geam,acum am mai mult noroc fiindca s-a lasat de un an!
DARKEYES,si eu am aceleasi pr. doua saptamani nu mi-a mai fost deloc rau dupa aia pe la 15 sapt. mi-a revenit iar raul asta si acum trei zile ma simt bine,doua nu,mai si vomit,vai de mine si de tine si de toate fetele care trec prin starile astea!
TINA,e a doua oara cand imi spui "sefa" si de fiecare data am ras in hohote,dar imi place,stai sa vina sotul meu de la munca sa-i arat cine e sefa!cat despre sexul copilului am explicat mai sus,unde am scris cu albastru,asa ca mai ai nitica rabdare,sau poate ca nici nu am sa stiu pana cand nasc ,daca nu scap de sotul meu la nici un consult!iar despre fetele care au diparut si mie imi pare rau ca nu au mai scris,stau si ma intreb daca nu cumva s-a intamplat ceva rau cu ele?!?
rochita ta e foarte frumoasa si tu esti frumosa asa cum esti,si nu-ti mai fa atea complexe ca nu are rost,daca barbatul de langa tine te iubeste,aste e tot ce conteaza!si eu am 70 de kg,la prima sarcina aveam 54kg,si cand am nascut 77kg,apoi am slabit pana la 65,si de vreo doi ani 68!asa ca.............!
MARIA28,unde e burtica ta?unde iti tii bebelusul acasa?
va pup pe toate CRIS
17+
LA MULTI ANI MARIILOR!SA AVETI PARTE DE TOT CE VISATI!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
DanaR spune:
Tweety ca sa iti calmezi tusea: miere si ceai de zahar ars cu lamaie.
O lingurita de miere sau o gurita de ceai cand te apuca tusea.
Si gaseste de la cineva niste seu de oaie, il topesti si iti imnoi o batista in seu cald, ai grija sa nu te oparesti si pui pe piept. O sa mirosi ca un mielutz cum ii spun eu baietelului meu cand tuseste si ii fac asa. Si acoperi cu o alta batista curata ca sa nu ungi toate hainele. Mai ales noaptea, poti face chestia asta cat timp stai intinsa.
Si ii mai puneam baietelului meu un saculet ( sau un ciorap des sa nu se scuture prin el cu sare mare calda. Caldura calmeaza tusea.
Sanatate draga mea sa iti treaca cat mai repede caci nu e buna tusea deloc acum.
Te pup DanaR
Tina_Welsh spune:
Danutza Bananutza, merci de compliment si sa imi fie cu iertare dar lista in ordine descrescatoare chiar nu am cum sa o fac! Mai ales ca asta inseamna ca "sefa"(asta asa ca sa fie a treia oara) o sa fie ultima! Ma mananaca cu fulgi cu tot!
Ehhh Cris merci si tie, daca m-as vaita eu doar de 77 de kg ce bine ar fi...dar la 1.78 am 90 si ceva de kg..ehe... bne ca saracul meu sot care are doar 65 inca ma mai iubeste asa cum sunt![]()
Ba chiar se si supara pe mine cand comentez prea mult si zic ca sunt grasa!Eu am cumparat niste hainute acum 3 zile:) asa care merg unisex:) sunt asa de mici si de frumoasee! Doamneee! Fetelor pe la ce saptamana se termina cat de cat riscul de oprire in evolutie a sarcinii? Intreb asa de curiozitate!
Tina
and Tina and Mark's baby