Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

LA MULTI ANI! MARIILOR,
Am fost ieri la 3D, BB este bine, dar mi-au iesit IR-urile marite si am primit injectii. Se pare ca avem un BAIETEL. Dar intrucat sotul meu ii spusese dr. ca vrea fetita, si la vestea ca e baiat a ramas socat, dr. ne-a zis ca nu e sigur.Eu stiu ca nu se inseala si in concluzie: baietel. Din masuratori are 15w3d, 120g si 9,78cm
Acum am alta problema. Trebuie sa fac triplu test la geneticlab.Are idee cineva cum se procedeaza? merg dimineata, pot sa mananc inainte, cat costa analiza? Voi faceti testul?
Astept sa veniti si voi cu vesti de fetite sau baietei si sa ne bucuram impreuna.
va pup, ceela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

'Neata burtici! La multi ani Marii si Mariutze!
Ieri n-am mai intrat pe forum, am fost toata ziua pe drumuri si la plimbarica ca sa-mi treaca timpul mai repede si sa incerc sa nu ma mai gandesc atat. Doamne, grea e asteptarea! Astazi sper sa aflu rezultatul in jurul pranzului.

Ariadna, drum bun si concediu placut. Ai grija de burtica si de pitic! Ne "auzim" cand revii, sper ca o sa am vesti ceva mi bune. O sa-mi lipsesti 3 saptamani!

Tcelen, am vazut si eu pozele! Arati nemaipomenit! Ai fost super eleganta si o nasica speciala cu burticutza! Sa-ti traiasca finii si "Casa de piatra!"!

Tina, tie iti dau bataitza! Cum adica ca esti grasa? Ce-s prostiile astea? Am vazut si eu in sfarsit pozele tale(prima oara nu reusisem) si sunteti amandoi niste draguti. Abia astept sa va vad mire si mireasa!

Nanuk, multa, multa sanatate si refacere usoara!

Serj, parca vazusem ca planuiai concediul in sudul Germaniei. Eu sunt chiar in sud la granitza cu Austria. Daca ajungi pe aici da-mi un semn poate ne vedem!

S-a trezit si Mariutza mea, am fugit la pupaceli!
Revin!

la burtici,

Catrinel 14+2 si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

MARIEEEE SI MARIOARAAAAAA......LA MULTI ANI!

Tina, multumesc!

Pe mine ma anima aceeasi lipsa de chef de orice pe care am avut-o si ieri. Nu vreau sa va transmit asa ceva si in concluzie ma retrag la carapace. ATENTIE, Sunt cu ochii pe voi, dar nu sunt prea vorbareata !!

Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi minunata si acolo unde e cazul distractie maxima in concediu!

12+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Am inceput muncaaaaaaaa!!!...

De prisos sa va spun ca n-am nici un kef...mai ales ca pe la 13.00 o sa mi se faca un somn groaznic...uf uf uf...

La multi ani tuturor Mariilor!!!!

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

La multi ani tuturor Mariilor !!!
Mei Danutza de ce esti retrasa ,hai la taclale
Felicitari Cella pentru baietel ,sa iti aduca numai bucurii si impliniri !Ei vedeti ca nu a fost sa fie sa incep eu lista de sexe

15+

Mergi la inceput

Am io chef de taklale dar aici e liniste si pace..nu-i deloc ...uf uf uf...

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Lady Hawk, stiu ce spui, nici eu n-am chef… Si dupa 3 zile de pauza, am vomitat si eu azi dimineata, sunt cam stoarsa de puteri.
M-am uitat pe un tabel si am vazut ca la 9 sapt are 23mm, dar e tot timpul +/- 4 sau 5 zile. Daca e minus 5 zile, poate sa aiba 18mm

Ariadna, concediu placut!!! 3 saptamini!! Te invidiez!!!!!!!!!

Ceela, felicitari pt baietel!! V-ati gindit la nume? Serios, sotul tau voia fetita? Pai trebe sa-i faci una!!

Tina, du-te pe http://www.ivfer.com/pg_calc.htm, poti calcula saptaminile si trimestrele si de la UM si de la data conceptiei.

Aida, sper sa te simti mai bine. De 4 ori in 24 de ore… si n-ai reusit sa maninci nimica? Sper ca dupa medicamentul asta o sa te simti mai bine.

Tweety, deci e chiar raceala la tine, daca se lasa si cu tusit!! Ia ceva de tuse, oare ce se poate lua??

Intrebare: sotii vostri fumeaza? Cum suportati fumul de tigara? Al meu se ascunde pe unde poate, ca sa nu simt, dar cum simt un pic, pac! Ma indoi peste WC. Si nu prea poate sa se lase….

La multi ani MARIILOR!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darkeyes spune:

neata tuturor!
de fapt nu mai e chiar dimineata, da ma rog
azi is in greturi iara nuj cand or sa treaca ca nu mai pot !!! tocma ma bucuram ca n-am mai vomitat de aproape 2 sapt...ma rog
sper ca voua va este mai bine
o zi buna fetele si
La multi ani! pt marii

15 fix

Mergi la inceput

Pfoai cre ca am intrat in faza cu salivatie exagerata...pt ca simt ca imi lasa gura apa si pe Keanu Reeves nu l-am vazut nici macar intr-o poza azi......la voi cand a inceput sa apara chestia asta...daca ati avut-o evident...

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Catrinel 17 sotul meu fumeaza..si eu fumam de le rupeam..deocamdata m-am lasat si am momente cand ma deranjeaza cumplit si momente cand chiar am pofta de fumat...insa mai nou...ii percep parfumul altfel decat o faceam inainte..acum pur si simplu l-am intrebat daca si-a schimbat parfumul....probabil ca toate astea sunt dupa cum are kef bebu_mic...

Pupici la burtici!!!

io si bebu_mic

Mergi la inceput