Mamici de martie-aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
nanuk spune:
Adar, hop si eu cu sfaturile... Ia nu te mai stresa tu atit... ai frumos rabdare si, mai ales, incredere ca o sa fie bine si o sa aiba Dumnezeu grija de tine. Ar trebui sa te bucuri din plin de starea pe care o ai si de faptul ca aduci pe lume un
, nu sa te ingrijorezi fara motiv. Asa ca fii barbata! Adica n-am zis bine, fii optimista. Asteptam sa ne dai vesti bune.
Fetele, va pupici pe burtici. Mai stau putin, sa incarc si eu niste poze in album, sa mai citesc una-alta si pe urma tusti inapoi in pat. Mai trec eu pe aici, zilele astea. Sa aveti grija de voi, da? Si sa nu uitati ca, oricit v-ar fi de greu, scopul justifica totul.
Eu vorbesc teorii acum, dar sa stiti ca as vrea sa fiu in locul vostru!
) Si, desi ziua aproape a trecut, LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR! 
NANUK
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, miine va fi mai rau! MURPHY
Maria28 spune:
Adar ,esti o scumpa ..daca ai stii cum m-am simtit eu saptamanile trecute ,nu ai vrea sa fi fost in pielea mea ,intram pe net si citeam de sarcini oprite in evolutie ,ma duc la soacra si ea imi pune in mana un ziar in care scria de o mamica din Constanta care a rams insarcinata in vitro ,si care mintita de doctor ca e bine sarcina ..a ajuns la termen numai ca sarcina era oprita de la 2 luni si ala a stors-o de bani pe biata femeie cu 5-6 amniocenteze .Mi sa facut rau ,mi s-au taiat picioarele ,nu am mai putut sa dorm pana cand nu am fost la echo sa imi vad bebelusul miscand ,credeti-ma pe cuvand ca am uitat sa intreb de sex desi pentru asta mai mult ma luase sotu pe sus ,huh ..dar presupun ca daca se vedea doctorita imi spunea ce este ,e o femeie de nota 20 *Si ca sa lamuresc problema ,eu am mai avut o sarcina ,si pe la 9-10 saptamani tot timpul simteam falfaielile de care spui tu ,de data asta nimic ,de asta am intrat in panica ,ma gandem la ce e mai rau .Sfatul meu este sa mergeti la un echo si sa va linistiti ,nu ca mine ca am stat nu gluma cu toate temerile astea pana am revenit din concediu .Si am reusit sa imi vad bebelina
asa cum imi place sa o alint .Pana a scos doctorita un cuvand am crezut ca mor ,mi s-au parut cele mai lungi minute din viata mea ,am intrebat " se vede ..." ai bate inima" ,eram terminta .Sa nu asteptati ca mine ,
multi pupici la toate fetele .Eu din cate am observat ,cele mai dese sarcini oprite in evolutie sunt in perioada 6-8,9 saptamani ...oricum daca corpul respinge sarcina ,inseamna ca e ceva neanregula cu ea ,daca e sanatos si totu in regula nu e nici o problema .Am o pritena care a pirdut 2 sarcini la 4 luni ,pana nu trec si de luna a patra tot stresata o sa fiu .Dar fata asta lucreaza mai mult in picioare ,e tare slabutza si eu zic ca un salon de coafura e mediu toxic pentru bebe si ma gandesc ca asta ar fi cauza la ea si plus ca face crize de nervi destul de des
Noi sa gandim pozitiv si cu D-zeu inainte 

Cine ma intreba de burtica ?,he hee ...as fi vrut sa fie un pic mai mare sa am cu ce sa ma laud ,dar asa si cand merg pe strada mie frica sa nu carecumva sa fiu lovita ,ca daca vezi o gravida cu burta mare o ocolesti ,dar la mine nu se da nimeni la o parte ,ca sa nu mai zic masinile ce ma zoresc pe trecerea de pietoni .Mama mi-a spus ca era gravida cu mine in 5 luni si nu se vedea nimic ,si sa dus la piata ,ia spus vanzatoarei ca vrea si ea o capsuna ,si aia a refuzat-o cum ca minte ca nu e gravida , o fi ereditara faza cu burta mare sau mica .In final tot cu mine a avut burta mai mare decat cu fratemiu ,dar dupa 7 luni cand sa umplut cu apa ,ca eu tot cat o sticla de lapte eram
Asa ca depinde ,poate am sa va intrec la marimea burtii ,dar mai incolo 
15+
Laura Ioana spune:
LA MULTI ANI MARIA! LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR NOASTRE!
Moooaaama da' ce de activitate este azi aici!
Fetelor si eu vreau sa stiu ce e bebeee...O sa merg la eco 3D peste 3-4 sapt si poate vad atunci.
Tina tu ziceai ca iti place pepenele? Eu nu pot sa il vad in ochi, nu pot sa il miros ca mor! Si imi placea asa de mult inainte si ziceam ca o sa mananc o gramada cand raman insarcinata...
Laura
12+
Puiutul meu
Maria28 spune:
Dana R ,ne dai si noua reteta aia de ceai de zahar ars ,ca eu nu stiu sa fac asa ceva .Pupici 
Dananita uite eu am 15 saptamni ,peste 2 zile 16 ,si nu simt nimic dar bebe stiu ca e bine ca l-am vazut cu ochii mei la echo ..cat despre stetoscop am si eu unul si nici acum nu aud mare lucru ,numai matzele mele cred ,i-am spus doctoritei ca ma asteptam sa aud si inimioara ,si a inceput sa rada de mine ,ce penibil ,ohhh Asa ca fetele care simt falfaieli chiar nu au nici cel mai mic motiv de ingrijorare ,ala e bebe SIGUR ,va spun eu .Multa sanatate si sarcini usoare la toata lumea !
15+
Cat spune:
Catrinel17 n-am rezultatul. Am sunat la cabinet si mi-au zis ca maine vine. Offfffff, nu mai poooooooot
Desi, stiu care va fi rezultatul...Dar nu mai vreau sa fierb in suc propriu, sa ma trimita o data la München....
toate burticoasele,
Catrinel
14+2 si
Daria Maria
Maria28 spune:
Da Catrinel ,e bebe ...ce sa fie altceva ,daca pana acum nu ati simtit asa ceva ...la unele mamici se intampla sa simta si mai devreme ,la altele mai tarziu ,asa ca nu e regula ...eu incep sa cred ca am un bebe cam lenes or fetita ,or si una si alta !!
Ma duc sa petrec ,ca doar sunt si eu Marie ,cu suculet cu ce o fi ,numai alcool nu 

15+
ceela spune:
buna.
Maria, imi pare rau ca nu te-am lasat sa fii tu prima.
Eu am facut 3D la Iosup. Stiu ca nu prea se inseala, si cred ca atunci cand a zis ca nu e 100% baiat s-a gandit sa-i dea timp sotului sa se obisnuiasca cu ideea, ca se schimbase efectiv la fata. Am reusit sa fac astazi triplu test la geneticlab si astept o sapt. pt. rezultat. Costa 120 RON pt. cine e interesata(mie mi-a spart vena in acelasi pret).
Tina, multumesc pt. carucior, desi nici eu nu m-as supara daca s-ar face roz din aia 1% nesiguranta.
Tcelen, pe noi ne-a intrebat inainte de eco ce ne dorim, sotul a zis fetita. Mai tarziu ne-a intrebat cum o sa-L cheme, sotul a intrebat daca e fetita, dr. a zis pai cum suna in limba romana intrebarea? sotul a intrebat :e baiat? sunteti sigur? (se schimbase la fata) Atunci dr. a zambit si a zis: nu, nu sunt sigur. Si asta a fost toata discutia. Dr. s-a uitat la mine, a vazut ca am inteles si a trecut mai departe la masuratori.
Maria28 spune:
Ceela ,si sotu meu nu vrea sa conceapa ca poate fi baiat ,sunt un pic ingrijorata de starea lui ,i-am mai spus de cateva ori ca orice ar fi daca e sa fie baiat ,nu am sa ma las pana nu fac si o fetitza ,daca e sa fie fetitza ne mai gandim daca mai vrem unu '.Nici de 2 copii nu vrea sa auda ,dar i-am retezat orice comentariu ,cum ca daca el nu vrea s-o gasi unu sa imi faca o fetitza ,bineinteles ca a fost gluma ,dar stiu ca asa l-am constrans sa accepte 2 in cazul in care acum va fi baiat Si sa stii ca nu imi pare rau ca ai fost prima care ai deschis listutza de carucioare ,sa speram ca dupa unu bleo urmeaza unul roz
Si cu analizele la mine nu au fost probleme ,dar ma durut de data asta ,semn ca nu imi gasise vena din prima ...pana acum nu simteam decat o piscatura cand mi se lua sange .Dar ce nu m a omoara ,ma intareste ..e o zicala super 
15+
Laura Ioana spune:
Ceela felicitari pt baietel!
Sotul meu vrea neaparat baiat, zice ca el nu stie sa faca decat baieti
, iar eu i-am promis ca voi fi prima care rade de el daca avem fetita (e prea sigur pe el!)
Laura
12+
Puiutul meu