Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17
Aida, sper sa te simti mai bine. De 4 ori in 24 de ore… si n-ai reusit sa maninci nimica? Sper ca dupa medicamentul asta o sa te simti mai bine.

Yesssss, i'm back!
Asa de bine mi-au prins pastilele... desi scumpe ca naiba! Trebuia sa le iau inainte de culcare, dar eu le-am luat la 8 seara, desi m-am culcat la 10. Pai nu mai puteam, iar ma apucau greturile, si erau de-alea care se lasau cu varsat Cum le-am luat, la vreo 15 minute mi-a trecut! Mai mult, pastilele dau o stare de somnolenta, si am dormit pentru prima data ca lumea, dupa multe saptamini M0am trezit de 3 ori azi-noapte decit pentru mers la toaleta, insa apoi am adormit instantaneu. Azi dimineata mi-era inca somn, cind a sunat ceasul. Abia astept weekend-ul, ca sa bag somn en-gros

Si azi dimineata am avut greturi, insa muuuult mai slabe decit pina acum. Daca n-as fi luat pastile, iar imi goleam stomacul de la prima ora...

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lady_Hawk
insa mai nou...ii percep parfumul altfel decat o faceam inainte..acum pur si simplu l-am intrebat daca si-a schimbat parfumul....probabil ca toate astea sunt dupa cum are kef bebu_mic...

si eu am EXACT aceeasi problema: sunt arome, parfumuri pe care le adoram inainte, iar acum mi se par foarte nasoale nici eu nu ma mai dau cu nimic, din cauza ca nu mai suport nici un miros... e mai greu la birou, nu le pot spune colegilor ca nu le mai suport parfumurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Hop si eu pe-aici cu burticutza mea... care creste... pe zi ce trece...
Ei, ei, ce sperietura am tras azi noapte, am visat ca mi-au venit rusii, dar ... tare de tot, m-au invadat, eram distrusa! dimineata ma pipaiam, ma controlam sa ma conving ca a fost vis, cosmar de fapt... uai ce senzatie nasoala!
Am avut o zi lunga si pe deasupra a plouat aproape toata ziua, am venit de la lucru rupta de oboseala. Citind mesajele voastre, numai la gandul fumului de tigara mi s-a facut rau, noroc ca nu fumeaza nimeni in jurul meu ca ar fi jale...
...cu intarziere, LA MULTI ANI MARIA!

KIM & my baby

Mergi la inceput

Adar si alte fete care merg la medic,

Dragele mele, nu va mai duceti cu frica-n suflet, ca nu aveti de ce. In plus, nu face bine la bebe daca va faceti atitea griji. Singura mea "grija", cind voi merge la medic, va fi daca-i unul in burta sau doi, ca ma stiu "incarcata genetic"

Apropos: v-ati gindit la ideea (mica, da' oricum) de a afla ca aveti gemeni? V-ar placea?

Mergi la inceput

Da, si din partea mea LA MULTI ANI Mariilor, La MULTI ANI Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Uraaaaaaaaa!!!!!!

Fetelor dau de baut! Ieri am luat rezultatele la anlize si sunt OK toate! Am fost taaareee fericita. Dar pana a ajunge la doctor am de vreo doua ori de emotii!

Cred ca ecografia a fost 3D (abia dupa, am vazut pe poza ca scria 3D), bebe facea iar galagie, baleta in saculet zor nevoie. I-am vazut inimioara, stomacelul si sira spinaii care era foarte frumos formata (a zis nenea doctorul). In schimb sunt putin cam ingrijorata caci la 12 saptamani si o zi, lungimea de la cap pana la fund e de 53 de mm. Nu e cam mic? Ce credeti? Eu prin tabele am vazut ca ar trebui sa aiba 6 cm lungime da nu stiu daca sunt incluse si piciorusele sau nu. Doctorul a zis ca are lungimea normala, da eu stiu?!... Abia peste o luna m-a programat iar si cred ca am sa mor de dorul lui bebe pana atunci...

Fetele din America si din Canada la voi la cat ajunge nasterea cu tot cu spitalizare? Aici ar veni intre 3.000 si 3.400 de USD.

Mariilor LA MULTI ANI! de ziua voastra. Sunteti speciale ca aveti un asa nume si pot sa spun ca eu ieri m-am hotarat daca bebe va fi fetita sa ii pun numele Maria!!!!!!! Imi mai place si Sofia dar din pacate suna cam ciudat in japoneza si nici nu poate fi scris in caractere lor, pe cand Maria se poate! La baiat nu m-am hotarat dar ca nume romanesti mi-ar placea Filip sau Darie. Voi la ce nume v-ati gandit?

Tina e superba rochia ta de mireasa si te prinde super! Sa fie intr-un ceas bun!

Am sa pun si eu niste pozici cu noi inainte si dupa bebe...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nshiro
La baiat nu m-am hotarat dar ca nume romanesti mi-ar placea Filip sau Darie.

Hehe, dar nici Filip nu ai cum sa scrii in japoneza, ar trebui sa scrii Hirippu

Ei, ai vazut ca nu aveai de ce sa iti faci probleme? Daca renunti si la ideea cum ca bebe e prea mic, o sa fie si mai bine Fii fericita, nu-ti mai face atitea griji :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by aida_o
Hehe, dar nici Filip nu ai cum sa scrii in japoneza, ar trebui sa scrii Hirippu

Vai Aida, iti dai seama, bietul copil sa-l cheme Hirippu.... (scris arata mult mai haios decat pronuntat de un nativ) Rad de una singura in fata monitorului si se uita astia din cancelarie suspect la mine . Sotul imi spune sa o termin cu Filip ca el nu pune nume de tigari la copil (de la Philip Morris adica) Cand am spus "caractere" m-am referit la kanji. Maria am aflat ca se poate scrie si in kanji, pe cand Sofia, Filip, Darie, nici o sansa.... de asta nici nu m-am hotart la nume de baietel. Daca mai tarziu o sa-mi reproseze ca l-am facut bataia de joc a copiilor cu numele meu nemaiauzit pe aici...
M-ai surprins ca stii cum se scrie in jap! Ai o pasiune pentru limba sau......

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

N-am pasiuni ascunse, da' sora-mea locuieste in Tokyo de prin 1990, si am fost si eu o data in vizita, in '95 Am zis sa nu merg acolo fara sa stiu macar hiragana si katakana, ca-s destul de simple :)

M-ai terminat cu "numele de tigara", acum rid eu singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nshiro, iti raspund eu legat de nasterea in canada, scuze ca ma bag la voi dar is putin mai inaintatain sarcina ca voi si am avzut ca ai intrebat.Aici exista 2 asigurari, cea de stat OHIP care acopera mare parte din nastere, mai ales cea normala si restul de cca 30% acopera asigurarea care o ai e la companie sau privata,( de ex.poate suplimenta sa fii singura in camera, decat sa o imparti cu inca o pers, si alte mici beneficii)- cam toata lumea mai are pe linga cea de stat, de obicei iti dau ceva de la job,clar, ( eu de ex. acuma am descoperit ca am dreptul la amsaj de o anmita suam pe an, si anul trecut nu am verificat cu atentie, lasa ca mai am vreo 3 luni jumate sa abg cate 2 p eluan cel putin).I general conditziiel sutn f.buen si iti mai dau si ei acolo uan alta, atata pt bebe cat si pt tine, doar ca mai nou dc nu ai probleme nici tu si nici te trimti cam repede acasa dar nu pina nu se asigura ca sunteti ok.
La multi ani al toate Mariile!

Sarcini usoare si de la Denisa si Emma

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput