Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Denisam mersic pentru info! Si aici asigurarea plateste ceva, in jur de 2.000 de USD. Restul, cat depasesti te priveste... Insa vreau sa stiu, doar asa ca fapt divers, suma la care ajunge nasterea si spitalizarea prin alte parti, fara asigurare...
Aida , e cool ca stii hiragana si katakana...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

DanaR, multumesc pentru sfaturi. O sa incerc sa fac ceai de zahar ars. Cat despre seu, nici sa aud de el. Mi se intoarce stomacul pe dos la asemenea mirosuri. Pana si cand fierb carne de vita dau drumul la aragaz si fug in alta camera pana fierbe carnea.
Nshiro, nu te ingrijora, toata lumea stie ca japonezii, chinezii ... sunt mai mici de inaltime. Iar calculele de pe net sunt pentru persoane cu inaltimi medii (asa cred). Nu te supara pe mine daca gresesc.
12 fix

Mergi la inceput

Aoleuu, Tweety Geo, nu vreau un pitic! Bate in lambriu! Taica-sau nu e mic, oricum.... Insa chestia cu asiaticii ca sunt mici e valabila pentru astia mai in varsta, crescuti cu orez si legume murate. Alimentatia conteaza foarte mult. Ziceam mai demult ca tinerii care papa multa fibra si carne chiar sunt frumos dezvoltati, inalti, spatosi... Bine ca daca e fetita nu-mi trebuie sa fie mare, ca si eu mi-s pitica, da daca e baiat... mai mare rusinea...

Oricum e prematura o astfel de discutie acum... ce conteaza cel mai mult este sa fie sanatos si sa se dezvolte in standardele normale...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nshiro felicitari pentru analize. A inceput sa ti se vada burtica? Eu nu imi dau seama pentru ca inainte, chiar daca nu eram grasa, nu aveam abdomenul plat si acum mi se pare ca e la fel, ca am burtica dinainte, nu mai mare. Abia astept sa imi creasca burtica, sa se vada! Sa o vad!
Am fost ieri la dr de familie si m-a masurat (uterul meu are 16 cm acum), am 58 kg (cu 2 mai putin fata de inainte de sarcina), si analizele mi-au iesit bine.
Nshiro unde ai vazut dimensiunile pe saptamani?

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

löa multi ani Mariilor cu intarziere... sorry, eu abia apuc sa va citesc
acasa... si de scris sunt cam lenesa;pentru ca am toate ziua un monitor
in fata ochilor acasa ajung mai rar in fata calculatorului ca sunt taare
ob obosita... si la servici nu am pe pc-ul meu net ci trebuie sa ma duc
la un altul... nu e prea usor.
mie imi merge mai bine, greturile au inceput sa mai dispara... cand vin,
fetele di germania stiu poate, knäckebrot, un fel de piine uscate.

pe curand,
cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Laura, burtica nu se vede cine stie ce, e asa ca o treaba acolo parca as fi balonata... poate am sa am timp sa pun niste poze in seara asta.
Dimensiunile le-am luat de aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap12 si de aici http://www.ivfer.com/pg_calc.htm
Conform celui de-al doilea link ar iesi doar cu 3 mm mai putin, deci banuiesc ca nu are rost sa-mi fac griji... Eu am si un program agitat, somn putin si am inteles ca bebe creste cel mai bine cand mama doarme...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

felicitari nshiro ptr. analize si bebita,zburdalnic!cat cu masuratorile si eu sunt nelamurita,ptr. ca doctorul imi zice mai putin decat e in carti intotdeauna,dar el masoara de la cap la fundulet,iar in carti cred ca este cu tot cu picioare!
fetele din ROMANIA,care au facut echo 3D,sau macar stiu care este pretul,spuneti-mi si mie cam cat costa,ca am auzit ca este destul de scumpa!
LAURA IOANA,dimensiunile,poti sa le iei chiar de la noi de aici,pe DC http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap12ai aici toate cele 40 de saptamani ,MAI STIU UN SITE DAR NU MA LASA ASTIA SA-L SCRIU APARE RECLAMA!
pupici la fete,CRIS AZI 18 FIX

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Laura Ioana de-aia m-am chinuit la listuta aia ca sa aveti acolo toate informatiile de care aveti nevoie. Uita-te la linkurile pe care le-am scris si vei gasi unul care sa te ajute sa iti masori si bebe. Unul dintre cele mai bune, este sarcina saptamana cu saptamana(recomandat).
Folositi si listuta asta!
Nshiro multumesc pentru urare si Felicitari pentru cel mic. NU iti mai face probleme de dimensiunea copilului, pentru ca variaza.
Fetelor, va urez week-end placut. Va deschid acum un nou topic ca sa ma asigur ca nu mai avem vreo surpriza.
Va pup dulce si aveti grija de voi! SA ne auzim sanatoase Duminica seara sau Luni diminata cand ma intorc de la tara!la toate burticutzele!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am gasit linkul si am comparat, merci tuturor!
Tcelen nasa mea de cununie a fost la eco 3D+4D in buc (dar nu stiu la ce cabinet- oricum era particular) si a platit 2.800.000 lei, in care i-au dat si caseta. La noi in Moldova este eco 3D la Roman si costa 1.500.000lei, iar la Iasi este la maternitatea Cuza Voda si costa doar 300.000lei (fiind la stat, dar trebuie sa stii un dr, ceva care sa te "introduca" la urgente). Sigur trebuie sa aiba si spitalele din buc si poate reusesti sa intri acolo!

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Aida ,noi ne-am dorit sa avem gemeni foarte mult ,dar a fost sa fie doar unul ..si pentru asta noi suntem tot fericiti si recunoscatori .
La multi ani Anelor !
16 fixxx

Mergi la inceput