Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LAURA IOANA,eu sunt din Galati,nu din Bucuresti,si la noi ,nu am auzit sa aiba spitalele asa ceva,dar o sa ma interesez!am un numar de telefon de la oclinica pertculara care are asa ceva si cred ca o sa dau un telefon chiar acum ca sa vad daca imi spun pretul!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Chiar asa Maria28...uitasem La multi ani de Sfantii Ioachim si Ana!.
Apropo de nume...eu m-am gandit deja la numele bebelului. DAca o sa fie baiat o sa il cheme Nicholas David, iar daca o sa fie fetita o sa o cheme Sarah Anne-Marie. Ce parere aveti? Oricum aceste nume raman neschimbate! Pentru ca si mie si sotului ne plac la nebunie...bine...ce e drept mai mult mie!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

gata am aflat pretul,2500000,cam mult,am sa caut si prin alata parte

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nshiro, e tot timpul un +/- citeva zile, eu zic ca totul este absolut normal.
Laura Ioana si nshiro, la mine burtica e tot la fel, n-o aveam io chiar plata, dar acuma parca as fi balonata. Nu as zice ca se chiar vede…
Cat, se aiureala sa te poarte atita incoace si incolo cu analizele!!
Cristinna30, ce fain ca au inceput sa dispara gretzrile, eu mai nou am dat la boboci in fiecare dimineata de citeva zile.
Si dorm atita de prost, fetelor, nu stiu ce naiba sa ma mai fac! Sunt asa de obosita!! Pur si simplu un zombie. Azi noapte m-am trezit pe la 5 si am mai adormit pe la 7, si dupa jumate de ora a sunat ceasul…
Tweety, cum te mai simti?
Maria, deci tu ai mai avut o sarcina inainte? Si a fost bine cu filfiielile, ca ai zis ca atunci le-ai auzit si acuma nu…
Aida, ce bine ca te-au lasat greturile!! Moamaaa, si ai dormit si bine. Vreau si io…. Luni ma duc la medic si ii zic ca de 3 luni nu am mai dormit o noapte intreaga ca lumea. Nici macar in concediu…
Tina, foarte misto numele!!! Imi plac!

pupici la burtici!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Imi cer scuze ca am postat la cap.11,dar de unde sa stiu ca nu e ok.Nu ma certati prea tare.

Mergi la inceput

Nicolle e foarte ok...stai linistita! DIn acest capitol a mai ramas o pagina dupa care veti trece acolo. E vina mea ca l-am deschis asa devreme dar plec din Bucuresti si nu vreau sa se intample ca data trecuta adica sa ramanem fara listuta! TE pup si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel 17 eu nu mai am greturi de multa vreme. de fapt greturi am avut doar 2 saptamani, ceea ce ma cam ingrijoreaza. La doctor ajung abia marti ce vine. Nu mai am aproape nici un semn de sarcina, in afara sanilor care inca dor, in rest, greturi deloc, somn toata noaptea si inca as mai dormi, dar ce sa-i faci datoria ne cheama (cine o fi inventat serviciul asta nu stiu da nu s-a gandit bine). Stii cum e, daca ai greturi nu-i bine ca ti-e rau tot timpul, daca nu le ai cum e cazul meu, stau cu gandul aiurea ca s-a intamplat ceva aiurea si toooot asa. Cum o dai nu iese bine..
Tcelen cred ca astea sunt preturile, eu am auzit si de 3 milioane sau si mai bine. Depinde probabil si de clinica, important este sa gasesti perosana care sa stie sa citeasca corect o astfel de echo. Succes!

Va pup pe toate.

Anamaria 10+ si bamboochel cel voinicel

Mergi la inceput

Pispirica de fapt sa stii ca si eu sunt cam ingrijorata dar tac din gura ca sar tzatzele de pe forum cu gura pe mine si imi spun sa nu imi fac giriji! Pe mine m-au durut sanii cam 3-4 zile...sfarcurile s-au facut atat de mari incat zici ca e aproape jumatatate de san iar acum nimic... nici eu numai am nici un simptom. Am avut si greata 2 zile si cam atat! Abia astept sa ma duc luni sa fac Eco. Daca nu imi vine sa imi cumpar un ecograf si sa il am acasa..de cate ori imi fac griji sa ma uit la bebe! Ufff! Aseara am si visat ca il auzeam cum ii bate inimioara. Daca vreti sa auziti cam cum bate inimioara unui bebelus la 10 saptamani duceti-va pe ultimul link din listuta(sarcina saptamana cu saptamana(recomandat)) si acolo la saptamana 10 gasiti si un audio. E superb. Sotului meu i-au dat lacrimile. Abia asteapta sa ajung la el si sa mergem impreuna la ecograf! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

E bine Tcelen ca ai in orasul tau 3D, la mine in oras nu este si trebuie sa merg la roman sau la iasi pt eco (sa vad daca imi da unda verde dr la mers cu masina, ptc nu prea am voie, mai ales pe distante asa de mari).

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Tina_Welsh eu te inteleg perfect. Probabil ne trec cam aceleasi ganduri prin cap, asta e clar. Si eu ma gandeam ce bine ar fi sa ai un echo acasa. As sta toata ziua cu el pe burta
Asta e! Mai avem un pic si vedem cum sta treaba.
Ce ma nerveaza ca tu ajungi luni iar eu abia marti . inca o zi intreaga am de asteptat.uffff! dar nu-i nimik sunt optimista

Pupici

Anamaria 10+ si bamboochel cel voinicel

Mergi la inceput