Mamici de martie-aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
aida_o spune:
Nu mai pot! Greturile astea ma omoara! De bine ce vineri si simbata am vomitat, ieri imi revenisem complet si nu mai aveam deloc greturi (chestie care m-a facut sa cred ca poate e ceva in neregula). ...Aiurea: azi m-a apucat si mai tare, era sa vars fix la iesirea din casa, cind plecam la birou! Pina acum mai aveam timp de ajuns la toaleta, asezat in genunchi linga buda... Azi - nici gind!Noroc ca inca nu apucasem sa incui usa... Efectiv a trebuit sa imi tin gura acoperita, nu a mai fost loc de intoarcere! Dar daca m-ar fi apucat in autobuz?
Cel mai nasol e ca nici macar dupa ce vars nu ma simt extraordinar, atunci ma apuca foamea si - normal - mi-e imposibil sa maninc ceva :(((((
Azi-noapte m-am trezit la 12, apoi la 3 si apoi la 4, cind am stat treaza o ora, pina la 5 :(((((( Nu mai poooooot! Vreau si eu sa dorm ca lumea :( La birou sunt ca un zombie, deja....
p.s.: Si voi umblati cu pungi "anti-voma" in geanta? Eu am realizat ca trebuie sa fiu pregatita pentru orice...
Se mareste clanul :)
aida_o spune:
Am ales unde o sa nasc, www.news-link.ca/asx/HAVING_A_BABY_FOOTHILLS.WMV.asx" target="_blank">adica aici
Deocamdata nu va pot spune nimic despre medic, pentru ca nu-l cunosc, abia saptamina viitoare merg la primul control. Iar apoi il voi recomanda, daca mi se va parea ok.
Se mareste clanul :)
tcelen spune:
POZELE DE LA NUNTA FETELEEEEEEEEEE!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA ,BURTICA SI NUNTA(PE POST DE NASI)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Tina_Welsh spune:
Aida_o nu pot sa sterg iconurile de gravidutze ca ma omoara "sefa"(Tcelen). Si se vad si frumos. Imi pare rau pentru starile de grata care le ai dar or sa treaca cat de curand stai linistita. M-as fi bucurat sa le am si eu dar..eu nu am nici un siptom!
Maria28bine ai venit din concediu. Sper ca a fost frumos, ca si-asa suntem putine rau!
darkeyes am sa ii plang de mila sotului cand ajung in Scotia,cred ca o sa ne batem daca continui cu nervii astia!Asa ca banuiesc ca ti-ai dat seama de raspuns!
Titinutza ti-am trecut UM-ul suntem cam in aceasi saptamana de sarcina!Si uite pune asa mesajul de la lilypie daca vrei sa apara frumos [url"= linkul ala lung, la final ii pui ghilimele si inchizi cu ] daca vrei, mai adaugi un text dupa aceasta formula si inchizi cu [/url] ca sa apara ca la mine
Adar iti urez succes pentru ca altceva nush ce sa zic..deoarece nu ma pricem la acest diagnostic.
Nanuk, Iti tin pumnii! HAi capul sus! SI te asteptam sa revii cu vesti!
Tweetytind sa cred ca este o alergie dupa cum spunea Serj, pentru ca si mie imi curge insa numai seara, ziua nu am nimic!
Cat cu cea mai mare placere!
Serj distractie placuta in concediu!
TcelenFELICITARI! Bine ai venit si ma bucur tare mult ca totul a fost ok, mai putin incantata de partea cu raul, dar bine ca ti-a trecut! Doamne ce fericire pe capul tau!Si multumim de poze!Foarte frumoase!
Lauradin cate stiu nu ai voie la dentist....eu am ramas cu 2 cratere in loc de 2 masele ca trebuia sa imi puna plomba dar am renuntat cand am aflat ca sunt insarcinata! Acum, nu stiu depinde!
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
kim spune:
Fetelor, ce multe gravidute suntem!
Ariadna, ai ghicit, am sarbatorit ziua muncii cu leneveala, vreme buna, barbecue, greturi si nervi ( ultimele doua in special ieri - nu stiu de ce), dar azi am fost la lucru, super fresh!
Tcelen, frumoase pozele! Cred ca e grozav sa-l simti pe micut...!
Aida, eu n-am vomat deloc desi eram campioana la asa ceva cand eram mica, ce pot sa-ti zic, evita sa mananci ce nu-ti place cu adevarat, si mananca putin si mai des, ocupa-ti timpul sa nu-ti dai seama cum trece. La mine functioneaza.
Ma duc sa fac ceva de papa...
KIM & my baby
nshiro spune:
Fetelor, vad ca ziua de maine e importanta pentru mai multe dintre noi. Si eu sunt programata la doctor si abia astept! Am niste emotii cat China! Deci sa inteleg ca e Sfanta Maria? Eu aici am ajuns sa nu mai stiu de sarbatorile noastre, deci sa nu mai tin cont
din pacate...
Tcelen, ai fost o nasa graviduta foarte frumoasa! Parca mi s-a facut si mie pofta de o nunta, dar numai asa cateva ore...
Ce va invidiez ca ati inceput sa va simtiti puii!!!! Vreau si eu!!! Mai repedeeeee!
Concediu placut pentru cele care sunteti in pregatiri, sa va odihniti si relaxati si pentru noi celelalte lasate pe margine...
rocsana si bebe chan
Catrinel_17 spune:
Am citit iar aseara din cartea mea despre sarcina… Tweety, si Tina si zicea acolo ca in luna a patra nu trebuie sa ne surprinda ca avem nasul infundat si curge, sunt tooot hormonii, care afecteaza mucoasa nazala si o fac sa fie mai inflamata. Asa ca io chiar te sfatuiesc sa nu pui Olynth, poate ceva mai user friendly…
Aida, si io am punga la mine, just in case. Pina acuma n-a fost nevoie, dar era cit p-aci de vreo 2 ori. Trebuie sa nu ajungi la senzatia de foame, baga snacksuri preventive. Sunt batoane d-alea de cereale, ajuta si la constipatie.
Nshiro, bafta mare la doctor!!!!!!!!!!!!!!!! O sa-l vezi pe bebe Chan cum tropaie!
Tcelen, acuma dau iama in poze!!
Cat si io cred ca nemtii sunt mai prapastiosi... ceilalti pareau optimisti, dupa parerea mea. Mai ai de asteptat analize, sau care e statusul? Iti tin pumnii tare tare.
pup fetele
C+ bb mik
ceela spune:
buna burtici,
stiu ca scriu foarte rar, dar va citesc zilnic si-mi sunteti tare dragi.Asa e felul meu mai retrasa. Acum sunt gata de plecare, ma duc la eco 3D si sper sa aflu numai vesti bune. Ultima data l-am vazut pe BB la 11 sapt. Eu nu am avut simptome de sarcina, parca doar sanii putin durerosi, nu am luat in greutate, si mi-e tare tare frica. Va rog sa-mi tineti pumnii sa fie bine
va pup
ceela 14+
darkeyes spune:
mamaariadna multumesc pt lamuriri, mi-ai luat o piatra de pe inima...n-am asa ceva inca si sper sa am numa cand o fi nevoie
cat despre usturimea din stanga nu cred sa fie raceala ca e in dreptu buricului, nu jos...
in rest uraaaaa incep sa-mi treaca monstruosii draci 
si incep sa mananc mai normal...ca am inceput sa slabesc...imi atarna pantalonii pe mine, da am burtica, chiar dc e micuta inca a inceput sa se vada...
in rest...sper sa fie totul ok...de-abia dupa 15 tre sa ma duc la doctor
si mie mi s-a parut ca-l simt pe bebe...ca o bataie de aripioare, ca un fluturas...dar am crezut ca-s gaze, ca e prea devreme sa-l simt...da o fi fost el![]()
va pup fetele, numa bine
dananita spune:
Tina, scrie si medicul meu in lista, te rog!
Tcelen SUPER NASHA
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!