Mamici de martie-aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Catrinel_17 spune:
Darkeyes, in ce saptamina esti? Am simtit si eu ceva ca un pestisor, dar ma gindesc ca e prea devreme la 10 sapt.
Ceela, bafta la control!!!
Tcelen, minunat ai aratat, foarte eleganta si frumoasa!
C+ bb mik
darkeyes spune:
Catrinel_17 maine fix 15 sapt
tcelen foarte eleganta si frumoasa ai fost la nunta
sanatate si optimism tuturor
TweetyGeo spune:
Aida, aici sunt hoteluri care n-au conditiile pe care ti le ofera tie la maternitate. O sa fi o mamica fericita.
TweetyGeo
Laura Ioana spune:
Tare slaba miscarea pe aici! Ce s-a intamplat cu voi fetelor?
Bineinteles ca nu am rezistat si azi am fost la eco. Si am vazut iar puiul
are 59 mm si misca manutele, piciorusele de imi venea sa il mananc! Nu-mi venea sa cred ca e bine si maricel ( azi am implinit 12 sapt si arata de 12 sapt si 5 zile).
Tcelen ai o familie foarte frumoasa; sa fiti sanatosi!
Tina am scris si eu dr meu pe pagina trecuta, cred.
Maria ai fost ieri la eco? E fetita sau baietel?
Ceela asteptam sa ne spui ce e. Stai linistita ca de bine sigur e bine!
Laura
12+
Puiutul meu
Pispirica spune:
Buna la toate fetele!
N-am mai apucat sa va scriu de nici o culoare. Serviciul asta ma omoara. ![]()
![]()
Doctorul meu abia s-a intors din concediu, asa incat programare abia marti saptamana viitoare. Si eram atat de nerabdatoare sa vad cum merge treaba, mai ales ca mi-au iesit unele analize foarte prost dupa parerea mea si nu stiu in ce masura afecteaza sau nu pe bamboochel

Stari de graviduta nu mai am de nici o culoare, fara greturi, fara insomnii. Tousi de cand ma trezesc imi e o foame maaaaare. Eu care sunt o slabanoaga, am inceput sa manac mai mult decat de obicei. Ah si mai e ceva, si eu sunt foarte nervoasa, de cateodata si eu ma mir de ce sunt in stare, desi de felul meu sunt mai artagoasa, chiar ca intrec limitele cateodata
Sunt trista ca nu pot sa ma duc mai repede la doctor si abia asteptam, dar acum asta e, trebuie sa astept.

Frumoase poze Tcelen. Sa-ti traiasca finii. Unde s-a tinut nunta?
V-am pupat pe toate ![]()
![]()
ca m-am cam intins. Sorry.
Succes tuturor.
Anamaria
10+ si bamboochel cel voinicel
Pispirica spune:
Si inca o intrebare. Voua v-au iesit in regula toata analizele?
N-ati avut probleme cu nici una dintre ele?
Tot eu
Anamaria
10+ si bamboochel cel voinicel
nanuk spune:
Bine v-am gasit, burticilor. M-am intors de la spital, nu m-a tinut decit o noapte. M-am gindit sa dau o raita pe aici inainte sa ma bag in pat. Nu ma simt grozav de rau, dar nici nici chef de zburdat prin parc nu prea am, mai ales ca ma asteapta cinci zile de injectii si pe urma inca o saptamina de luat pastile...
Cat, mamaariadna si Tcelen, m-a busit plinsul cind am citit ce ati scris despre cum misca bebicul...

Ma bucur atit de mult pentru voi cum nu va inchipuiti si va doresc tot binele din lume. 

Si sa stii, Tcelen, ca ai fost o nasica frumoasa, care se vedea ca radiaza de fericire.
Ma duc in pat, nu sunt in ape teritoriale. Probabil o sa treaca, in citeva zile, dar deocamdata nu prea am chef de nimic si de nimeni. Iar de sunat ma suna taman acum toate rudele.
Va pup pe toate burtici
si sa auzim de bine.
NANUK
Zambeste, miine va fi mai rau! MURPHY
nicolle27 spune:

Buna dragi burtici,vad ca liste e tot mai lunga.
Calde salutari tuturor si un Bun venit ultimelor burticute.
Am lipsit un timp si vad ca s-a scris ceva fetelor.E o adevarata familie.Am fost in concediu,aveam nevoie de relaxare si plimbare,caci de la starile de rau nu mai eram buna de nimic.
Acum fetelor sunt fericita am scapat de orice urma de stare de rau.Mananc cu pofta si foame si simt iar gustul alimentelor.Uneori uit ca sunt graviduta.
Mi-ati lipsit fetelor,am citit tot ce s-a scris,sunteti minunate.
si imbratiseri ptr toate burticile.
Mirela
15+
Maria28 spune:
Fetele sa nu va mai tin pe jar ,am fost ieri dar doctorita a avut o urgenta si nu a fost la cabinet ,azi am fost din nou si am aflat ca bebe e bine ,sanatos(a) si dupa cum vedeti inca nu am aflat ce este ..ohh ,o sa merg peste o saptamana pentru rezultatul analizelor si pentru echo morfologica in octombrie cand am 20 saptamani ..cel putin asa mi-a recomandat doctorita .Sunt super fericita ca am putut sa -i vad capsorul ,manutele si piciorusele ,inimioara ai batea ...ce mai a fost superb ...dadea din munute si se rasucea de pe o parte pe alta ...la mine inca nu a facut tumbe ,he he ..dar cine stie inca nu-i tarziu !! Sunt foarte fericita ca macar stiu ca e bine ,dezvoltat normal pentru 15 saptamani cat am si totul e ok .Va tin la curent ...totusi sper ca daca alte mamici au vazut sexul chiar mai devreme de 15 ,incep sa sper ca e fetita ,ceea ce ne si dorim ,dar sa fie cum o vrea D-zeu ca nu vreau decat sa am un bebelus sanatos si frumos .
Pispirica ,eu la primele analize pe care le-am facut mi-a aparut " leucocitoza cu neutrofilie " ....mi sa explicat ca asa apare in sarcina ,deci e bine
,cam asta e tot .
va pupicesc pe burticei
15+
Catrinel_17 spune:
Maria, ce misto cu echografia!! Ce bine ar fi sa fie si la mine asa luni!!! Mi-ar prinde bine!
Am si ceva probleme cu asigurarile, si pina acuma anul asta am platit totul din buzunar, vizite la dorctor, analize…ofofof
Nanuk, ai grija de tine, am citit din urma si am vazut ce ti s-a intimplat cit am fost eu plecata…. Imi pare tare rau! Dar cred io ca tu esti tare si o sa treci peste asta si asa cum ai si semnat, esti o viitoare
si vei deschide listutze pe aici cit de curind!! Te imbratisez!
Nicolle ce mistooo ca ai trecut de greturi!!! super!
C+ bb mik