Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -57
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
LA MULTI ANI CATTY!
Avalon ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor si sper sa am mana buna la.
Mihaipopescu ce inseamna masa pentru ursitori? Nu am auzit pana acum de ea.
Laura 12+
Puiutul meu
M Oana spune:
CATTY, FERICIRE PE TOATE PLANURILE,DAR SI SANATATE!!!!
Miro promit sa-ti platesc drept de autor, ca mi-a placut ideea ta!!! Promit si sa ma revansez cu ce spuneam seara trecuta...
CamiM sanatate si tot binele atat in sarcina, cat si pe planurile adiacente!!!
Eu promit sa vin dupa tine, dar inca nu am certificat de graviduta. Alt test de sarcina fata de cel negativ de ieri nu fac pana luni... asa ca ma consider graviduta dupa ziua 33 in care ma aflu (la un normal de 28-30 de zle) si dupa semne....
Laurel sanatate si veselie pe toate planurile si la tine...
Eram la simultan...
Amely spune:
Multumesc mult de raspuns, Danutza , din pacate T. pledeaza direct pt. laparo, nu se mai "incurca" cu histeroscopii, apropo, ce e asta? e altceva decat HSG, nu? ca din asta am facut (inainte de a ramane) si trompele cica sunt ok. Bineinteles ca nici in cazul meu T. nu s-a uitat pe film, a zis ca faptul ca am ramas o data e mai elocvent decat orice HSG...
Cami, la mine e invers, trompele mele au iesit bune la HSG (acum 1 an), si totusi T. vrea sa fac laparo... eu una nu mai inteleg nimic...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos
Cristinna spune:
Catty/ La multi ani sanatate ,fericire si sa iti dea D-zeu cat de repede un puiut mic!!!
Ce mai fac fetele mele oprimiste?.
Eu azi sunt in ziua 17 a cm, de ovulat nu stiu exact cand am ovulat,probabil in ziua 15 cred eu....asa ca tot ce am de facut e sa astept!
va
Cristinna
marrina spune:
cami30 Eu vorbeam de traseul OPTIM dar minuni sunt sigura ca se intampla. De asta sper in continuare. Pentru ca eu cred in minunea fiecareie dintre noi. Si dovezi avem printre noi.
Iar proasta nu esti!!!!Esti desteapta foc. De-aia si vreau sa faci ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.
catty
LA MULTI ANI!!!
Cu tonusul de care dai dovada ai sanse mari sa molipsesti tot forumul cu . Asa ca inainte sa ne molipsim iti doresc sa fii fericita, sanatoasa, iubita, implinita si sa ai parte de bucurii in fiecare clipa!
Mishu Cum merg trebile ? Te asteptam cu forte proaspete dupa ce examenul tau s-a amanat putin. dar si dupa ce-l iei...
Avalon Daca nu ai HSG de unde stii cum se prezinta trompele tale ca sa faci inseminare?
CamiM Sunt pe drumul bun! Ma tin cu tot cu fetele de pe aici de fusta ta. Te ajungem noi din urma. Bobita aia mica are 4 saptamani? Iti dai seama ce draguta e?
MOana Tin pumnii la fata! Am nevoie de tine si nasucul tau luna asta, nu uita... Sa fie asa cum vrei tu in sufletel! Ca tare mi-ai mai inseninat zilele de cand ma dau in barci pe aici.
iepurila spune:
Neata gasca,
Catty LA MULTI ANI!!!!!!!! frumosi, cu sanatate si cu tot ce iti doresti tu in cele mai ascunse unghere ale sufletelului tau. Vine si bebita, putintica rabdare. Te pup.
Amely, hai sa-ti spun prin ce trec eu: In urma histeroscopiei diagnostic= sinechii uterine. Si tin sa mentionez ca nu am avut nici un chiuretaj in viata vietii mele. Singura explicatie pe care au putut sa mi-o ofere - infectie, fara simptome care sa imi fi dat de gandit.
Asa ca sfatul meu e sa te duci sa faci investigatii si sa vezi despre ce e vorba. Si da chiuretajul poate da sinechii uterine.
Mihaela ma bucur tare mult sa aud vesti de la tine.
Va pup pe toate fara nici o exceptie.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
adya spune:
Salutare dragelor,
pt. toate fetili
Catty:
Eu nu mai am nici o noutate, asa ca am intrat sa va salut si sa va urez week-end placut iar saptamina viitoare sa auzim de mai multe-ute.
Va pup pe toate fara nici o exceptie
catty spune:
Fetelor, sunteti niste scumpe!!!!!!!!!!!!!!!!! Va multumesc din tot sufletul.
Aseara ma cam apucase un pic melancolia, iar azi dimineata cand mia-u venit rushii eram cam suparata, dar mi-am adus aminte de insemnatatea zilei de azi si mi-am revenit. M OANA iti multumesc din tot sufletul pt telefon si pt m-ai ajutat sa revin cu picioarele pe pamant. Orice ar fi nu imi pierd speranta. Ba mai mult, am reusit sa zambesc si sa ma bucur de ziua de astazi. Iti tin pumnii si ma rog sa fie cum vrei tu.
Va pup si va doresc un week-end placut si saa vina bebe repejor la toate.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
Amely spune:
Iepu, la tine e cam ciudat cu sinechiile astea cum au aparut asa... ce fel de infectie ai avut ?
La mine, dr-ii au constatat ca uterul e muuult laterodeviat spre dreapta… daca am inteles bine, de la anexita pe care am avut-o pe acea parte, se poate ca prin cicatrizare, trompa sa se fi “strans” si sa “traga” dupa ea uterul...
La multi ani Catty, si multa fericire!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos