Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -57

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CAMI30 nu esti proasta. In fiecare zi se intampla o minune, chiar daca noi nu o vedem. Atunci cand te trezesti dimineata si continui sa speri desi esti constienta ca nu ai nici o sansa, este o minune, cand reusesti sa te bucuri din tot sufletul de bucuria altuia, este o minune, cand spui din tot sufletul unui om ca il iubesti, este o minune, cand reusesti sa faci o fapta buna si sufletul ti se umple de bucurie, este o minune, si lista poate continua.
Stiti, mie astazi mi s-a intarit credinta in minunea mea. Am citi un articol in ziar despre nasterea Fecioarei si am constientizat ca sunt nascuta pe 9 septembrie, exact in ziua in care se praznuiesc parintii Fecioarei, Iuachim si Ana. Toata lumea stie ca Iuachim si Ana nu au avut parte de copii decat la varsta de 75 de ani, cand teoretic era imposibil, dar ei nu si-au pierdut speranta si pana la urma Dumnezeu le-a ascultat rugile. Poate ca asta este semnul pe care Dumnezeu mi l-a trimis atunci cand planul lui a fost sa ma nasc pe 9 septembrie. Am acum credinta mai vie ca pot reusi sa am parte de mica mea minune, chiar daca uneori pare imposibil.
Nu trebuie sa ne invonovatim ca speram chiar si atunci cand nu este cazul. Fara speranta si credinta nu poti trai, asa ca oricat ar fi de greu trebuie sa ne gandim ca ziua de maine ne poate aduce minunea. Mie una mi s-a spus ca o sa raman gravida la o zi mare si o sa nasc tot la o zi mare, asa ca voi crede in continuare, chiar daca nu voi reusi sa vad luminita de la capatul tunelului. Asa trebuie sa facem toate.
Hai ca acum o sa ziceti ca am innebunit si ca spun prostii, asa ca ma opresc aici.
Va multumesc din suflet pt urari.
Gravidutelor, sa ne aduceti vesti proaspete si poze cu sambureii.
Va pe
acum fug repede acasa sa imi fac tortul pt maine, ca daca nu este bunica acasa, prestez singura anul asta la facut prajituri.
Sa aveti o seara buna.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

CAMI M FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme, iti urez!
M Oanatu esti mereu pe faza cu cate o gluma, asa ca sigur iti vei regasi simtul umorului!

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catty nu ai spus nici o prostie, totul a fost extrem de sincer si de adevarat, esti pe drumul cel bun, asa cum imi place mie sa afirm... Iar un astfel de pasaj citit cu o zi inainte de ziua ta, a fost poate un dar minunat de la un inger pazitor... Acum suntem 2 nebune, nu puteam sa te las singura in tabara asta, in care eu ma simt suuuuuper excelent!!!!
Laura Ioana Dumnezeu sa va aiba in grija lui!
Cami30 ti-as spune multe despre laparo si despre dr T, dar te-as ruga sa intri pe site-ul lui la capitolul 'laparoscopie'.... Acolo vei citi punctul meu de vedere si al altor fete.... Dr T nu se uita niciodata pe HSG, din principiu, cu toate ca al meu era supeeeer profesionist facut si arata clar, fara nici un dubiu pt alti 5 medici cu renume, ca nu am nici o problema cu trompele, dar dr T are si el ideile lui, cam fixe, din pacate...... Insa daca la tine solutia este laparoscopia, este cel mai bun medic in asa ceva....
Daca vrei sa ma mai intrebi sunt pe fir.....
Princess daca nu vine Miro cu raspunsul, iti spun si eu ce stiu despre durerile ovarelor si raportul ala....
Ingeras spuneai cumva ca sunt capricornii incapatanati????? Adica io???? Sau Utocatalina si bebelina??? Noi avem doar ambitii bune, pe care pana nu le materializam....
Apropos........ la mine inca Titanicul se plimba frumusel pe Atlantic si e invadat de gravideala in toate punctele esentiale, mai putin pe la testul de sarcina.... Adica e de bine!
Spunea cineva ca dau vesti in stilul ??? Nu mi se pare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Princess si M Oana am vazut apelurile voastre disperate ... da io tot mai speram sa apara alta fata cu o explicatie mai stintifica si mai aproape de adevar.
Eu nu pot sa va spun decat ce am auzit.
Eu am ovare polichistice ... deci un raport peste 2 releva faptul acesta.
anul trecut a fost raportul 2,3 si anul acesta a iesit 2,76.
De aceea mi-a dat stimulare ... ca hormonul foliculostimulator este prea mic.
Am mai auzit cum ca un raport intre 1,8 si 2 ar fi OK.

Astept sa iti dai si tu cu parerea Oana ... si alte fete care mai stiu cate ceva despre acest raport.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Miro si Cami 30 v-am auzit, stiu raspunsurile, dar ma cheama treburile pret de 1-2 ore, apoi vin....
Bine ca nu ma cheama rusii.... ca astia ma tineau din treburi mai multe ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Avalon, ce mai faci? Cum a fost?
toate fetele.
Catty LA MULTI ANI si sa ti se indeplineasca cele mai fierbinti dorinte!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR NOASTRE!

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, ingerasul meu, multumesc de intrebare, fac bine! Am fost la prof. Marinescu si m-a consultat, mi-a facut si eco. Totul este in buna stare, s-a uitat pe analizele mele si ale sotului, uterul, colul, secretia, totul este ok. La eco s-au vazut 2 foliculi dominanti pe cale sa se sparga si endometrul de 11 mm, eu fiind in ziua 13 la un cm de 29 zile, deci totul super ok. Ce a observat dumnealui, ca nu am facut pana acum HSG (intr-adevar, aceasta analiza lipseste la mine) si m-a programat pt ea la Giulesti. L-am intrebat daca este posibil sa fac inseminare cu dumnealui fara aceasta analiza, ca mi-e frica sa o fac (am recunoscut), si mi-a raspuns afirmativ. In concluzie, daca luna asta nu apare bebe, mi-a dat un nr. de tel. special pt a ma programa la inseminare. Mergem inainte! Ma bucur mult ca sarcina ta decurge bine si iti doresc s-o tii tot asa! (eu sa stii ca mai bag un ochi si pe la gravidute)

LA MULTI ANI tuturor MARIILOR!

OANA, sa stii ca iti tin pumnii sa fie bebe, astept cu nerabdare sa ne dai vestea! Spune-ne si noua simptomele, dupa cum scrii eu cred ca e cu ochisori!

CAMI, iti doresc sarcina usoara, bebe frumos si sanatos, uite cum iese soarele pe aici!

Cami30, si eu cred ca ar fi bine sa faci laparoscopie daca trompele sunt infundate, altfel risti foarte mult o sarcina extrauterina, mai ales ca ai ovulatie ca la carte. Fii curajoasa si increzatoare, mai ales ca te opereaza cel mai bun dr. in domeniu (parerea mea).

Va pup pe toate si sa auzim numai vesti cum ne-a adus CAMI astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

"La multi ani tuturor"MARIILOR si cunoscutilor vostri care au numele sfant, sa ne aduca Fecioara Maria la toate ceea ce ne dorim mai mult si mai mult, bb.-le mult asteptat.
CamiM, Felicitari si "La multi ani", sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
Asta-seara am pus masa de ursitori pt.prietena mea care a nascut marti un baietel de 3,700kg, e gras , cuminte, mancacios si tareee frumos…sunt pt. a a treia oara moasa si sunt fericita ca cel putin asa Dumnezeu ma ajuta sa imi daruiesc dragostea mea acestor copii la care sunt moasa si pe care ii iubesc ca si cum ar fi ai mei.
Pupici dulci pentru toate , toate, dar absolut toate endometrioasele...si sa auzim de cat mai multe gravidutze.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE MARIILE!

CATTY, pentru ziua ta LA MULTI ANI, SA FII SANATOAsA, FERICITA SI TARE MULT IUBITA SI SA-TI VEZI VISUL CU OCHII CIT MAI REPEDE, ADICA PE BEBE.

Mirona, ce sa fac? Sper si eu, ca alta solutie tot nu am. Chiar daca ma imbat cu apa rece, tot e mai bine decit sa cad in depresie.

M Oana, mama da' vad ca te tii tare... Eu iti tin pumnii sa fie cu 2 liniute. Hai ca s-a dat drumul la , trebuie sa treci si tu pe lista aia!

Amely, asa e, din pacate pot sa apara sinechii dupa chiuretaj, mai ales daca e facut cu zel, cum spui tu. Dar nu neaparat. Oricum cred ca e bine sa te lamuresti. Nu inteleg de ce nu iti face o histeroscopie? Decit daca vrea sa vada si altele prin burtica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani tuturor Mariilor si Marinilor si in general celor care isi serbeaza azi ziua!!
Catty la multi ani si multa fericire si sa vina repede !!! Multumesc frumos de urari si de sfaturi.. adevarul este ca suntputin confuza si ff speriata dar sper sa treaca!!
M Oana bine le zici! Adevarul este ca am ajuns si eu la concluzia ca atunci cand vrea Doamne Doamne vine si bebe fara doar si poate!! E tare greu sa ai rabdare dar cand vine bucuria este cu atat mai mare!!
Princess multumesc de pupici,i-am primit si au fost tare dulci!! Si eu am aceeasi impresie ca nu este intamplator .. ramane de vazut daca bebe sta de data asta cu noi!!
Danutza sa stii ca si eu azi ma gandeam un pahar de vin ceva.. pe urma mi-am luat seama dar sincer nu imi pare rau absolut de loc !! Motivul este atat de frumos!! te astept cu drag dupa mine !! va astept pe toate!! Merci de mail-uri!!
Mirona multumesc de urari si tie numai bine si un bebic curand!! Ma bucur ca am dat speranta chiar de asta am avut curaj sa va scriu vestea buna desi nu am spus decat parintilor deocamdata date fiind antecedentele la capitolul asta.
Amely acum ca am spart gheata nu va mai invitati una pe alta ci poftiti cu incredere!! Mutumesc frumos de urari!!
Cristinna multumesc si tie de urari si nu pierde speranta!! Cand te astepti mai putin atunci se intampla!!
Adya la inceputul sarcinii se recomanda sa se faca testele dimineata pentru ca atunci este concentratia cea mai mare de HCG in urina!! daca il faci in timpul zilei trebui sa stai fara sa mergi la baie cam 4 ore !! Si bineinteles sa reduci cantitatea de lichide in acest timp!! Pana nu vin rushii mai este timp sa iasa testul pozitiv!!
Utocatalina mutumesc frumos si tie felicitari pentru Biencuta!!
danangie sigur ca se poate!! Hai si tu dupa mine!!Multumesc!!
catrinel 17 multumesc de urari!! pai doctorul a zis data ar cam fi 13 mai 2006 ( cu doua zile inainte de ziua sotului meu!!).Acum astept primul eco sa vedem ce zic acolo!!
Megbeng multumesc si tie numai bine si un bebe repejor!
cami30 in nici un caz sa nu disperi!! Intotdeauna exista o sansa oricat de imposibil pare!! Merci de urari!!
Marrina si te astept dupa mine!!
Ingeras26a te pupic si multumesc frumos!!
Laura Ioana multumesc !! Incerc sa ma tin si eu dupa voi ca asa un exemplu bun de urmmat dati voi gravidutele!!
Avalon multumesc de urari eu tin soarle pe aici si voi va agatati de el !! Musai!!
Mihaipopescu si multumesc!!
va pupic pe toate va multumesc frumos de urari si sa ma iertati daca am uitat pe cineva si pentru ca m-am lungit atatsu mesajul asta!!!

Cami 4+

Mergi la inceput