Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -57
Raspunsuri - Pagina 12
princess spune:
Va pupic, fetele! Ce frumoasa zi de Sfanta Maria... si de toamna! Urez LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele de Maria (Marian), precum si iubitului meu sotior care este sarbatorit azi!
Gabriela, multumim pt. vestile bune despre fetita Aninei, Cristina!Sa se faca bine cat mai repede!
Ionica, cauta in interiorul tau si sigur vei gasi resurse ca sa iti revii si sa te bucuri iar de viata! Gandeste-te la lucrurile minunate pe care le-ai realizat pana acum!
Catty, La multi ani si sa iti dea Domnu' cat mai repede BEBELE mult asteptat!
CamiM, La multi ani si felicitari inca o data!
Miro, eu credeam ca durerile de la ovulatie sunt date de creterea foliculului!Daca nu e asa, atunci ce ne doare de fapt?...Daca ai timp, explica-mi si mie cum e cu raportul ala (ai vazut ca si Oana te-a rugat!).
Cata, sa-ti traiasca Biencuta si sa fiti fericiti! Acum stii sigur ca e fetita!
Oana, poate e prea devreme pt. test; mai ai putintica rabdare!
Catrinel, iti multumesc mult pt. urare! Asteptam vesti bune de la tine despre BEBE!
Cami30, nu se stie niciodata, asa ca presteaza! Bafta!
pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
ingeras26a spune:
Felicitari CamiM!!! ce muuuult ma bucur! ati vazut fetelor, cum am spus ca plange listutza, cum a rasarit o gravi! asa si cu Titelu de la oligo!
Catrinel, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si frumoasa in continuare...
Utocata, frumoasa Bianca...ca mami! ce aproape de ziua mea...o sa fie Capricorn, las'ca-i ff bine pt ea, mai rau pt tine si tati, ca o sa fie incapatanata si nu o sa faca decat ce vrea ea:)))
Cami, ce biiine stai, uau! Si eu in z 13 aveam E11mm si FOS 27mm si mi-a facut Pregnyl, ca era pacat sa se piarda foliculul...dar eu sunt plina de speranta! de ce esti optimista? cu ce ai acolo...dar vezi ca per de abstinenta e cam lunga, ar trebui sa fie cam 4 zile...cred, nu sunt sigura! oricum, hai sa umplem lista cu gravi!
Voi va dati seama ce frumos ar fi sa ramanem gravi multe in acelasi timp (ca sa nu zic toate) si sa formam un cerc la odisee??!! hai, vreti?
La Multi Ani Catty si tuturor Mariilor si fetelor care isi sarb zilele de sfant / nastere!
Eu nu am noutati... stau cumintica, sper si astept, ca n-am ce face!
Va pupacesc mult de tot,
Ingeras.
utocatalina spune:
Fetelor mercic de urari...hai cine ramine grea luna asta? Daca ar fi dupa mine, v-as dori la toate deodataIngeras si eu tot capricorn sunt, in decembrie nascuta, asa ca stiu cu cine o sa semene Bia!!!!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
iepurila spune:
Princess, pai ce nu spui? La multi Ani si sotiorului tau.
Oana, multumesc mult pt sugestiile de cadouri. Chiar am sa tin cont de partea nemateriala.
Catrinel pupicei. Ai grija de tine si de puiuti
Mishuuuuuu!!!! Iesi cu nasucul la apel.
Mai fetili mai stie cineva ceva de Elena (Costi)?
Hai va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
Fetelor, din ce imi spune T. se pare ca ma indrept cu pasi repezi spre laparo, daca nu se intampla nimic lunile astea... Sincer, ma cam sperie ideea, daca o fac degeaba? plus statul pe bara o luna-doua...
Dar nici nu mai pot sta cu mainile-n san, ca mi-e teama de niscai probleme in urma chiuretajului facut cu atata zel de Moisica...
E adevarat ca de la chiuretaj pot aparea aderente/sinechii? voi ce stiti, please, ca ma chinuie rau ideea asta... si se pare ca ar fi singura cale de a afla raspunsul la intrebarea "de ce naiba nu raman?"...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos
cami30 spune:
Fetelor eu am facut monitorizare pentru ca habar nu aveam cum stau cu ovulatia. DIn fericire s-a dovedit ca stau bine si pentru un ciclu de 24-26 zile, valorile mi-a spus dr T ca sunt ok. Mi-a recomandat sa prestez pentru ca se incapatzaneaza a nu se uita pe filmele mele de la HSG care spun ca am trompele infundate. I-am zis ca prestez de 100 de ani si ca nu sunt chiar blonda natural ca sa nu stiu cand si cum sa prestez. Ma rog, ideea e ca daca nu se intampla ceva luna asta sa il sun pentru laparo.
Nu vreau sa iau medicamente de capul meu, desi cumnata tot de pe forum s-a inspirat in tratamentele pe care pana la urma si le-a administrat singura si evident ca a ramas gravida. Vreau sa ma conving ca trompitzele sunt ok sau pot fi macar reparate .
Aseara dupa ce am "prestat" ma gandeam ce aiurea e sa stai si sa speri desi, stii bine ca nu ai la ce sa speri. Clar nu? HSG nu poate sa minta nu? Am facut-o naibii in clinica particulara deci nu se poate sa se fi inselat aia...Si oricum, avand in vedere ca de cativa ani buni nu ma mai feresc in nici un fel, e clar ca e ceva in neregula cu trompitele din moment ce ovulez.
Voi cu ce va alimentati optimismul, ca eu tare nu reusesc...
cami
marrina spune:
cami30 Daca trompele sunt infundate numai prin minune ajung la ovule. Eu cred ca doua luni de pauza dupa laparoscopie nu-s bai daca desfunda trompele. Ai neaparata nevoie de ele desfundate ca traseul sa fie optim pentru fecundare. Fa-ti curaj.
cami30 spune:
Marrina stiu asta, si ma enervez ca's proasta si imi fac sperante aiurea. Se intampla atatea minuni pe lumea asta incat am indrazneala uneori sa imi imaginez ca poate mi se va intampla si mie, desi, asa cum spuneam nu am avut nicidoata norocul de a mi se intampla ceva minunat ( cu exceptia grasului cu okii verzi din viata mea)
cami