Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -57

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Mai primiti "transferuri"? vreau sa vin si eu la voi dupa experienta mea fiv si dupa ce am renuntat la statutul de "aspiranta optimista"... fivul nu a reusit si de aspirat nu prea mai am la ce cu o singura trompa total nefunctionala. Asa ca nu-mi ramane decat optimismul care acum isi cauta loc la voi unde este si a fost mereu o atmosfera pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Lachione primim transferuri de oriunde si oricand si ajutam cu optimismul nostru orice sufletel.... Te servesc cu o sampanie si cu ceva muzica optimista ...
Amely eu, asa cum ii spuneam si lui Cami 30 aveam trompele genial de perfecte si un sot cu tot felul de probleme de infertilitate, dar tot solutia 'laparo' am primit-o din start, imediat dupa 'buna ziua'. Ca om, ca spirit, dr T e jos palaria, dar cu 'laparo' are o mica problema.... Ai citit pe site-ul lui subiectul 'laparoscopie'???? Merita!!!
Histeroscopia e alta mancare decat HSG, poate te lamuresc fetele, daca ai curiozitatea asta sau daca te bate vreun gand...
Catty ma bucur ca telefonul meu te-a ridicat....

Mergi la inceput

Buuun,....multumesc Oana pentru primirea frumoasa... si acum as vrea sa va intreb cum se folosesc testele de ovulatie? Din a cata zi? Sper ca nu toata perioada ciclului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Lachione cum sa nu te primim inapoi scumpa? Si eu am fost reprimita de fetele astea dragi dupa o absenta de 3 luni.
Imi pare rau pt FIV-ul nereusit, dar aici iti garantez ca iti vei recapata optimismul si speranta alaturi de noi...mai ales alaturi de optimista noastra sefa OanaM, care pe langa faptul ca iti inspira speranta te si face sa uiti de toate necauzrile cu veselia ei.
Pup toate fetele
Cristinna

Mergi la inceput

Si acum pentru Miro si Princess, promisiunea.....
Sa luam de exemplu analizele hormonale facute de mine in ziua 3 (Medicover), la un ciclu de 28 de zile: LH 5.8 (din 2,4-12,6) si FSH 7,06 (din 3,5-12,5). Raportul dintre cele 2 valori este sub 2, de unde concluzia ca nu am ovare micropolichistice. La ecograf acelasi rezultat, deci se adevereste acest calcul matematic.
Miro a dat valorile ei, din care rezulta un raport dublu intre LH si FSH (parca 11 LH si 4 FSH, dar nu va luati dupa mine, ca asta am retinut eu, cu mare aproximatie), de unde si concluzia de ovare micropolichistice.
Acum de unde durerile de la ovulatie..... Fiecare femeie ajunge sa isi cunoasca organismul dupa mai multe luni de studiu, asta daca si organismul functioneaza cat de cat normal. Eu dupa aproape 2 ani de studiu, cam stiu exact cum functionez. In momentul de POC am niste intepaturi, care ma cam indoaie de spate uneori, care dureaza pret de 2-3 ore, intr-un loc fix, adica exact acolo unde la ecograf apar ovarele, care dupa cat de lungi sunt trompele se mai plimba si ele mai sus sau mai jos.
Princess, alte intrebari????
Lachione scriam simultan... Eu ti-as raspunde cu cea mai mare placere, dar nu am folosit niciodata, tocmai pentru ca functionez cum am scris mai sus. Stiu doar ca se folosesc inainte de ovulatie cu cateva zile, asta in situatia in care banuiesti cat de cat, cand are loc fericitul si mult laudatul eveniment.... Sunt insa multe fete cucuiete care te vor ajuta, caci se folosesc la greu teste de ovulatie prin salonul nostru....

Cristinelu' optimista fu si ea pe fir, cum putu... Saru'manusitele......

Mergi la inceput

Ce figura esti M Oana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Lachi, daca ai un ciclu de 28 de zile poti incepe cu testele din ziua 11. O sa gasesti probabil si in cutie instructiunile de folosire in fucntie de durata ciclului tau.
Doar acel test va fi valabil care iti va arata cele 2 liniute la fel de pronuntate. De obicei la tenstele pe care le-am facut si eu ...aparea aproape intotdeauna si a doua liniuta ,dar palida...lucru care e neconcludent..In concluzie, daca iti apar amandoua liniutele colorate cu aceeasi intensitate, din momentul respectiv inseamna ca vei ovula in urmatoarele 12-24 de ore.
Sper ca nu te-am bagat prea tare in ceata
Cristinna

Mergi la inceput

Lucky ai vazut ca poza mea favorita e si cum ma mai cred si gravida de cateva zile, cred ca mai am putin si chiar zboara fluturasi prin jurul meu....
Ridic si eu moralul cum pot, ca daca la asta ma prishipipesc si io shel mai bine, she sa fac???!!!
Cristinica cum spune la carte, ashe ai spus si tu.... PAROL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da... Oana... am citit la "laparo" pe site-ul respectiv, am citit si ce ai scris tu si nu pot sa nu iti dau dreptate... Am observat si eu "fixatia" asta la T., ce-i drept uneori da rezultate spectaculoase, dar parca prea s-a si repezit sa lipeasca eticheta in cazul meu...si al tau. Multam', fata mosului!
Lachi, te primim cu drag... Imi pare tare rau pentru FIV-ul esuat... Cu testele de ovulatie nu prea am multe experiente ca ma enerveaza lipsa lor de precizie. Si eu stiu la fel, ca se folosesc zilnic, doar in perioada fertila, cred ca dupa-amiaza sunt mai relevante...sper ca nu spun prostii...dar te pot ajuta fetele care le folosesc (unele chiar cu succes!)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos

Mergi la inceput

Multumesc mult, Cristinna. Da, am ciclul de 28 de zile. Azi e prima zi. O sa incep in ziua 11.

Mergi la inceput