Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
camelia72 spune:
Salutare,dragelor!
Azi am fost tare ocupata,am facut zacusca, acum am intrat sa va mai citesc.
Amironeanu,felicitari micutei pt.primii pasi!
Kro,noi am trecut direct la laptele de vaca de la 6 luni iar pana la 7 luni l-am alaptat la san.I-am dat lapte de tara,avem o laptareasa de ne aduce acasa de 2 ori pe saptamana,este ok,facem si iaurt in casa iar Mihaita bea zilnic 460 ml (230 ml.dimineata si 230 ml.seara) dar numai amestecat cu cereale.
Olivia,petrecere frumoasa!
Simona R,cat mai multe nopti linistite,nu-ti mai face griji,sigur va dormi si el mult mai bine singurel in camera.Micu meu de cand a ramas singur se trezeste aproape de ora 8 dimineata,cand dormeam eu cu el ma trezea si la ora 6,daca nu ma vede mai sta si se mai joaca dimineata pana cand il aud eu bombanind si ma duc la el sa-i dau sa pape.
Va pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
pako spune:
Salutare!
Copilulu meu de cand a inceput sa mearga si-a scos somnul de dupa-amiaza...ori a fost o simpla coincidenta, ori mersul o stimuleaza prea mult si atunci uita de somnic...
Ema, ce m-ai distrat cu povestile tale despre tati....Noi am luat scaun de masina de cand avea Andreea 9 luni dar sta in camera ei pt. ca moatza nu vrea in el.Habar n-am ce marca e.Conditia principala a fost sa aibe husa din bumbac(cu toate ca n-am facut nici o branza pt. ca pe dedesupt este burete, asa ca tot o sa transpire).Are si pernitza de cap dar nu prea sta suspendata...pica.
Cu lapticul....nu i-am mai dat milumil de la 1 an la recomandarea medicului.Ii dau lapte proaspat cu 1,5% grasime...e ok .
Cu limbutza...eu ti-am zis intr-un mesaj de o posibila glosita(limbutza desenata ca niste mici indulitze)....hm, deci e limba geografica.Nu te speria, nu e grav....multzi oameni au asa ceva.Poate fi si de la prea multe antibiotice administrate...dar doctorii stiu mai bine.Oricum nu e grav, doar aspectul...Sanatate micutzului!
pako spune:
Roberta,Andrea...felicitari pentru pasii micutzilor!
SimonaR, bravo!La noi nu a tinut faza cu mutatul in prima seara si am cedat...mai asteptam.
Olivia, spor la treaba si petrecere frumoasa!
Andreea, nici noi n-am avut probleme cu schimbarea laptelui.Ti-a mai trecut gatul?
Monica, cum a fost petrecera lui Bubu?vrem pozici.Ce a ales de pe tava?
Christel spune:
O stire de ultima ora si de la noi: Diana de o saptamana merge singurica, este super incantata, merge chiar prea repede zic eu, dar ea n-are treaba....
Laptic, am inceput si eu acum sa-i dau din asta proaspat, bio de 3,5% grasime, bea dimineata si seara, cate o sticla. Andreea si acum la 3,6 ani bea dimineata si seara laptic.
La noi problema e alta si anume ca nu bea apa sau ceai, pana acum i-am dat numai suc diluat cu apa, dar acum parca s-a plictisit si nu stiu ce sa-i dau, ca are si ea nevoie de lichide!
ema spune:
Fetelor,sunt racita coapta,dar am probat astazi scaunul pina in Olanda si inapoi.Ehehe ce se uita piciul pe geam si facea cu mina la camioane,a fost super incintat.
Felicia,deci asa o sa fie mereu limba lui bebe meu?vai de mine,dar eu mor crede-ma daca nu se vindeca.Fac transplant de limba la pui,i-o dau pe-a mea fac eu ceva si rezolv problema.Ce s-ar bucura croitorul sa nu mai am limba ca sa-l intep!!!!
Azi iar a mancat supa cu paste si legume si cu ou blenduite.Copilul meu imi pune nervii la incercare,nu gluma.Of,Doamne,daca ar fi el de vine,numai limba asta e de vina.O urasc din tot sufletul,daca n-ar fi in gura puiutului meu drag si scump,as schingiui-o de i-ar sari fulgii.
Philip,peste 20 de minute,vine ziua z.Ti-am spus ca-ti spui cind vine,da-s tare necajita si bolnavioara ca nu prea-mi pasa de ea.Vine si trece ca toate altele.Ata ete.
Va pupez pe toate dragele mele.
Ema si Ricardo
pako spune:
Hei,Christel...te-am prins!Da-mi te rog adresa ta de e-mail ca sunt datoare la tine cu ceva.
Felicitari pentru pasii Dianei!Andreea merge si ea de cateva zile si sunt chiauna cat alerg dupa ea.Noroc ca am casa blindata in puzzle.
Ema, ce scumpa esti....cum faci tu haz de necaz....stiu ca ai trecut prin multe greutatzi.
pupici....noapte buna!
gongutza spune:
Mneata!veniti la o cafea?Eu sunt pe baricade,fara cupil... ce nasol e!Ieri nu-mi venea sa plec de acasa de la mama...am tot amanat plecarea,pana la urma am plecat...dar cu inima indoita,nu va zic ce pustie era casa aseara si ordine,fara jucarii imprastiate peste tot,fara umblaretu' sef!
Felicitari umblaretilor noi!
amironeanu spune:
Adina, hai ca iti tin eu de urat, dar la un pahar de Pepsi ca nu beau cafea.
Si eu sunt singura, fara copil, am trimis-o la soacra-mea pana imi termina mesterii ultimele reparatii. E un praf, mama, mama Iar pe la 11 ma duc la "scarbici"
O saptamana buna si frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
neatza dragutzelor.
si eu mai tarziu la semnat condica din cauze de trebi multe.
Daria, Patrick nu mai bea lapte dupa-amiaza de vreo 5 luni. deci nu a fost problema. functioneaza claritine-ul?
Ema, felicitari ptr scaun. eu zic ca problema lui Ricardo se va ameliora in timp.
Christel si Andreea, felicitari ptr umblarete!
Andreea, cum mai esti cu raceala?
noi am trecut la lapte de vaca progresiv, am scazut cite o masura de lapte pe zi.
o zi buna tuturor!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Eu ca lunea, nu prea am chef de nimic, nici de servici nici de altceva. In weekend am petrecut ca de obicei - mai mult am fost cu piticul pe afara - iar el a fost asa de multumit ca am stat cu el si ca a venit si tati acasa ca ne-a rasplatit cu somn linistit toata noaptea... Simbata dimineata l-am luat cu mine la manichiura ca nu aveam cu cine sa-l las si a fost tare cuminte (cum dea altfel e si de obicei) si s-a intretinut cu toate fetele de acolo...
Azi plec mai devreme ca la 18 avem programarea la neurolog - am emotii si cu asta, dar sper ca macar de la dr asta sa venim cu ceva raspunsuri mai palpabile - va dau eu vesti miine dimineata...
Pina atunci, va urez o zi minunata si ma duc sa citesc din urma! Pupici!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga