Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mneatza. Sa incep:

Vazut poze cu tzucurei la mare. Fromoaaaseee... Asa imi face un dor de duca...
Ema, pupe la Ricardo! Cred ca se va gasi o solutie pana la urma cu limbutza puiului.
Adina si Andreea, stiu cat de pustiu e acasa fara zgomotul de fond (a se citi Victor). Cu toate astea, profitati...
Caro, io l-am trecut pe Vic direct la lapte de vaca. Si nu ii dau un singur fel. A papat si Dorna si Oke si Brenac si Milli. Si ii place orice ar fi...
Cristalule, da' ce vreei sa faca scaunul ala de masina? Noi am luat unul de la BabyCare de care sunt foarte multumita...

Asa... Multumiri speciale DARIEI. Puiule, m-ai pus la treaba. Sambata dupa-amiaza la mine in bucatarie a fost conventie. A venit cumnata-mea (care ceteste tot ce se intampla pe forumul asta, care e innebunita dupa praji si care a salvat toate retetele bunataturilor pe care le-ai facut la ziua Giuliei) si ne-am apucat de bucatarit. La 4 maini si un incurca-lume printre picioare. Am facut ochii de leopard si checul sarat. Minunate!!! Ca am mancat noi e una, da' sa-l vezi pe Vicu ce a ingurgitat la visine si la chec... Sar'na si mai da matale linkuri din alea (da' nu prea des ca ma imbolnavesc de ficat )

Va doresc o saptamana minunata!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI EMA !

Toate cele bune tie si familiei tale. Incearca sa lasi grijile la o parte si sa te bucuri alaturi de frumoasa familie pe care o ai de aceasta zi speciala in viata ta.

Sper ca nu am inteles gresit si am facut o gafa.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza si de la noi,
Facem prezenta sa nu ne dati pierdute de tot...Eu am fost cam suparata, Sabrina a facut pt a 2-a oara giardia (luna trecuta a luat doar 100 g) nu spun cum m-am chinuit cu faptul ca iar nu vroia sa pape. La un an si 1 luna avea 8550 g. I-am repetat iar tratamentul cu Zentel si se pare ca si-a revenit. Acuma am si trimis-o cateva zile la casa de la tara cu ambele bunici si se pare ca o duce f bine. Marti merg sa o iau.
In constinuare ii dau 4 picaturi de vigantol, si la controlul de miercurea trecuta mi-a spus dr ca ar fi bine sa o vada un ortoped, crede ca e nevoie sa poarte taloneta...

Pozici o sa va pun cand o merge netul mai bine, ca acuma parca e o rasnita...
Cat despre lapticul de seara eu nu am inca de gand sa i-l dau mai devreme, nu de alta dar ii trebuie o pauza intre mese daca vreau sa pape...Suzi nu a vrut niciodata, ii mai dau uneori cate ceva de ros, o rata, o jucarie pt dentitie si cam atat...

Voi le puneti la bebei ghetute cu taloneta?

Alexa si Maria Sabrina (27.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Va salut de la o cana de ceai de menta si sunatoare ca ma simt taare rau azi...nu stiu ce naiba m-a apucat,dar mi-e rau, am vomat,ma dor toate, am stari de lesin...inceputul sfarsitului...
Sambata am luat motul lui piti, s-a comportat exemplar,a fost super incantat de multitudinea de baloane cu care am umplut casa,de ghirlande...lume multa,era in verva...Iar de ales a ales surubelnita,cheile de la masina si ceasul de mana...Tortul i-a pus capac, a fost suepr incantat de cum arata tortul,cu jucarii si decoratiuni, si-a infipt imediat mainile in el dar l-am lasat s-a mozolit tot,si pe noi si casa,tot...dar chiuia de fericire..asa ca are mama baiat mare si fara mot!

Vad ca discutati tema suzi si lapte la culcare: cu suzi am terminat-o de mult timp,si-a rupt suzeta cu dintii si alta in schimb nu a mai vreut nici neam,asa ca arenuntat singur la ea. Cu bibe la culcare nu cred ca vreau sa-l eliminim, ii fac prea multa placere sa tzontzoneasca la biberon si nu pot sa-i iau aceasta placere. In schimb nu reusesc sa-l mai conving sa stea pe olita,s-a smecherit...cand e gata sa iasa caca se ridica si face pe unde apuca...asa ca-l las mai bine sa faca in pampers.
Inca nu am pus poze de la motz,dar le pun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor de Papadie mai stiti careva ceva?Ca ar fi trebuit sa se intoarca de mult...
LA MULTI ANI EMA!
Copilul meu nu-mi simte lipsa,e prea ocupat cu pisika,pe care cred ca o sa o gasesc cheala cand ma duc la mama iar,si daca vineri i zicea la pisika "Cou-cou" si se jucau de-a ascunselea azi pisika se numeste "is is sau mau mau",cucu sunt acum pasarile care vin pe balcon
Din cand in cand isi mai aduce aminte de existenta mea si atunci se duce la pozele pe care le are mama cu mine prin casa si zice pe ton intrebator"mama?"si aba(buni,mama mea) i raspunde "mami este la servici" si pleaca copilul zicand "mami ada"...
SI eu mor de doru lui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani fericiti Ema.Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie.Si sa primesti cadouri multeeee si frumoaseee...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salutare!

La noi in casa se doarme noapteaaaa!!!!!Sunt trei nopti de cand dormim separat.Sper sa nu fie minunea care tine trei zile!

Hai sa va spun si eu despre vocabularul lui David..cand pleaca ta-su din camera ,sau din casa ,orice ar face,isi intrerupe activitatea ,se uita la mine si ma intreba"tata?pa?";Adica daca a plecat ta-su...Iar daca eu nu zic nimic ma dispera cu intrebarea asta pana ii raspun.."da,da a plecat tati".

Cand trage partz(scuzati),incepe sa rada si zice.."paetz";mai zice "tate"dupa ce stranuta.

Cand ne intoarcem de afara ii spun ca mergem acasa,iar de acum imi spune el cand vede ca se intuneca si se cam plictiseste"cacu"(asa ii iese)

Zilele trecute vorbeati de crize de isterie cand nu e lasat sa faca ceva...ne insciem in club..dar eu nu va mint,al meu copil se tavaleste pe jos,exact asa cum auzi de unii copii si traiesti cu speranta ca al tau nu va face asa....da' de unde o sti el sa faca asa ,ca eu nu l-am invatat?In casa mai e cum mai e,dar afara..mor...imi vine sa-l bat..dar nu rezolv nimic ca mai rau face daca ridic tonul..

Mai vorbim.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, felicitari ptr dormit!!sa o tineti tot asa. iar cu crizele....no comment. vorba ta "cum am sperat ca al meu n-o sa faca vreodata, ca eu nu l-am invatat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, cu crizele de isterie stam si noi bine . Ieri a fost ultima: eram in parc, o intreaga gasca de copii adunati in jurul unei trotinete-elefantel. Fi'miu, gales si alintat, reuseste sa se urce in trotineta. Vine stapanu' si vrea sa se urce, asa ca incerc sa iau cupilu din scaun. Rezultatul? Chiraituri si urlete ce n-ai vazut. Se incorda pe spate sa se rupa si dadea din picioare ca sa il pun la loc. Ce fac? Ii distrag atentia: il duc la un copac in care doreste sa se catere si il urc pe o creanga. Efectul? Ras cu hohote.
Cam asta e la noi...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Cu crizele de isterie...hmmmmm...a fost si la noi o perioada mai "istericoasa" cand nu puteam sa-l iau de undeva sau de la vreo jucarie(in parc ma refer) fara sa se lase cu urlaturi,dat din picioare,incordari...intotdeauna incercam sa-i distrag atentia cu altceva si reuseam cat de cat...in casa cand facea asa il ignoram pur si simplu si-i trecea repede.Vad ca n-a mai facut de mult,da cine stie...si vorba ta Simona cine l-o fi invatat ca noi in mod sigur nu?Oricum pana sa ne intelegem cu ei cum trebuie o sa mai treaca ceva timp si o sa mai fie muuuuulte crize de nervisori,zic eu...
Unde sunt restul de fete ca nu mai e we?Sau suntei in we prelungit?

Mergi la inceput