Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua fetele mele!!!!!!

de dimineata tot citesc ultimele 8 pagini pe care le aveam de citit...frate...parca as fi avut de citit un roman...nu mai terminam..asta pt.ca suntem la faza in care daca ma intorc putin cu spatele copilul se suie pe fotoliu si se da jos singur...

Acum se joaca cu aspiratorul ,i-am dat ocupatie ca sa pot scie;hai sa va povestesc ultimele evenimente...

Incep cu alea bune..avand in vedere ca in saptamana care a trecut bebelusul meu(ca eu tot asa ii zic) a dormit super bine noaptea,adica se trezea doar o data sau deloc,ma mai ridicam eu sa-i dau ceai cand mi se parea ca e gata sa se trezeasca,dar poate n-ar fi facut-o nici atunci,m-am hotarat,precum Adela ,sa ma culc cu tati in sufra.(v-am mai zis ,nu stiu daca ati retinut).Bun.......Avem doua nopti de cand noi dormim in sufra si bebe in dormitor ,in patut.Ce o fi facut el acolo,de cate ori s-o fi fatait?El stie!Eu ,nu!!Eu am dormit!Hi hi hi....

Nu-mi vine sa cred,i-am zis lui George ca daca si in seara asta va fi la fel de bine(a treia seara).maine mergem sa sarbatorim..eveniment mare in familie....copilul doarme singur...copilul meu doarme singur ,iar eu ma pot odihni!!!(in prima seara am fost cam stresata si nu puteam sa adorm ca ma gandea ca poate pateste ceva....stiu ca-s prostii ...)

Iar faza rea este ca in alea trei zile cand nu a avut suzeta corespunzatoare (nu am gasit fratilor suzeta) a fost destul de dubios;intr-una din zile nu am reusit sa-l culc deloc toata ziua(ceea ce nu s-a intamplat niciodata),a plans intr-una nu numai la culcare,plangea de nu stiam ce are...nu cred ca a fost altceva;deci cand il culcam(mult mai greu ca de obicei) plangea,cand se trezea ,plangea..a fost ca atunci cand intarci bebelusul si plange ca ii e dor de tzatza...asa mi-am explicat eu...

In cele din urma am gasit suzeta si lucrurile au reintrat in normal.

Mamaaa..cat am scris..daca tot am lipsit cateva zile,acum am recuperat.Va pup!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Lia - imi pare rau pt. ce t-i s-a intamplat.

Olivia - cum a fost party-ul ?

SimonaR - succes in continuare cu somnul lui David.

Intrebare: fetele care a-ti trecut la lapte de vaca, cum a-ti procedat, le-ati dat direct numai lapte de vaca sau a-ti combinat laptele formula cu cel de vaca si a-ti scazut treptat cantitatea de lapte formula pana a ramas doar lapte de vaca ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Mama denaturata, nu stiu daca am petrecut 2 ore cu copilul meu in acest week-end Oare se mai termina odata treaba?!

Andreea, multumesc mult pentru raspuns. Sper sa-ti iasa muraturile bune. Eu pun de toate, si pepeni si mere si conopida si castraveti, hrean, frunze de stejar si crengi de visin si marar si cam atit.

Lia, sper sa-ti treaca repede piciorul. La fel face si Stefi daca ma vede, vrea la mine, dar daca nu sunt in raza ei nu are nici o problema, sta cu oricine. Iar de scaun, si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, la inceput si Stefi protesta, dar acum sta muuuult mai cuminte in scaun decat in brate la cineva.
Ema, sa stapaniti scaunul sanatosi si sa se vindece repede limba lui Ricardo.
Cristalina, ai incercat la depozit la Chicco? Eu am luat Chicco Key one cu 4,7 mil. Mi s-a parut rezonabil, mai ales ca il pot folosi cel putin 3 ani.
Simona, bafta in continuare cu somnul lui David, poate ar trebui sa incerc si eu sa o las pe Stefi singura in dormitor. Dar mi-e asa de greu, mi-e asa de draga si stau asa putin cu ea in timpul zilei, incat imi place tare mult sa o stiu aproape de mine.
Olivia, petrecere frumoasa, asteptam poze. Eu fac niste cursuri de specialitate, la facultate, nici nu va inchipuiti cite amintiri au venit peste mine!
Carolina, am reusit sa vad si eu pozele de la mare, superbe, iar mi s-a facut dor de mare . Plus, gind la gind cu bucurie si eu eram curioasa cum se face trecerea la laptele de vaca. Oricum, eu abia am inceput sa-i dau Nestle Junior, mai astept macar pana in octombrie ca sa o trec pe lapte de vaca.

Week-end placut in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, inseamna ca asa fac majoritatea copiilor, vor la mama chiar daca e si altcineva din familie pe langa

Aveti intru-totul dreptate cu scaunul de masina, o sa mai insistam, oricum pe calduri nu prea plecam nicaieri pana nu punem clima pe masina pt ca aerul e irespirabil si cu geamurile deschise nu prea e in regula, cred, desi in strainatate nu s-a auzit de "curent la urechi" :))
Am fost cel mai mult 70 de km cu Danut si jumatate din drum a dormit flescait de caldura, jumatate s-a jucat pe bancheta cu niste jucarele si cu portmoneul meu, sau a topait la mine in brate.
In oras mergem la cumparaturi insa nu e departe, vreo 2 km acolo si ca sa nu se faca fleasca de caldura l-am lasat mai dezbracat dar si asa a transpirat de a trebuit sa-l schimb la destinatie altfel cum sa-l bag unde e a/c tot ud in cap si la spate de la zbatutul in scaun+caldura de afara ?

Ema, sanatate lui Ricardo, imi pare rau ca aveti atata de tras cu ciupercuta aia naravasa. Poate ceva homeopat l-ar ajuta mai mult, zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi cand am trecut la lapte de vaca i-am dat cate putin de mai multe ori pe zi (recomandarea dr) dar el nu a facut diferenta intre formula si lapte de vaca. nu stiu daca toti bebeii sunt la fel....daca nu il accepta, sigur ca-l puteti amesteca cu formula.
dana, of, peste ce hop ati mai trecut si voi. imi pare tare rau.
andrea, gata, am pus gogonelele, am sa va zic cum au iesit
daria, vazut giulia telefonista
pupici la toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simona, ce ma bucur ca dormi si tu o noapte cap coada. felicitri si-l rugam pe micut sa o tina tot asa.
eu am terminat papica, tati e dragut si afce ordine prin sertare la bucatarie, cu ajutorul lui pupi. am facut ciorbita de vita si varza cu carnita afumata. yummy. acum sa vad ce-i pot da micutului, ca ciorba stiu ca nu papa.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dragele mele...mey ..voi imi cereti pozici ..si noi nici nu am inceput "the Motz Party"...azi la 2 ...Si evident ca a venit toamna..si nu pot sa pun mesele afara si in casa nu este loc
Eu am terminat curatenia, am o durere de cap cumplita....si draci ca trebuie sa tot repar boacanele lui MP..un fel de cooperativa munca in zadar....si cu Luca printre picioare:)
Daria noi nu am inceput lapticul cu sippy cup...de luni sau marti..am zis sa le luam pe rind....prima a fost suzi...
Dana..imi pare tare rau..astept rezultate bune la analize...pupici
Andreea ...mey ce gospodina! Eu cind vreau gogonele..fig la magazin :)
Simona ..ma bucur ca ai putut si tu dormi o noapte..
Si Uka a acceptat lapticul...fara sa-si de-a seama..eu nu l-am introdus treptat...
Roxa..pup pe micul meu suedez iubit..
Ma reintorc la bucatarie...sa fac ciupercile cu maioneza...
Nu stiu cind m-ai revin..luni este sarbatoarea muncii...deci nu muncim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

olivia, petrecere frumoasa. pai tu te plangi acum ca trebuie sa faci treaba cu uka printre picioare, dar eu de 2 luni???asta e, m-am obisnuit.
sunt sigura ca petrecerea va iesi minunat...
eu nu m-as muta in california chiar daca sunt gogonele. si aici mi se pare tare departe, vreau inapoi pe coasta de est. acolo-i fain

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Am uitat sa va spun ca inceput Stefi sa mearga singura de la tati la mine si invers, nu mult, 4-5 pasi Si stie ca face ceva deosebit pentru ca e tot timpul cu gura pana la urechi si asteapta sa o laudam cand ajunge in brate. Of, of, are mami fetita mare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea. bravo, stefania. ei, uite ca incet-incet mai toti micutii o pornesc singurei. acusi vor manca singurei, se vor juca singurei, vor vorbi si va veni vremea cand vor fi din ce in ce mai independenti. asta e legea lucrurilor.
pupacim pe toti

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput