Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor nu stiu ce e cu mine dar dorm tot timpul si atunci cind nu dorm iar mi-e somn.. azi mi-a fost un pic rau in sensul ca mi-a scazut tensiunea brusc si m-am ingalbenit toata si nu puteam sa stau in picioarea... ce oare o fi cu tensiunea asta a mea... cind am ajuns acasa dupa 4 pahare de cola si o plimbare in aerul liber abia aveam 9 cu 4...
M-am intins in pat si imi cadeau okii de somn ce imi era, am dormit 2 ore si jumatate si acum as dormi din nou desi m-am trezit de 25 de minute.

Cristina nastere usoara dar e posibil sa te treaca pe litice si sa nu nasti astazi, stiu ei doctorii mai bine.

Fetele care au nascut, va rog mai multe conversatii pe tema bb ca sa ne notam si noi una alta...
Ioana lasa ca o sa pice si buricul nu te panica, toate la timpul lor. Si parca parca seamana fatuca cu tine, hehe
Irina, ma bucur ca ai un bb cuminte si mincacios.
Romana bravo pentru evolutie, iti dai seama ce marisor va fi dupa o luna.

Ma duc sa mai stau in pat...
Jadi
Aproape 35

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Ieri l-am scos pentru prima data pe bb luca afara in gradina, I-a prii tare bine ca a dormitat mult si profund. Daca ma luam dupa medicul pediatru care mi-a spus sa stau putin sa implineasca bb 2 sapt. si numai apoi sa-l scot la aer, atunci il scoteam la toamna... cand pica bruma! Cum sa nu profitam de vremea buna, si lui i-a placut tare mult. Azi am cam exagerat in sensul ca sta a doua tura afara si ambele ture sunt cam lungi, prima a sta cam 2 ore si acum sta deja de doua ore si ceva. Doarme dus si nu da semne sa se scoale! Nu stiu dar instinctul matern imi spune sa nu il tin la aer inchis in casa ci sa-l scot, poate gresesc, poatenu, dar si pe Matei l-am scos tot asa

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cristina felicitari! Iti tin pumnii! Se pare ca mi-ai luat-o inainte . De abia o sa am si eu de unde invata. Pe mine ma tot iau dureri de spate si de burta ca la ciclu si niste contractii neregulate, dar cam dureroase. Asa ca m-am linistit si nu ma mai gindesc ca nasc prea repede...Desi ar fi fost tare bine weekendul asta ca e weekend lung. Dar nu pot sa ma supar pe baby ca mai vrea sa stea acolo, nu? Ieri m-am si suparat ca stau in casa de 3 zile si am plecat la plimbare la Mall. Sotul s-a relaxat si el si ma lasa in pace, ca i-a spus lui un prieten ca nevasta a fost dilatata 3-4 cm timp de vreo 3 saptamani inainte de a naste, asa ca acum nu ma mai trimite una-doua in pat.

Anca cu un picior in sapt. 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!!!
Ioana, tare nasol cu vizitele astea. In primele 2 saptamani au venit numai nasii, parintii si asa m-am simtit foarte obosita. Eu stateam mai mult in pijama....Cand se anunta cineva, repede, imbraca-te, mai strange (daca apuci).
E greu singura (numai eu cu sotul meu, care ma ajuta foarte mult), dar cred ca e mai bine asa pentru noi.
Acuma am inceput si eu sa mai recuperez din somn.
Azi am fost langa Cluj, la Tarnita (la 40 km), si am stat aproape 2 ore cu Petra afara. Cel mai mult ii place cu masina. Doarme dusa.
Asa e Romana, daca nu ii scoatem acum pe bebei.... cand, la iarna? Eu inca nu mi-am facut programare la controlul de 6 saptamani. Ma duc pe NV, poate ma primeste (la cati bani i-am dat la doctor... ar trebui)
Cristina, nastere usoara!!!
Si noi am cantarit-o pe Petra si are 3800 g (din spital am venit cu ea la 2960 g). Sper ca i-a bine in greutate!!!
Eu cand am adus-o din spital i-am uitat caciulita acasa....asa ca a venit fara ...
Va pup,

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cge, iti tin pumnii! Sper sa mai stai o saptamana!

Anca, ai ajuns la 38! Bravo! De-acum poti sa nasti oricand fara nici o grija!

romana, felicitari pt progresele cu greutatea! Nu cred ca gresesti ca il scoti! Nu poate fi decat benefic. cred ca sfatul asta cu scosul mai tarziu afara se refera la aglomeratii, dar daca ai o curte sau eviti contactul cu lumea, eu cred ca e superOK.

Jadi, si mie mi-e somn tare de tot de cateva zile, nici in primul trimestru nu eram asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

e mai liniste ... ca in we

am avut azi o surpriza, m-am dus sa imi iau ceva de incaltat ca nu am decat papuci care sa imi vina si surpriza de la 38 cat port normal .... am luat 41 , oooooo nu imi venea sa cred , oare imi revin sau raman la marimea asta ??????
i-am mai luat si lui bebe ceva lucrusoare ...frumoase sa il pape mama pe el de baiat .... deja "prind muste" hehehehe

alina de maine in sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicitari la mamicile care au nascut.
Eu abia astept sa vina astia sa-mi pun aodata internet prin cablu, ca nu mai pot asa. Vreau sa scriu mai mult si bineinteles sa citesc tot.
Eu sunt bine, mi se cam umfla mainile si ma dor incheieturile de la maini, degete si picioarele.
In rest am niste vise ciudate ca a venit Dr. si am nascut in bucatarie acasa pe masa
Sper sa mai apuc sapt 36 pentru eko...sa-mi zica inca odat sexul ca vad ca se intampla tot felul de suprize. Oricum camera bebelui am terminat-o, este in albastru cu ursuleti si perdea cu desene animate si restul ce mai trebuie...lucrusoare de ale lui. Patutul sapt viitoare mergem sa-l luam cu toata lenjeria.
Nu stiu ce sa mai zic, sper sa ma apuce si pe mine intai contractiile sa pot ajunge cu taxi la spital. Asta daca va fi ziua si sotul meu va fi la servici.
Mi-e teama fetelor....de morrrr. voi cum supravietuiti.

Va pup
Vero
34

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Noi miine vrem sa scoatem cupilu la aer. De fapt, ma duc eu la scos firele, si o sa o luam si pe ea, ca daca se trezeste sa pot sa o hranesc.
alina, ai grija la culorile hainelor, sa nu ai si tu surpriza ca Marlena.
codruta, a luat tare bine in greutate Petra. Noi am venit marti la amiaza de la maternitate, si am zis sa o cintarim in fiecare marti la amiaza, sa vedem evolutia pe saptamini. Mie nu mi se pare ca s-a mai ingrasat.
jadi, dormi acum cit mai poti. Oricit de cuminte ar fi bebe, si tot o sa stai treaza citeva ore noaptea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor am si eu o intrebare:voi aveti probleme cu constipatia??de 2-3 zile am probleme si nu stiu ce sa mai fac
am mancat si fructe o sa beau iaurt poate ,poate.......
lia mia sa-ti traiasca baietelul
si eu am dormit azi pana la 10 dimineata
mai stiti ceva de irina 81???
somn usor!!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Irina, multumesc frumos pentru sfaturi!
Cristina Cge, iti tinem pumnii!!! Poate mai stai cateva zile! Ca mai stai, ca nu mai stai, nastere cat mai usoara si un bebelus frumos si sanatos!!!
Kristinutza, o sa incerc sa pun si eu poze; dar camera nu e gata; doar dulapul e aranjat; storurile pt. copii sunt comandate dar vin fix peste o saptamana, in camera mai am o canapea care e tot verzuie (intamplator) si pe care o las momentan acolo, sa ma mai odihnesc pe ea cand o fi cazul; canapeaua va pleca peste o perioada, cand o sa consider ca nu mai am nevoie de ea; iar cu patutul nu e rezolvata total, cam peste o saptamana si cu el; asa ca o sa pun poze in principiu cu dulapul! Dar cum se pun pozele la sfarsitul mesajului ca nu mai stiu si daca n-am pus pana acum, am uitat chiar daca am stiut vreodata?

Mihaela 36+

Mergi la inceput