Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
locca spune:
Felicitari noilor mamici!!! Marlena, pana la urma ai comis-o inaintea mea, bravo!
N-am citit tot din urma, netul iar merge execrabil la mine, dar vroiam sa va spun ca nu am nascut inca.
Asa ca am ajuns prima pe lista, in sfarsit :))
De doua zile parca parca am dureri ca la ciclu dar nu foarte puternice si nu de durata. Maine ma mai duc la dr. Oricum nu cred ca ma mai lasa mult asa, desi sper sa nu ajung totusi la declansare.
ruxandra (40 + 3)
b_irina_c spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI
. Sa aveti bb-i mancaciosi, cuminiti si sa va refaceti cat mai repede.
Ioana zau ca nu stiu cum reusesti sa fii asa de activa pe forum... Eu abia apuc sa citesc cate ceva... Cu papa la bb si eu is ca tine cu okii pe ceas. La mine papa cam 10 min din fiecare. Oricum in total o masa dureaza mai mult pt ca mai dormim intre schimbul de san. Depinde cat e de flamand.
Cat priveste scosul firelor stai linistita. Doare putin cam ca la epilat
, sau mai bine zis ca la pensat. Daca e vreun fir lipit doare ca la smuls un fir de par mai gros, in rest simti ceva ca niste ciupituri... La inceput si mie mi-a fost putin teama, dar nu e cazul...
Vineri seara a cazut buricutul si aseara am facut prima baita (la care a plans non-stop). Sper sa fie mai bine in seara asta.
Ca am vazut ca vb de soacre. A mea a fost super. Cadou mi-a facut mie un lantisor de aur cu o inimioare si sotului un set de cosmeticale
. Eu am venit joi de la spital si vineri dim ea a plecat acasa. S-a purtat exemplar. Nici nu visam sa fie asa de cuminte... Mai sunt si exceptii... Sper sa nu o laud prea tare si sa i-o ia in cap
.
Acum ca a plecat toata lumea de pa capul meu o sa-i fac poze prim plan lui Vladut (special pt Jadi si cu puta
). Va zic eu cand le voi pune...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
b_irina_c spune:
Mi-am adus aminte... La scosul din spital... L-am adus acasa in hainute normale (body, pantalonasi, bluzita, caciulita). Si am avut si paturica, dar nu a fost cazul caci era f. cald afara. In masina l-am pus in scoica si a dormit dus tot drumul.
Daca e soare un parasolar prinde bine.
Irina si
Vladut
Ioana75 spune:
irina, deci si bb tau adoarme la sin ... ma gindeam ca o fi copilu meu mai nu-stiu-cum, dar daca sint si altii la fel e bine
. La noi nu a cazut buricul, si sint cam stresata. Despre forum, e simplu: cupilu doarme ~3 ore intre 2 mese; iar eu in timpul asta ori ma uit la TV ori stau pe net, ca altceva nu am de facut
. Tu ce faci? Poate sint lucruri pe care nu le fac eu
.
codruta, te scriu inapoi pe lista
. Bounceru meu tot ficher price e; daca vrei sa ai link cu poze pe lista, scrie clar link-ul pe care il vrei, si eu sau altcineva care modifica lista o sa-l treaca in dreptul tau.
PS: Socro m-a pacalit, la 9 juma mi-a zis ca pleaca, dar e tot acilea.
Ioana
kristinutza spune:
marlena, felicitari!!! imi pare rau ca a nascut mai greu din cate am inteles...
miflore, nu poti posta niste poze cu camera copilului? am impresia ca arata suuuper. 
dana_lucia, felicitari!!! 
ege, nici eu n-am avut niciodata contractii... dar nici nu tin neaparat. ![]()
liamia, felicitari!!!
ioana, n-o sterge pe codruta, ne-a promis ca mai intra si pe la noi...
fff frumushik miruna!
iar mamica ei pare ca se descurca f bine!
si nu te lasa cotropita de sokrella
, hai ca stim ca o rezolvi tu repede. si desi ma distreaza la nebunie cand mai povestesti despre ea, eu zic s-o impachetezi
.
miflore, si eu stiu ca mai cele mai bune servetele umede sunt de la pampers. ca si scutecele.
jadi, ce bine ca ai terminat shantierul. super repede! 
hehe, uite, ce v-am zis de codruta? nu ne lasa ea de tot! 
cristina 36
poze
cge spune:
eu sunt la spitall de viineri seara;aveam contractiidin6 in6 min;acum fac injectii ptr calmare
colul este sters,index 1
cristina
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
b_irina_c spune:
Ioana, drept sa spun... cam ai dreptate... Acum ca ai mentionat nici eu nu stiu ce faceam intre timp. Faza e ca au fost ai mei pana azi la mine si mai mult stateam cu ei sau dormeam. Acum is doar cu sotul... Si e tare bine.. liniste si pace...
La maternitate mergeam sa dau papa la bb dupa program si acolo toate mamicile aveau aceiasi pb cu bb-i care adormeau la san.
cge iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Ma duc sa trag un somn pana la urmatorul semnal sonor de la Vladut.
Irina si
Vladut
Ioana75 spune:
Fain irina ca poti dormi ziua, eu nu pot; si sint zombi, se aduna oboseala; o sa incerc sa ma culc seara pe la ora 9-10 (si azi avem musafiri, in fiecare seara s-au anuntat, nu mai rezist mult
).
cristina, iti tinem pumnii sa fie totul bine si cu bebelina si cu tine
.
Fetelor, am verificat adresa de mail si nu stiu cine e Mihaela Mihis, ca nu si-a trecut si alias-ul. Esti cumva mihaela_e?
Ca sa dau din nou mail sa trec si alias-ul.
Ioana
romana_74 spune:
FETELOR, noi suntem bine. Azi l-am cantarit pe bb Luca si am ramas surprinsa... de miercuri de cand am venit acasa a castigat in greutate 200 grame. Mi se pare excelent! E un bb tare somnoros si culmea i-a trecut icterul. Nici nu stiu ce voce are, nu stiu cum plange... e tare cumintel si dragut. I-a picat buricul joi, iar azi ii fac baie. Matei a plecat la soacra-mea sa se joace cu copiii din parcul de langa casa ei.
Ma intreba ANCA cum ma descurc cu 2 copii, simplu!
Toate bunicile sunt convocate la mine de dimineata pana seara... sa mai faca si ele ceva!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
nanadana spune:
Cge ai grija de tine si ne gindim la tine ca totul o sa treaca cu bine 
Ramona ma bucur ca sinteti bine tu si micutul Luca 
Ioana am uitat sa-ti spun si soacramea este din Galati dar este o doamna pe linga soacra ta (trebuie sa o trimitem pe soacra ta la soacra mea sa o invete cum sa se poarte cu nora ![]()
)
Noi astazi am mancat ca purcei si acuma plecam sa facem un dodo ca ni se cam inchide ochisori
,ne auzim mai tarziu
nanadana35+