Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si intrebare pentru mamici: cum ati scos copilul din maternitate, imbracat cum? L-ati bagat intr-o paturica asa cum se facea pe vremuri sau nu? Si ca toale, ce-avea pe el? Normal, conteaza si cum e vremea afara dar ca idee! Si in masina l-ati bagat in scoica sau l-ati tinut in brate?

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
FELICITARI NOILOR MAMICI :LIA MIA SI DANA LUCIA!!!

JADI cum sa inunzi galatiul mai? vrei sa ajung la spital inot??? hehehe e o idee, nasc in apa .......

IOANA super pozele cu Mirunica ta!!! da vezi ca ai cam multe sticle de suc de jur imprejur.... laso mai moale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor!Eu mai stau ceva timp si merg la

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

neata!

Am dormit ca o valiza pana la 7.30. Nu mi s-a mai intamplat de cand am ramas gravida! Ce bine e!

mifloricico, ce-mi place ca tu pui intrebarile pe care le-as pune eu, de ex aia cu scosul din spital! In ce-l imbracam?

Ioana, superpoze! Mirunica e frumoasa si scumpa!
Ioana, spune-0mi si mie, garmastanul trebuie spalat inainte de alaptare? Sau care-i ordinea cand e vorba de igiena sanilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamne ce bine am dormit, mama vroia sa ma trezeasca iar la ora 7 dar i-am retezat-o scurt ca vreau sa mai dorm. Drept pentru care m-a pedepsit si m-a lasat singura acasa fara sa imi faca micul dejun.
Asta imi trebuie daca ma trezesc la 9.30.

Am visat iar toata noaptea diverse chestii, placute si sint super fericita ca mi se intimpla asa ceva , mi se mai descarca si creierul meu de toate timpeniile... in facultate eram disperata daca nu visam noaptea, citisem undeva ca persoanele care viseaza noaptea, au creierul mai relaxat si pot invata mai bine.

M-am trezit de 2 ori peste noapte dar nu m-a deranjat, am adormit inapoi foarte repede.

BB misca si este foarte activ si cu toate astea nu am avut contractii pina acum, doar daca erau nedureroase si sa nu le fi simtit... era cineva care intreba daca e posibil ca pina la 36 de saptamini sa nu fi avut contractii... eu cred ca e posibil.

Acasa, lucrarile sint spre finalizare, mare lucru sa zugravesti in 3 zile. Miine spre dupa amiaza plec spre casa si desi la mama e de o mie de ori mai confortabil tot mai mult iubesc apartamentul meu micut.

Alea Alea
Jadi
Aproape 35

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

RalucaCostiurin eu nu am nici o problema cu condusul... desi am evitat sa ma tot urc la volan si am profitat de sot sa ma duca colo colo dar saptamina trecuta m-am dus singurica la gimnastica si ieri am halduit tot asa prin braila... eu imi trag scaunul destul de sus si destul de in spate si mai am loc berechet pentru burta.

Jadi
Aproape 35

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Neata vad ca aproape toata lumea au dormit bine azinoapte si eu la fel ca un puiut de aseara pina acuma ,doar Miflor nu a avea somn

nanadana35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor! Iuhuuu, pleaca socro acu de dimineata. Iuhuuu!

Multumesc ca mi-ati laudat odorul. Abia astept sa treaca o luna-doua, sa zimbeasca, ca acum sta foarte serioasa.
Tonnia, igiena sinilor trebuie sa fie stricta: spalat inainte de fiecare alaptat!
alina, eu nu mai beau suc de dinainte de sarcina ... sticlele alea sint pentru musafiri.
mifloricico, bine ca te-ai hotarit cu bagajul. Nu strica sa-l ai acolo. Despre Ancar, habar n-am ce sa-ti zic.
Raluca, eu am condus pina in ultima luna. Acum dupa cezariana cred ca trebuie sa las macar o luna jumate condusul - o sa o intreb pe dr.
jadi, erai singura care mi-a zis ca bb seamana cu mine, trebuia sa fie o eroare si sa-ti retragi declaratia.
V-am zis cu bounceru, eu de-asta l-am luat: sa-l pun intre mine si TV, astfel incit bebe treaz sa ma vada pe mine cum ii zornai jucariile in timp ce eu ma uit la serialul preferat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, tante cu okelari si nenea cu barba sint nasii cupilului si ai nostri. Acum la 12 mergem la biserica, sa vorbim sa facem botezul simbata viitoare. Si poate imi citeste si mie molifta aia de 8 zile, ca au trecut deja 10.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
Nu ma stergeti de pe listuta voastra, ca voi imi sunteti cele mai dragi. Cu voi am impartasit cele mai dulci momente (sarcina) si de acum incolo tot cu voi vreau sa povestesc.
Ioana, astazi am primit si eu un balansoar de la mama (care mi l-a adus din Viena), foartye asemenator cu al tau, de Fisher-Price. Inca nu am pus-o in el. Sta comod Miruna in balansoar?
Cum imi trec in dreptul meu linkul de poze?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput