Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumesc mult tuturor pentru felicitari si ca sa fiu si eu cu datele corecte in listuta va spun ca baiatul meu s-a nascut pe 12.08.05 la ora 16.49, ora Olandei, in spitalul AMC Amsterdam in 32 sapt. de sarcina si a fost destul de maricel pentru virsta sarcinii (2 kg si 42 cm, scor 9-10!).
Intr-adevar Tonnia ai dreptate, problemele cu tensiunea in sarcina sunt foarte urite dar cind totul se incheie cu bine parca uitam partea dificila, nu? O sa pun si eu poze in curind aici pe site cu mica noastra comoara, Alberto Emiliano care este o minune de baietel super activ dar spre norocul meu nu foarte plingaret!
Noapte buna si s-auzim de bine.
Dana Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana sa-ti traiasca printesa am vazut si le_am admirat pozele MIRUNICA este adorabila (am admirat poza in care sinteti toate trei bunica mama si nepoata )

Anto vezi ca exista un maalox in suspensie cu gust de lamaie ,eu din acela am si este super

nanadana35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Arsuuuuri...M-au inebunit. Pana acum vreo cateva zile nu stiam ce sunt alea. Dar acum, orice mananc, imediat incep. Parca si dupa apa...Cel mai bine este daca nu mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nanadana, mersi, o sa-l pun pe sotzu' sa intrebe la farmacie.

Dana_Lucia, baietelul tau a trebuit sa stea la incubator sau ti l-au lasat direct la salon?

Anto,,
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Off..,dragele de voi care aveti arsuri
In ceea ce ma priveste,cu exceptia primelor patru luni in care am ,nu am avut nimic.De multe ori aproape uit ca sunt .Tocmai pasesc in luna a:9-a,si daca as duce-o tot asa pana la data programata pentru nastere, bine ar mai fi

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Felicitari noilor mamici! Ce de baietei au mai aparut pe listuta! Se pare ca barza are o slabiciune pentru baieti, anul asta!
Ioana, super pozele, faini parinti, da' si mai faina copila! nici eu nu stiam ca putem pune bebebul asa mic in bouncer, am mostenit unul asa ca... o sa-l pun pe tati sa-l monteze. Cat despre istoria socreasca... parca o ascult pe a mea! Duminica trecuta a venit la masa, daca ar fi stat intr-un loc, tot era bine! dar mi-a suflat in ceafa in timp ce faceam mamaliga; "da' tu acum pui malaiul? da'tu mesteci invers? da' nu mai pui malai? da' da focul mai incet" samd, asa incat, cu toate ca la 100 mamaligi gresesc 1, de data asta a iesit un mare terci! "Prima baita eu o fac", e alta chestie ce ma doboara, i-am zis lui fi-su sa o potoleasca cu ideile. "cadita asta e o prostie, ce-ati luat toate tampeniile astea?!" (sterilizator, etc...)Bineinteles, toate zise fara fi-su de fata. Cum te intelegi cu mama, faci echipa? Nu stiu cum m-as fi inteles cu mama, dar stiu sigur ca ar fi pus-o pe cuscra la punct, rapid. Asa imi lipsesteee...
Jadi, cum e cu condusul? Azi am condus si eu dupa o luna de pauza - timp in care am uitat de ce nu am mai vrut sa conduc, da' mi-am adus aminte: sa dau scaunul in fata-spate, a fost critic; am ridicat volanul, intra in campul meu vizual; nici gand sa ridic scaunul, ca intram iar cu balonul in volan; la coborare m-am sprijinit de claxon si mi-am pocnit burtoiul!! ai-ai! oricum, am rarit-o cu condusul de pe la 4 luni, ca ma enervam rau de tot cu circulatia asta idioata. Acum a fost bine, ca era liniste si pace, n-am pocnit libarca (are 4,5m lungime!), doar la parcarea laterala am tarsit rotile de bordura!
Azi mi-am luat halat de spital, bleu cu carouri mici albe, l-am mai ajustat nitel, sa nu para de capatat. Are buzunare mari si adanci, asta conteaza!
Cica burta mea coboara, mi-o tot zice lumea. Ce-oi vrea, maine intru in s37! Zvarluga mea se misca in toate directiile, e la ora de tras pumni.
Raportez, picioare ca butucii si la mine, ma incapatanez sa le indes in pantofi doar cu un numar mai mare, ca n-am chef sa-mi iau de incaltat pt nici o luna. Daca vine frigul, sunt in pom, ma intreb daca salopeta de blugi mi-o mai veni....
Gata, ca v-am plictisit destul! noapte buna, linistita sau roditoare dupa caz!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

oooo ce liniste pe forum!!!!!!!!
ioana imi pare rau ca soacrela ta nu mai are de gand sa plece,dar macar sa te ajute si ea cu ceva
nu am somn, am vizionat un film "hot de diamante"(film de actiune)
si mai am o pofta de mancare....de la vitamine
am mancat pepene si acum ma tot duc la wc
somn usor mamici si bb!!!!!!!!!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Se pare ca iar ma transform in bufnita..buhuhuuuu! cine se mai inscrie, ca Oana si cu Marlena sunt in spital?
Felicitari LiaMia si Dana Lucia!!! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii si sa va refaceti cat mai repede!!! Asteptam sa ne scrieti cand puteti!!!
Valen, multumim frumos pentru vestea cea buna! Tocmai ne intrebam ce si cum! Si te rog eu frumos, mai stai o saptamana, roag-o pe Sara sa mai stea un pic in burtica ca tu esti pe lista langa mine si m-apuca toate transpiratiile!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Ege, mai esti? Te invit la dans!
Ralucutza, noaptea asta ar fi mers de-un chat dar mai bine dormi daca poti, nu te lua dupa mine!!
Fetelor, dar ati vazut ce avant si-au luat baieteii la noi in echipa? Se pare ca sunt mai grabiti cu toate ca vorba era altfel, nu? Parca primele ar fi trebuit sa fie fetitele, nu? Cand or sa inceapa, o sa fie cascada, nu gluma!
Mary, si eu m-am uitat un pic la meci, impreuna cu barbatul si cu o sticla de bere intre noi din care avea acces doar el ; 2-0, super scor! Sa te tii petarde dup-aia, parca era revelion la mine aici! Ai vazut ce handralai erau cehii aia, noi parca eram la pitici!
Ieri am facut o gramada de treaba si seara eram lesinata intr-un colt; a venit si la mine soacra mea dar pe mine chiar m-a ajutat, de fapt ea a facut toata treaba: mancare, spalat, calcat hainute de bebelus ca doar a venit dulapul, nu? Trebuie sa-l umplu acum! Si a spalat si tot dulapul sa fie gata de primit lucrusoare! Eu am noroc pe partea asta!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Fetelor, azi imi fac bagajul de spital si-l atarn de clanta! Nu se mai poate sa tot aman; am tot ce-mi trebuie dar trebuie bagate in geanta si rucsac!
Ioana, Mirunica e super, am vazut si eu pozele!!! Si are si "tatic voinic"! Sunteti tare frumosi toti 3! Cu socroshenia, atentie, e bun sfatul dat de Jadi! Poate totusi pleaca mai repede, poate trebuie sa-si plateasca factura de telefon in Braila! Treaba cu bouncer-ul e excelenta, si eu am vazut la prietena mea, e f. bun pt. perioada asta! Iar cu servetelele umede de la Sanosan intr-adevar parca n-ar fi chiar ceea ce ne dorim, (eu tot gama Sanosan o am) sunt mai bune cele de la Pampers si Nivea!
Spuneai tu ca ai avut un medic pediatru sau neonatolog, nu mai stiu, in spital, doctorita Ancar; e cumva sotia medicului din Polizu, Ancar? Ea lucreaza in CFR2?

Mihaela 36+

Mergi la inceput