Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
mary ilie spune:
fetelor daca mai e cineva care n-are somn, dati un semn, sa am si eu cu cine sa ma conversez!!!!
Miflore vad ca si tu te-ai dus la somn....
OFFFF daca ati sti de cand ma chinui sa adorm....
intru sa vad si eu filmuletele alea!
mary 37+
samila spune:
salutare la toate fetele,
mifloreeu am avut timp sa fac un dus inainte de a pleca la spital. Daca ai contractii din 10 in 10 minute poti linistita sa faci un dus scurt si cu apa nu foarte calda. Mie mi-a prins bine, m-a relaxat nitel.
Noi suntem bine, ne-a picat buricutul joi, facem baita (mai plangem la spalatul pe caput). Eu i-am facut baita si inainte de a-i pica buricul,l-am spalata cu grija si am fost atenti ca apa sa nu ajunga in zona.
Iesim la plimbarica zilnic, in locuri linistite unde nu prea e multa lume. Si aici unde rar vezi pe cineva umbland pe jos :-) nu e nici un pericol... In magazine cred ca pana nu facem o luna nu mergem.
Fetele cum stati la capitolul suszeta?
FELICITARI NOILOR MAMIC!!!!
mary ilie spune:
Da, dragute filmuletele, mai ales ala cu berea

Oana, am mai vazut pozele cu Andrew, e un scump, ce mai!!!!vad ca imi place tare mult sa admir poze cu bebei, abia astept sa pun si eu poze cu bebe al meu!!!!
Samila,
! ma bucur ca sunteti bine!!!!
mai dar vad ca dormiti toate!!!
hai ca ma duc si eu in pat ca parca imi pare rau ca sunt singura somnambula pe aici!!!
noapte buna in continuare!!!
mary 37+
diana_n spune:
fetelor, va rog trimiteti-mi PM cu userul si parola de la yahoo ca sa vad filmul Codrutei.
Multumesc frumos
Diana 36sapt
diana_n spune:
Oana, multumesc frumos, am vazut filmuletele si mi-au placut. Bravo tie, cum reusesti sa ai si bebe si sa mai si raspunzi altora. Azi am aratat pozele cu Andrew sotului meu, iti transmitem sanatate si bebe sa-ti aduca numai bucurii.
Diana 36sapt
Tonnia spune:
Ce faceti pufoaselor?
Miflore, toate prietenele mele au reusit sa faca dus dupa ruperea apei/inceperea contractiilor. Sper sa putem si noi. scoicile alea la ce le folosesti? le-am vazut si eu dar nu stiu pt ce sunt.
Oana, felicitari pt laptic, de acum o sa fie din ce in ce mai mult!
Mary, ne trebuie si niste cosmeticale si prosoape pt bb!
Am dormit asa de bine, nu m-am trezit nici pt pp!
nanadana spune:
neata fetelor
ce liniste 
azi mergem la curs pt prepararea nasteri sa vedem ce ne invata tanti alea ![]()
nanadana36+1
Ioana75 spune:
Neata feelor
!
A fost atit de usor la scos firul ... a durat maxim 2 secunde: i-a taiat funda de la un capat si a tras de celalalt. Cred ca maica-mea are dreptate: am avut fire care se resorb, si asta mare a fost pus doar asa pentru siguranta
. N-am simtit nimic
.
Cu greutatea Mirunei, a luat foarte putin, minimul, adica 20 gr pe zi. Eu incerc sa nu ma stresez, pentru ca fata mea nu sta nemincata: cum miriie un pic o schimb si o alaptez; iar de la sin o iau cind doarme deja
. Faza e ca doarme foarte mult, a ajuns la 4-5 ore intre 2 treziri, fata de 3-4 saptamina trecuta. Sigur ca noaptea imi convine ca ma scoala doar la 11 si la 4. Ea fiind asa grasa cind s-a nascut, nu cred ca are cum sa ia in greutate ca un bb slab; pai unde sa mai incapa atita grasime?![]()
claujro, felicitari pentru bebelina dolofana!
Sa fie sanatoasa si norocoasa!
samila, eu nu-i dau suzeta; daca tzocaie din buze o pun repede la sin sa haleasca; iar restul timpului doarme
. Sa-mi zici cind ii dai suzeta.
ege, la spital eu am avut hainele mele intr-o valiza medie pe rotile, iar lucrurile lui bb intr-o geanta de schimb speciala pt bb
nicole, bine ai venit acasa
! Pina la urma te-a operat Florina?
irina, nu am pediatru
; duc fata la neonatolog la sp unde am nascut. Ieri am cotizat 500.000 ca s-a uitat la buricul fetii.
Sofia, da-i in judecata, ar trebui sa-ti plateasca din urma; eu stiu ca se poate! Sau macar vorbeste cu un avocat, sa-i sperie ala cumva. Nu te lasa! E pacat sa pierzi CIC-ul din cauza unor nemernici
.
Ioana
romana_74 spune:
IOANA-eu i-am dat suzeta lui bb Luca, dar daca vede ca nu vine nimic o scuipa afara si trage o mutra scarbita... Matei nu era asa, el o primea bucuros. Depinde de copil...
Sunt cam nelinistita... nu mai am scurgeri sangvinolente ci putin galbui! Oare e gata cu lohiile? e normal? voi ce stiti? La Matei am avut lohii 6 saptamani!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Hildegard spune:
Miflore,
Chiar ma gandeam si eu oare apuc sa-mi iau toate bagajele si inainte de asta sa fac un dus? Speram ca da...
Bagajul o sa il am pregatit, dar daca o fi noaptea....mama mia!
Azi nopate am dormit ceva mai bine, pot sa spun chiar bine.
Pe zi ce trece mi-e tot mai teama.....de ce? de vreo eroare a Dr . eu stiu in ziua de azi cate nu se intampla.
Voi cat cotizati la DR.? eu m-am gandit sa-i dau inainte de nastere ca sa fie bine ...sa faca ceea ce trebuie. Ca medicii astia....
Vero
34
http://community.webshots.com/user/hildegard122