Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Revin ca am uitat sa transmit felicitari pisicii mama-eroina de tripleti Whisky!
Sa-i traiasca si sa creasca mari, sa avem cu ce ne juca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Country girl, n-am stiut ca esti atat de aproape!
hai sa-ti fac o mica galerie, timida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi mersic pt raspuns. A fost pediatra si vad ca m-am gandit bine. I-am dat 500 si mi-a multumit si a zis ca data viitoare sa nu ne mai deranjam. Mai vine spre sf lunii si apoi in oct pt vaccin. O sa-i dau la vaccin , adica o sa-i urmez sfatul.

Ma duc la culcare sa apuc cele 2 h de somn pana la masa urmatoare.

Pupici

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara la toata lumea!
Am vazut ca si-a insusit barza critica: a adus si o fetita!! Sa traiasca!
Karmenutza, cu toate ca pana acum vei fi luat tu o decizie cu picaturile de nas, iaca iti zic ce mi-au zis si mie: ser fiziologic. Pt nas si pt ochi. La mine au fost ochii cat cepele, de curent, si m-am dus cu convingere sa cer Proculin. Ciuciu! N-au vrut sa-mi dea. Disperata, am vorbit cu dr si mi-a zis ca nu-i voie nimic, in afara de serul fiziologic - cu care am rezolvat-o f.bine, de altfel.
Oana, parca mi-a mai scazut entuziasmul pentru nascutul normal, caci cu epidurala n-as crede ca merge la mine - tensiune prea mica. Miercuri e ziua Z, a hotararii definitive. Cu anestezia nu-s lamurita eu prea bine, care o fi mai buna.
Am tropait pana la cabinetul celebrei pediatre din vecinatate - si mi s-a cam luat, auzind ca pentru programare trebuie sa sun pe la 19 septembrie! Ca-s cu 1 luna jumate facute.... Nu-i o socoteala.
Pe urma, nu stiu ce m-am mai invartit, cert e ca m-a apucat ora 2 fara sa stau jos, ca atare m-au apucat niste contractii dureroase si bietul bebeu nici n-a mai miscat ca de obicei, merit pumni!
Am facut bagajul de spital, cu geanta separata pt bebe. 4 body-uri cu manecuta, 1 salopetica cu ciorapel, 1 pijamaluta, 2 scufite, 2 ciorapei, pampersi, servetele umede, bephantene-ul.... Help! Ce mai trebuie? Vreo paturica? De spalat? Vreun prosop?
Iaca ce citesc in "Mami": pt stimularea productiei de lapte, "... folosirea unei pompe de vacuum incepand dinaintea nasterii copilului, o data la 2-3 ore." Stie cineva de varianta asta?

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mie mi-a recomandat dr.sa-mi tai o seringa si sa pun pe sfarcuri sa fac presiune si vad ca merge treaba,seringa trage sfarcul si imi desfunda canalele si imi curge si colostru(cred ca e)
dar tr sa faci de vreo 2-3 ori pe sapt
eu nu stiu daca sa imi cumpar pompa de muls sau aparatori??voi ati luat asa ceva pt.spital??
vad ca e cam liniste
cge cum te mai simti???????
somn usor si vise placute
ege 35+

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

miflorece mai faci??sper ca esti ok??
nu ai mai scris si ma gandeam ca la ora asta mai erai si tu pe forum
sper ca esti ok
sa auzim de bine!!!!!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor in continuare sunt pro nasterea naturala pentru cele care pot. Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, sa accept cezariana ca pe o ultima solutie, ceea ce a si fost.. Prima anestezie a prins...a doua probabil nu pentru ca eram prea dilatatata, la prima de la cezariana poate prea stresata de gandul ca as putea simti ceva din operatie (asta mai lipsea) asa am ajuns la generala, trecand prin toate 4. Se pare ca oasele bazinului nu s-au departat sa faca loc sa coboare bebelusul meu (arat eu mare dar in interior sunt mica), deci am fost un caz special ca sa zic asa. Cu alaptatul speram sa ne dam drumu, azi inainte de a-l pune pe bebelus la san am pompat cam 15 minute/san in jur de 60 ml. Am sa incerc si cu ceai de chimen sa vedem ce iese. Poate renuntam la Similac

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ege, sunt aici, prezenta! Eu mi-am luat pt. spital aparatori pt. san si scoici colectoare; n-am pompa dar banui ca urmeaza; Dup-amiaza asta am mai stat un pic si-n pat ca parca taiasem lemne toata saptamana...fac 3 rahaturi si obosesc imediat! Dar cred ca e normal, joi intru in saptamana 38!!!
FELICITARI PISICII WHISKY PENTRU TRIPLETI!!! Whisky, tu ce folosesti, pompa de san electrica sau manuala? Haide, Anto, fa-le botezul puilor, cum o sa-i cheme? Si treceti-o va rog pe listutza, e mama eroina de septembrie!
Cristina, bine ca e bine!!! Sa mai stea bebelusul putin in burtica si tu sa stai cumintzica la vizionari de filme!
Ioana, dar cat a luat Mirunica de zice doctorita ca e prea putin? Acum stii cum e, fiecare bebelus are ritmul lui de crestere, poate c-a luat mai putin si o sa ia mai mult in urmatoarele zile!
Aura, ma bucur c-ai revenit! Chiar ma gandeam ce mai faci, ca n-ai scris de mult! Ma bucur ca esti bine, iar chestia asta cu pregatirile e general valabila cred; nici eu n-am luat tot dar mai e un pic de timp plus timpul din spital!

Mihaela 36++

Mergi la inceput

Stati sa vedeti numai ce intrebare inteligenta va pun eu acum, in principiu pt. mamicile care n-au avut programata nasterea - adica pentru cele cu curs apa sau contractii dese cu plecat la spital etc. etc:
cand ati vazut voi cam cum sta treaba si ca trebuie sa ajungeti la spital cat mai repede, ati mai avut timp sa faceti dus chiar atunci? Ca poate te-apuca seara si tu ai facut dus cu multe ore inainte, dimineatza! Sau te-apuca noaptea spre dimineatza! E oare indicat sa faci dus chiar atunci sau poate grabi nasterea apa calda? V-am dat pe spate, nu? Probabil ca in clipele alea nu mai vezi decat usa...
Ca sa nu mai vorbim de un fardat discret acolo, sa fim frumoase pe mesele alea!

Mihaela 36++

Mergi la inceput

CODRUTZA, super clipul cu bebe!!! Multumim!
Va pun si eu unul tot acolo, in septoct2005, pentru distractie! Uitati-va, ca e tare dragutz!!!

Mihaela 36++

Mergi la inceput