Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
ege spune:
claujro ,felicitari!!!!
noi mai avem putin prin casa si sper sa terminam odata pana vine bb
sapt viitoare am si eu programare la dr.,sper sa nu nasc pana at
fetelor voi ce fel de geabnta ati luat pt spital??una mare??eu inca nu mi-am facut bagajul siii zic eu ca ar cam trebui.........
intreba cineva de kg:eu am luat 20 pana acum,dar am mainile si picioarele umflate si nu stiu ce sa mai fac si cum sa mai stau
va pupic
ege
diafera spune:
Buna ziua proaspete mamici si burtici,
N-am mai intrat chiar de ft mult timp si sunt placut surprinsa sa vad cat de multi bb-ei avem prin randurile noastre .
Felicitari proaspetelor mamici .. LA MULTI ANI! noilor nascuti si va doresc la toate sa va bucurati de ei, sa va pape bine si sa va fie sanatosi.
Eu sunt deja in saptamana 36 si din cate observ este foarte posibil ca Gabriel al meu sa vina mai devreme de termen.. nu cum ma asteptam. Si sunt putin cam speriata .. nu de operatia de cezariana ce o voi face, ci de ideea ca ar putea sa ma surprinda nepregatita. De fapt nu stiu de ce tot trag de timp. Am cumparat maruntisuri... insa bagajul de spital tot nu e gata ... am comandat dormitorul bb-ului dar vine abia dupa 20 sept. Sper sa apuc sa mai cumpar unele lucruri de la BabyExpo si nu vorbesc ca inca nu m-am hotarat la carucior. Simt ca mi-au ramas o gramada de treburi de rezolvat si nu stiu de unde sa le incep.
Timpul vad ca zboara ft repede.. in schimb abia astept sa se produca evenimentul si in familia noastra. Simt ca am intrat pe ultima suta de metrii.. ultimele analize... vineri ma duc la dr sa discutam cred ultimele detalii.Acum ma simt ca un balon .. sunt umflata la maxim.. insa tot mai rezist. Cel mai nostim este dimineata cand ma trezesc si parca sunt o pisica care calca pe pernutze .. asa imi simt picoarele de umflate ce sunt!
Cu toate ca n-am mai intrat de mult timp... am reusit sa citesc ultimul capitol.. v-am admirat pozele ..dragi mamici aveti niste copii foarte dragalasi .. am fost atenta la detalii din maternitate.. si la tot ce s-a mai scris legat de pregatirile pt bb (Miflore.. astept pozele cu dormitorul tau :))
Va pup pe toate si va tinem la curent,
Aura si Gabriel
Gina M spune:
Buna fetelor ![]()
Noi am avut un sfarsit de saptamana tare placut.Asta noapte am dormit bine iar acum stau dreapta si increzatoare in fata zilei care imi sta inainte.
Onuta, bine ai revenit acasa.Ai trecut prin multe incercari insa ,ma bucur mult sa vad ca esti puternica si optimista.Dumnezeu sa te binecuvanteze cu multa sanatate,dragoste,putere si in curand laptic bun si mult pentru bebelusul tau scump.Mi-a fost dor de tine...
Claujro-FELICITARI PENTRU FETITA!
Fiecare nastere este diferita - a ta cum a fost?!
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mary ilie spune:
Cristina CGE, bine ai venit de la spital, cu bebelusa la locul ei! acum stai cumintica in pat si o sa fie totul bine!
Jadi bine ai venit acasa, acuma la curatenie cu tine! cum a fost
?
Sofia daca te referi la concediul prenatal, trebuie sa mergi la dr. de familie cu o recomandare de la dr. ginecolog in care iti recomanda concediul prenatal. Dr. de familie iti da hartia de concediu si cu aia mergi la medicul de la firma ta( sau la cine se ocupa de concediile medicale) si gata....trebuie sa mergem in fiecare luna la dr. de famile sa ne dea hartiuta!!!
Irina
ma bucur ca esti bine si ca Vladut e cuminte si mancacios!!!!Te pupic!1!
Diafera
bine ai revenit!!!Si eu sper sa ajung la Baby expo
sper sa vrea si bebe......
mary 37+
mary ilie spune:
Ioana, hai ca te asteptam cu vesti de la dr.!!!
Oana, cum stai cu lapticul? te-ai trezit?
mary 37+
b_irina_c spune:
Diafera bine ai revenit. Chiar ma gandeam ca nu am vazut demult nici un semn de la tine...
Mary sper sa ajungi la babyexpo... Si pe mine ma bate un gand... Poate il pacalesc pe tati sa stea cu bb sa vin si eu... Mai vedem ca mai e ceva timp...
Pupici...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
jadi spune:
Ia ca te-am vazut si mi-am adus aminte de pediatru Irina...la orice vizita acasa o sa trebuiasca sa cotizezi, din ce am auzit eu , intre 500 si 700 depinde de medic. De exemplu cei de la Medlife au tarif special pentru asa ceva si este de 700.
Si pe cumnata mea am vazut ca a cotizat la fiecare vizita...
Acum nu stiu cit de des vine, stiam ca in prima luna ar trebui sa vina saptaminal mai ales la mame neexperimentate, cred ca isi fac si ele planul cumva,
Jadi
35 fix
iaca_poze
nanadana spune:
Pupici la toate mamicile cu puiuti
si la viitoarele mamici 
noi sintem bine inca bebe nu a aparut pe planeta pamant este tot in burtica la mami la caldura ![]()
Oana ma bucur tare mult ca ai sosit acasa si te felicit ca esti o mama eroina prin cite ai trecut 

,sa-ti traiasca baietelu sanatos mare si frumos 
Claujra felicitari pt Mara sa-ti traiasac mare si frumoasa 
Nicole bine ai venit acasa ,recuperare cit mai repede 
Cge ai grija de tine 
nanadana 36
country girl spune:
Imi place ca in fiecare zi apar noi mamici din randurile noastre!![]()
Abia astept sa schimb si eu statutul din
in mamica cu
!
Am inceput sa numar AMR ca Marlena, inca 4 zile!
Am sa-i trimit sms Antoanelei pe cand vine clipa si am sa o rog sa va anunte ea. Sper sa nu am si eu vreo surpriza si in loc de fetita sa fie baietel
. Nu ca n-ar fi binevenit, da... nu stiu daca rezist surprizei![]()
Pup la toate fetele, rabdare celor care mai au de asteptat si bebici mancaciosi mamicilor