Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Felicitari, Claujro! Sa-ti traiasca bebelina! Maaare!! Aproape ca a Ioanei. Cred ca e pe locul II la fetite.
Cristina, bine ai revenit acasa 2 in 1. Mai bine asa. Sa mai stea puiuta acolo, la dospit.
Sofia, ce sa mai comentam...cu contributia ta. Te-ai zbatut atata si ai stat la serviciu pana acum (la atatea saptamani de sarcina) si ei...bataie de joc. Cred ca ai putea sa-i dai in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, cge! ce bine ca ai burtica inca! Acum trebuie sa stai numai in pat?

Felicitari, Whisky!Sa-ti traiasca tripletii, sa ai laptic iar fata aia cu burta de pe canapea sa-ti dea mancare buna!

Anto, iei si tu ceva pt contractiile alea? No-spa, ceva?

Ioana, ai facut proba suptului? Stii cat suge? Astia micii cica te mai si pacalesc, stau la san dar nu sug mereu cum trebuie. Ti-ar trebui un cantar in casa, nu?

Fetelor, cum mai stati cu greutatea? Eu raportez +9 si o mare foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Claujro, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa.

Ioana la tine a venit pediatrul acasa s-o vada pe Miruna? Ca la mine vine abia azi si vroiam sa te intreb daca se cotizeaza si la faza asta. Ca is cam derutata...

dana_lucia au si in romanica fire care se absorb, dar cred ca fac economie la ele. Le folosesc doar pt. coserea straturilor de dedesubt ca sa zic asa.

Oana bine ai revenit. La mine a venit laptele (colostrul) a doua zi dupa operatie. Ca m-a strans o asistenta de sfarcuri de am zis ca o iau la bataie. Si eu si doctorita incercasem si nimic si a venit tipa asta si la ea a mers. Oricum mie imi zisese doctorita ca 3-4 zile sigur nu voi avea lapte. Asa ca stai linistita va veni... Mie imi recomandasera la spital sa-l pun la san chiar daca nu am lapte ca suptul lui stimuleaza lactatia. Poti incerca...

Si din pacate cam o saptamana doare tare operatia cand il iei pe bb in brate. La mine mi-l dadea tati (sau asistenta la spital) in brate si tot ei il puneau la loc. Dar acum ma descrc bine si singura. Trebuie sa fii tare si sa te misti mult, va trece...

Lohiile se tot scurg in general dupa ce dai papa la bb. Pana vine laptele trebuie sa te ridici sa mergi ca sa vina la vale. Eu cat am stat in pat nimic, cum ridicam hop si ele...

Codruta ma bagi in sperieti... O luna? Au trecut 10 zile si nu mai suport tampoanele. Si ziceai de muls... La mine oferta e mai mare decat cererea, daca nu mulg imi explodeaza sanii, ca sa nu mai zic ca ma dor daca is prea plini... Sper sa regleze odata ca nu-mi place mulsul deloc. Eu il tin pe Vladut cu caciulita noaptea ca mi se pare ca e mai racoare.

Scuze dar nu mai stiu cine intreba de picaturi de nas... Pe mine m-a lasat sa-mi pun ce vreau si am pus si bixtonim si rinofug... Numai sa nu exagerezi ca dau dependenta. Eu imi puneam mai mult seara sa pot dormi sau cand chiar nu mai suportam respiratul pe gura.

V-am plictisit destul...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna mamici si burtici!
Noi am ajuns acasa de sambata si suntem ok. Multumesc mult pentru felicitari. Am sa reiau capitolele trecute si sa recuperez.
Felicitari noilor mamici. Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei cuminti, sanatosi si frumosi.

Pupici

Nicole si Alexandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cge bine ai revenit! Sa stea bebelina la caldurica cat mai mult. Felicitari pt greutatea micutei.

nicole74 bine ai revenit si tu. Refacere rapida si bb cumintel si papacios. Sa ne povestesti mai multe...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

HELP!!!!!!!!!!!

Tocmai am sunat la casa de pensii, unde mi-au spus ca plata CAS-ului nu se face retroactiv!!! Voi stiti ceva de genul asta sau vb prostii tanti?

Asta inseamna ca o sa raman fara CIC?

Ce acte trebuie sa aduc ca sa intru in concediu de maternitate?
Nu mai stau o zi la hotii astia!

Pup

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

LiaMia, felicitari pentru...Florin Alexandru. Cum oare s-or fi inselat medicii aia in privinta sexului? Uff, daca e si Alexandra mea tot un Alexandru? Ca tot i-am luat ceva hainute roz...

Cge, bine ca ai scapat din spital, mai stai un pic acasa sa ajunga la 3 kg bebelina.

Antoanela, felicitari pentru pisica Whisky! Bravo ei, saracuta, n-a mai cerut nici epidurala, nici nimic. Cat despre pisoiasi, eu sunt experta, am crescut generatii de pisici si puii lor...Daca esti acceptata si iubita de Whisky si ai o relatie buna cu ea poti sa pui mana pe pisoiasi si sa ii examinezi (poti sa vezi sexul, daca ai ochiul format). Incearca cu unul si vezi cum reactioneaza pisica. Eu nu am avut niciodata o pisica sa isi refuze puiul daca i-l iei un pic. Ba chiar sunt f miloase, cand avea pisica mea pui si alapta, i-am mai adus 2 pisoiasi vagabonzi, gasiti la ghena, mult mai mici si mai prapaditi decat ai ei. I-a acceptat din prima si i-a "pus pe picioare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am ajuns acasa fetelor, de la Braila, hehe.

Felicitari Claujro si sa ai grija de aia mica.

S-a terminat santierul a ramas curatenia sper ca pina miercuri sa termin.

Jadi
35 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

claujro, felicitari!!!
anya, bine-ai revenit!
antoanela, avem tripleti in grup!
ioana, dr ce zice de greutatea mirunei? ca eu parca nu mi-as face griji, tinand cont ca e asa grasunica... poate asta e ritmul ei. eh, asta inseamna sa fii printre primele mamici: o sa ne inveti tu pe noi, nu noi pe tine.
cge, stiam eu ca o sa fie bine!
sofia, sa-si plateasca firma datoriile! ai vorbit cu cineva de la firma ta?

cristina 36+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Kristinuza, angajatorul a zis ca imi plateste datoriile, insa functionara de la casa de pensii a zis ca nu se pot plati retroactiv. Eu sper sa se insele. Adica sigur se inseala, ca altfel cum si-ar recupera statul datoriile?

Da situatie este oricum nefericita!

Va rog eu mult sa imi spuneti ce acte trebuiesc aduse pentru concediu de sarcina. Stiu ca ati mai zis de 1000 de ori, dar eu nu am retinut.

Multumesc

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput