Oligospermie (8) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Asa e imi vorbesc eu insumi mie imi mi ma..
Cred ca ma duc sa servesc una mica de catina si ma dreg apoi c-o branca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mai oameni buni,
Stau si va citesc si nu imi vine sa cred!!!!! Sunteti de belea. D.p.d.v nu prea am ce cauta pe aici, ca talentul asta nu il posed. Da cu oligospermia ma lupt. Asa ca va rog eu frumos tineti-o tot asa!!!!
Mult bine faceti unui sufletel.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iepurila treci la inot sincron cu noi, ca vine el si talentul.... de la beleaua de oligospermie ni se trage talentul, nu de prin alte parti....
Multa sanatate sufletelului tau si mai adu-l pe la noi, sa-l mai distram cu oligospermiile noastre umoristice....
Ma duc, stie Dumnezeu unde............, dar ma intorc repede.... adica tot in viata asta, tot in locurile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

M OANA, adu-ma si pe mine cand te intorci, ca eu am luat drumul criogeniei .. vezi ca-s aci, langa drum, in pozitia lotus, ii invat pe astia mici sa mediteze ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare! Haideti, ca eu vin acum cu intrebarile strict legate de oligo (sper sa nu va stric buna dispozitie ca jur ca nu mi-as ierta-o in veci!); eu sunt asa mai chitibusara: pana nu aflu tot ce ma inereseaza nu ma las! Si asa pastram si esenta subiectului !
Iepu, nici eu nu am talentul asta, in schimb imi place de cei care il au (a se citi trupa de oligospermisti!) si de-aia nu vreau sa plec de aici nici in ruptul capului!Mie imi place aici de mor!
Nounou, bine ai venit in gasca asta de nebuni haiosi si oligospermici pe deasupra! .... Cum adica ai 8 ? Nici tu 10 macar? Mie mi se pare o gluma ceea ce spune spermograma ta! Oare n-ar trebui sa o repeti la un dr. mai destept? Zic si eu, nu te supara!
Iti urez bafta oricum ar fi spermograma ta!
Carmen.cita,cam vreo 30 milioane parca aveati voi? Si v-a spus NORMO? I-auzi! Poate se mai gandesc ei si in curand or zice normo si la 5 milioane ai nostri, cine site?
Danutza, la noi pe spermograma avem la valoare normala -sub 30% forme aberante , dar nu stiu daca este relevant pt. voi!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Salutare! Va scriam acum ceva vreme despre problema noastra cu oligoastenospermiile si v-am promis ca va tin la curent cu rezultate. Dupa 3 luni jumatate de la operatia de varicocel si aceeasi perioada de tratament homeopat, avem asa (rezultate de acum 3 luni/dupa 3 luni):
concentratie: 20ml/33ml
mobili activi: 0/0
mobili lenti: 10/40
mobili pe loc: 10/20
forme normale: 30%/45%
Nu am ajuns la cine stie ce superrezultate, dar se vede treaba ca ori operatia ori tratamentul homeopat si-au fact un pic efectul. Suntem insa ingrijorati de acei 0% mobili activi, adica nu se grabeste nici unul prea tare sa ajunga la tinta... deocamdata cautam un androlog bun sa ne recomande ceva pentru imbunatatirea vitezei...
Cam asta... bafta multa si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

greuceanule Scuze daca te-am . Eu ma referem la ... mine... ca nu-mi iese nimic...indiferent de numarul din spermograme . Nici nu mi-a trecut prin gand sa ma refer la altceva...
La chestia asta: "Alti normospermisti frate.Numai travestiti pe aici" incercasem sa raspund dar mi-a iesit aiurea...

Mergi la inceput

Buna Ziuaaaaaaaa
Ce mai faceti mai oligosimpaticilor?
marrinaAici nu se supara nimeni de nimic,asa ca fii fara grija.Nu m-am gandit la nimic pt ca nu pot gandi.Asta-i tragedia.
salomea;deci rezultatele indica o evolutie buna,drumul e potrivit asa ca mergeti inainte.
Iepurila,princess:ma bucur ca nu ne-ati dat uitarii si mai bagati din cand capul la fund in borcanul nostru.
Cred ca o sa ma gandesc la o inventie sa scapam de problema asta de ne framanta ca pe aluat.Si anume "Catapulta de gigei"care sa realizeze aruncarea la punct fix.Ce ziceti de acest delirium tremens al meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salomeea, iti multumim ca nu ne-ai uitat si ca ne-ai adus vesti bune! Se pare ca mergeti spre bine acum! Noi va dorim sa reusiti cat mai curand!
Greuceanu, eu niciodata nu va dau uitarii, ba mai mult de atat sunt aici pe baricade tot timpul! ... Imi vine sa rad cand imi amintesc cum te-ai suparat tu la inceput asa... degeaba; se pare ca acum ai intrat in normalitate: chiar asa este - aici nu se supara nimeni!Ori toti ori nici unul!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Buna ziuaaaaaaaa..
Corect,ori toti ori niciunul.Numai gravizi avem voie sa ramanem pe rand.La inceput asteptam un tratament si cand sa-l primesc,na ca se schimba subiectul,am cautat n-am gasit si am pus botu ca robotu.Da era pacat sa fi renuntat no?

Mergi la inceput